Ето как се справям- като видя, че някои се надвесва много над количката и така лекичко казвам - може ли само да не е толкова близо, че още не са минали ваксините и я пазя повечко. Направо си казвам, хич не ми пука....който иска да се разсърди. Повечето обаче се притесняват и не смеят никога повече даже да помислят
Ама да не ме помислите сега за някаква луда, дето се чуди как да се отърве от малкото си бебче...мнеее, просто така се чувствам и знам, че трябва да съм спокойна преди всичко аз, за да е спокойна и тя 

малчо ми онема цялото време!
ама вече не е малчо вчера бяхме на консултация и е 4440кг. 
Еййй, ама опасна си била!
Това дете ми прави напук още преди да се роди, вече почвам да си мисля, че е нарочно, преносване, по никакъв начин не можаха да я накарат да излезе нормално, а сега спи по цял ден и като се събуди към 1 през нощта смятайте изпратих ММ за първа смяна, той става в 4. Вече не издържам, мислех да я събуждам някак през деня към 17-18 обаче по никакъв начин не ми се получава, та я къпах, та я подмятах от което стана по-лошо, щото на ръце заспива веднага ама през деня, просто нямам никакви идеи, събличах я, обличах я и не и не. А като стане около 1ч сама си става без нищо да правя, вече не издържам на този нощен тормоз, а не мога да спя по цял ден, имам и други задължения. Давайте някакви идеи, че това не е човешко вече.
Те, задълженията не свършват и след 9, и след 50 месеца, нали знаеш. Що си се юрнала така да чистиш кухнята, все едно конкурс ще спечелиш 
да си кажа не съм го очаквала от него, много ми е гадно, все едно чака детето да стане на 2 години, за да си казва какво иска, и като чета как някои от вашите мъже ви оставяли 1 път поне да се наспите и поемат нощната смяна, а моя избяга на дивана, че и тапи за уши намерих тази сутрин, и ме е много яд на него. А и от второто място на което работех не ми намерили заместник, и ми намират работа отвреме на време, та направо съм пред припадък от умораПрепоръчани теми