Златка златотърсачка, всичко иска, ама не й се бачка

• 42 037
  • 685
  •   1
Отговори
# 495
Е,не ги е дала тя де,някой ѝ ги е платил - пито-платено Mr. Green

# 496

Въобще не го вярвам това Simple Smile Според мен си ги е спестила сама от закуски... с омари и шампанско  Mr. Green

# 497
Имам по себе си такива за 20 000лв и се харесвам .Красотата не е това,което беше.Жените стават все по-секси,по-екстравагантни и модерни.Да вземем Ким Кардашиан,Лопес ,нашите си Златки ,Мис Силикон и др.
Убедена съм,че жените с пари нямат сметка да изглеждат евтино.Защо и се приема като нещо пошло?Някои от завист,други от страх и трети убедени,че ще изглеждат смешни и повърхностни.Как може да изглеждаш обаче зле с перфектни гърди,устни и дупе.Вчера с една приятелка си пиехме кафе и мина известна варненска бизнес дама на 50-55години.Приятелката ми се изказа ,че силикона не бил модерен.Модерен или не не съм чула мъж да не харесва тунинг мадами.Не се страхувам от тунинга за по-нататък .Страхувам се да не се развивам или да не създам хубаво семейство.За мен Златка е перфектна,сексапилна и много красива съвременна жена.За друг е Яна на Петко .Истината е на,че мъжете рядко полудяват по много умни  умни жени.Жената за мен е изкусителка навън(като външност)нещо ,а у дома примерна домакиня.Имаме цял арсенал от гримове ,красиви рокли,коси,мигли,лазери за подмладяване и петна,фитнеси и др.

"Скъпа", ако направя "боц", ще се чуе ли "фъссссс"? Joy

# 498
А... може ли снимчица, нещо, да се онагледи тая 20 000 левова прелест? Simple Smile Wink

# 499
А... може ли снимчица, нещо, да се онагледи тая 20 000 левова прелест? Simple Smile Wink
Хаха, наистина.  Laughing А после ти или богинята пуснете снимка да види какво е абсолютна безплатна прелест.  Crossing Arms

# 500
  • Варна
Богинята се пише с голяма буква и е абсолютно натурална, но за теб не е безплатна.

# 501
  • София

Въобще не го вярвам това Simple Smile Според мен си ги е спестила сама от закуски... с омари и шампанско  Mr. Green

Тъй де, не е закусвала с трюфели или хайвер от иранска белуга.

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 00:01 от desy_net

# 502
  • Варна
 Тъй де, не е закусвала с трюфели и хайвер от иранска белуга.
Тези два продукта изобщо не се съчатават Naughty
Казах ви аз, че говорите за неща, които изобщо не разбирате.

# 503
Богинята се пише с голяма буква и е абсолютно натурална, но за теб не е безплатна.
Само за вярващите. И е абсолютна безплатна, защото съм я виждала.

# 504
  • Варна
Koлко интересно.

# 505
Защооо, толкова ли зле изглеждаше преди да дадеш тези 20 хиляди?

# 506
  • София
Казах ви аз, че говорите за неща, които изобщо не разбирате.
  Специално за теб слагам едно ИЛИ.

# 507
ooooh!

# 508

И аз, безплатно. Mr. Green

# 509
В Иран има белуги? Разбихте ми идеалите да му се не види.  Crossing Arms
Обаче трюфел не ми звучи добре в комбинация с какъвто и да е рибен хайвер.

Общи условия

Активация на акаунт