Синеморец – една различна почивка на края на света...

• 133 190
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте приятели,
пътуваме към любимото синьо, където за последно бяхме преди 3год и бяхме мнооого доволни от всичко☀
Може ли да ми дадете малко инфо, кой са добрите места за хапване сега -вкусно-на добра цена 😁
Бяхме много доволни от кухнята на Каса Диа и Синята акула, имате ли впечетления за тях от тази година😋
Има ли нормален достъп с кола до плаж Силистар?

Предварително благодаря😘

# 661
  • София
Gold,
Ако Каса Диа е Каса Доминго потвърждавам, че и тази година юли храната беше прекрасна. За по-непретенциозните става и Хоризонт - имаха много вкусно обедно меню. По пътя за бар Кораба, който задължително посещаваме, има едно дървено ресторантче с много добра храна, но не мога да си спомня името. Само да предупредя, че преди 2 седмици вече Синеморец беше препълнен и навсякъде трябваше резервация например от обед за вечеря. Аз ходя там вече над 10 години и толкова пълно селото не съм го виждала..

# 662
Gold,
Ако Каса Диа е Каса Доминго потвърждавам, че и тази година юли храната беше прекрасна. За по-непретенциозните става и Хоризонт - имаха много вкусно обедно меню. По пътя за бар Кораба, който задължително посещаваме, има едно дървено ресторантче с много добра храна, но не мога да си спомня името. Само да предупредя, че преди 2 седмици вече Синеморец беше препълнен и навсякъде трябваше резервация например от обед за вечеря. Аз ходя там вече над 10 години и толкова пълно селото не съм го виждала..
Много благодаря, valya_v😁
Точно Каса Доминго имах предвид 🍀

# 663
Здравейте приятели,
пътуваме към любимото синьо, където за последно бяхме преди 3год и бяхме мнооого доволни от всичко☀
Може ли да ми дадете малко инфо, кой са добрите места за хапване сега -вкусно-на добра цена 😁
Бяхме много доволни от кухнята на Каса Диа и Синята акула, имате ли впечетления за тях от тази година😋
Има ли нормален достъп с кола до плаж Силистар?

Предварително благодаря😘

В дългия ми пост на предната страница препоръчах "Корнер"- разнообразно меню, любезен персонал, много ниски цени. Категорично НЕ за "Нестинарка"- ако ви е любопитно защо вижте предната страница, на която съм писала.

Относно Силистар- има нормален достъп с кола, пътят е черен, но нищо фрапантно. Препоръчвам платената зона, заради сянката, която осигурява на колите. Внимавайте да не изпуснете разклона за самия плаж от пътя Синеморец - Резово, табелата е малка.

Весело изкарване  bouquet

# 664
  • Linz
Втората половина на юли бях в Синеморец. На Липите имаше отвратителен мазут.
Бунгалата Зафо изглеждат много симпатични отвън, но не ги препоръчвам. Добре, че само 2 нощувки изкарахме там.
Ех, как ми се ходи пак... а съм толкова далече.

# 665
 Препоръчвам Скрития мъж Simple Smile
Чудесно обедно меню на добра цена.
Ние сме тук до 19.08.

# 666
Препоръчвам Скрития мъж Simple Smile
Чудесно обедно меню на добра цена.
Ние сме тук до 19.08.

Така и не го видяхме този ресторант, а много ми се искаше да хапнем там.

# 667
Моля дайте мнение - изкаме да отидем за няколко дни и се колебаем между малкото останали места - хотел Свети Георги, или See Life Apartments. Ако имате опит от едното или двете моля за препоръка.

# 668
Някой да знае хотелче със собствен превоз до плажовете? Искам да ги видя всички красиви места, а сме ез кола. Доколкото разбирам,всички плажове са далеч?

Както и кой плаж е най за спокойно с дете, дълго време плитък...

# 669
  • София
Бутамята отговаря на вашите изисквания.В Синеморец всичко е близо,на пешеходно разстояние-няма хотели с превоз.Изключение прави само плажа Силистар-ние ходим с кола до там,може и да има някакъв транспорт,но не съм се интересувала.

# 670
Миналата година имаше автобуси,които тръгват от Бутамята , правят няколко спирки в селото - вземат всички пътници и ходят до Силистар. Бяха през няколко часа. Дано да ги има и тази година. На мен ми бяха много удобни.

# 671
Замислям се за Синеморец това лято, но ще сме шумна компания ,та въпросът ми е има ли кръчми с жива музика там или не?

# 672
Замислям се за Синеморец това лято, но ще сме шумна компания ,та въпросът ми е има ли кръчми с жива музика там или не?
Няма жива музика във заведенията. Във бар Кораба канят групи и изпълнители от време на време , но късно вечер - по скоро през нощта.

# 673
  • София
В Синеморец няма нощен живот по заведенията. И дано се запази така. Там е селско и не е особено подходящо за шумни компании. То е място за почивка и природа.

# 674
Здравейте,

искам да почиваме семейно на Синеморец от 08 юли. Получих оферта от Гошев - може ли отзиви? Има ли друго място за настаняване, което е близо до плажа и нощувката за 2 възрастни и дете на 9 г. да е в порядъка на 60-80 лв?

Общи условия

Активация на акаунт