СЕПТЕМВРИЙСКА мама се чеши по корема, дали и тя августинче няма да си гледа. №23

• 30 144
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
CHOCH_KA,честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава и много щастлива!

Време си им е вече на бебочетата, чакаме ги с нетърпение Simple Smile Чакаме и ЛЛЛ, ако има желаещи, да помагат... с първото дете ми бяха наистина от ОГРОМНА помощ, може би и те са запразнили по почивки някъде... Наистина, момичета, ако има проблеми с кърменето, споделяйте, ще се мъчим и ние "с опита" да помагаме  Hug

За обличането, моят мъж и той е същият - с такива невероятни дрехи го намирам облечен малкия, ако се е наложило сами да се оправят ooooh! Аз го оставям повече вечер да се разправя с детето - напоследък го извежда и сам на разходка; после да си поиграят, да вечерят, да го приготви за лягане и да го изтика в леглото (не случайно използвам този глагол Wink ). Но като цяло гледам дрехите и храната да са приготвени, че иначе става страшно Simple Smile

Моят бебок си шава, когато съм в движение обичайно кротува и повече севърти, когато легна.

Forelle, като каза неасистирано раждане, снощи надникнах при августинките, една мама пише, че е родила вкъщи Simple Smile Четвърти брой, докато се приготвят за болницата и то взело, че се родило  Shocked

# 436
Лулу, това беше един от както се оказа глупавите ми страхове, че напоследък само виждах истории на жени, родили докато стъпят с десния крак в коридора на родилното из форума:). След болезнения преглед вчера, обаче, който установи, че съм с цял сантиметър разкритие, се успокоих, че пак ще си боли, и още как  Laughing

# 437
Абе малко не ги вярвам и аз тия работи, ама... всеки си знае Simple Smile Все се сещам за серията на Монти Пайтън "Такъв е животът", която в началото започва със сцена, в която майката пере, наобиколена от да кажем 20тина деца. В един момент измежду краката й пада бебе, а тя само продължава да си пере и вика една от каките да го вземе и да го оправи  hahaha
Във всеки случай, и аз си знам, че дори и да има такива истории по света за жени, които "не са разбрали", че раждат, няма да ме огрее точно мен да съм от тях Mr. Green

Щях да добавя, че забравих оня ден, че и при мен втората бременност протича точно както и първата, от гледна точка на неразположения, килограми, качване. Изобщо, ама изобщо няма значение колко ям, колко се движа, колко работя, кой сезон е. Аз стигам до извода, че е до ген. Rolling Eyes

# 438
Снощи и аз точно това коментирах , че трябва да си голяма късметлийка да не разбереш , че раждаш. Даже такова явление дали съществува не знам  Thinking
Пинки, завиждам ти за падналото коремче , на мен ребрата ми вече са като пукнати , така болят  ooooh!
Моят ген е да пълнея лесно на много коварни места -дупе и бедра  Sad  
ММ е безнадежден случай що се отнася до обличане на малката . Може да я облече с розова рокля , оранжеви чорапи , червени обувки и за разкош зелена диадема  Mr. Green

# 439
Честито на мама Чочка! Да е жива и здрава Александра и бързо да се прибират у дома!
Сохооо, много се радвам, че си успяла да влезеш във форума! После ще те помоля да пишеш още подробности и кога е плащането   bouquet
Снощи нещо ме стегна кръстът за мъничко и се изплаших, че е контракция. Набързо си преподредих сакчето, а днес пера дрешките за изписването - хаха! И както бях позанемарила магнезия, днес си изпих хапченцето!
Да ви разкажа - призори едни цигани се прибираха и събудиха целия квартал. Мъжът беше видимо пиян и едва креташе, а обидената му жена припкаше напред и отпращаше "чорбаджията" да се
връща, щом не я искал.  Joy Замислих се, че можеше да си се обясняват и у тях, а не по улиците. Явно си им е типична расова черта - да се изясняват по улиците.

# 440
Choch_KA честита ти дъщеричка Александра! Да ти е жива и здрава!    smile3525

На теб бързо възстановяване. И аз вчера като гледах снимките от Пловдивската среща се учудих, защо липсваш, а ти къде си била. Когато имаш време разкажи за раждането.

От мамите с термин 06.09 само аз ли останах  newsm78

# 441
здравейте бубулини   bouquet
Честито бебче на мама Чочка , да им е жива и здрава малката Александра и много да ги радва  Hug
И на мен ме остана само да стерилизирам шишета и помпа , залъгалка и си мисля че съм готова  Hug
Лек и усмихнат ден сладулки  Hug

# 442
Честита радост на родилите мамчета от мен и тук!!!
Тук съм ви изпуснала и сега се връщам да наваксвам да ви чета!
Локресия,браво за свършената работа  Hug А за бебовците,аз бях писала ,че моето нещо много взе да го мързи и едваааам шава,та ходих на тонове и после на видеозон за да се успокоя  Hug
Lemon,и аз така. Втръсна ми постоянно да трябва да се виждаме с тоз и оня.При мен е добре,че поне срещите са някъде навън,докато при теб явно не е така.Трябва да слугуваш. Все се опитвам да обясня ,че искам спокойствие и малко време насаме да сме си двамата,че после няма да има време ,ама не! Явно аз не съм в ред нещо,тресат ме много хормоните  Mr. Green
Ушана,и ние наскоро ,докато се разхождахме в парка попаднахме на сцена.Явно наистина обичат по улиците да се разправят. Тя бяга,а той я гони,тя крещи "остави ме бееее'',пък той след нея "Гледай я сега,сигански номера ми прави,хората ни гледат ,МА''  Laughing Посмяхме се и така Simple Smile
Аз снощи имах идея да гладя ,че ми се събраха бебешки истории за гладене,но така ме боляха ребрата,признавам си-плачеше ми се  #Crazy Нито на едната страна,нито на другата,ни права,ни седнала-никак. Все боли.  #Crazy

# 443
  • До морето :)
Оф, и ние сме така с таткото. Не знае къде са на Елена дрехите и това е. Добре, че детето си знае поне шкафа с гащите. Онзи ден му обяснявам кои дрехи да ми донесе за изписването и той: "В една торбичка и ми ги надпиши!"  ooooh! Накрая и аз така ще правя с неговите дрехи. Иначе за домакинската работа не мога да се оплача, помага когато иска, особено в кухнята, но до там.  Laughing Сега гледам на Елена дрехите все да са изпрани и прибрани, че да няма после кое къде е.

CHOCKA, ЧЕСТИТА ВИ ДЪЩЕРИЧКА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, А НА ТЕБ - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Както вчера писах във ФБ, взе да ми пада тапата. Скоро ще е. Имам и едни силни подготвителни контракции. Надявам се до понеделник да изтърпя, че да ида първо на ЖК.  Grinning

# 444
Ей, не мога да ви изчера само за два часа тука сте изписали света нещо Laughing
Аз видях една позната днес, последния път като я видях беше 2 седмици преди нейния термин, а днес са две седмици преди моя термин, има си една принцеска, тъй че ще има с кого да мотая количката из квартала Mr. Green
Аз ви предлагам да си надпишете дрехите за мъжете да знаят кво да облекат на децата, че туко виж и с пижама ги извели Joy
Моята беба е адски активна, направо ме побърква, чак сутринта се беше укротила Shocked, ама си мисля че си прави път надолу и за това е толкова активна Whistling
Всички ми казват, че нямам вид на бременна, ама уви малко остана, май ще ми липсва бременността Cry
Отдавам се на мързел, че после ще ходим на гости и ще се дондуркам в колата 100 км, голям съм шемет  hahaha

# 445
Ох, сега се сещам, че една от съквартирантките ми напусна болницата по чехли през декември, че мъжът й беше забравил обувките Simple Smile.

# 446
Няма чудно, баща ми като ме изписвали с майка й донесъл домашните дрехи и с тях я изписали Joy

# 447
Pampers, събуди ми любопитството с тези подаръци Laughing Mr. Green

На теб на ушенце мога да кажа какво съм измислила, че си при друг лекар/акушерка.  Mr. Green

Иначе и аз все по ранни доби ставам. Сутринта пустият му десен крак пак ми създаваше проблеми и ме събуди.  Tired

А ние в съседния блок имаме едни съседи, които все едно у нас живеят. Прозорецът им е отворен, позлват терасата за кухня и всичко се чува, защото не говорят, а крещят и се карат за всичко  hahaha Сутринта пребиха детето, защото щяло да счупи вратата на пералнята и пържиха мекички за закуска. Мога и по-пикантни подробности да дам, че те за всичко се карат и целия квартал знае в колко часа какв правят. И то от 8 сутринта като се събудят  hahaha

Моето бебче както  беше кротко 8 месеца и почти не риташе сега си наваксва все едно живее в мезонет, а не в буксониера  Tired

# 448
  • Gone with the wind
Смейте се вие за дрехите за изписването, ама мъж ми ми донесе бременните дънки, които вече ми бяха отесняли на Д-то и едвам ги обух (особено пък с този срез на корема ми беше голям зор) - после го навиках хубаво как може точно тях да вземе  Mr. Green
Гледам във фейса се вихри дискусия кой колко е качил - еми аз сутринта като се премерих и съм с 13кг. надолу  Shocked, та не им се шашкайте толкова на килата  Laughing

А за кърменето - Пумпалка определено има предпочитание към лявата гърда (макар в дясната да има повече кърма според мен - щом малката ревне и от дясната директно си шурва), та се чудя как да я излъжа да яде от дясната по-често. Освен това лявата я захапва доста лошо и определено си ме боли, а не знам как да я приуча да захапе правилно. Пробвам непрестанно с изваждане на гърдата и да си я лапне наново, ама все така захапва - плътно около зърното  Crazy Притеснявам се и дали й стига папото - дохранвам 1-2 пъти дневно с АМ, но не изяжда много - общо да й се събират 50-60мл. АМ дневно  Rolling Eyes  Иначе си я оставям да виси на цица по час-час и нещо на кърмене.
Ух, много объркано го написах, ама то и в главата ми е толкова объркано  Embarassed

# 449
Кучо, аз като виден експерт в кърменето Mr. Green да каже не се притеснявай, дръж си я и редувай гърдите, тя коремчето й сега е малко и не и трябва много ядене, ще се приучи самичка, ако имаш пробвай със силиконови зърна може да й е по лесно от лявата с такова, че има и деца и деца  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт