Явно възглавицата я подпира отзад и тя продължава да си мисли, че някой я гушка. После й махам възглавницата защото тя упорито иска да си легне по гръбче, а ме е страх да не се задуши ако си завърти главата и забие нос в нея
Та ето едно нещо, което може да опитате ако имате проблем като моя с приспиването. Иначе е много сладко-смешна - прозява се и й се спи, но в същото време всичко е толкова интересно, че не може и дума да става да заспива - нали ще изпусне какво става около нея
Страшна клюкарка ще излезе тази моя дъщеричка
))
Но не се обвинявай пък сега - дълбоко ме съмнява да се е появило поради незабърсване на влагата
Често и така става.
Парацетамол за мен е ок да съдържа, даже се ядосвах как пък не са позволили концерните да има парацетамол-сироп на нашия пазар. Аз се пазя от панадола и ибупрофена (последният може да даде егати дългия списък с нестандартни странични реакции. Не ща да участвам в тази статистика). То да ми дорастне бебето до 1,5-2 г, ще си го лекувам само с бабини илачи, ама дотогава пък държа, ако нещо стане, да си използвам класическата медицина.
) Но гледам, че и по деколтето й са се смъкнали, та се зачудих, дали не е друг вид обрив...
Не знам защо, представих си ТМ като многоръко индуско божество, на което не мож' фиксира нито една ръка от бързина
Страхотно море ти желая и малката да не се отърве от сън на йодни изпарения! 
Той ще да става я полиглот, я философ! Само политик не му давай да става - че сите ша го псуват зад гърба му 
Изтъркаляхме се от смях начи, сигурно сме събудили съседите,
Такъв смях ни заля, че само ходим из стаята и се държим за коремите, а бебето, горкото, си се чуди кво станА - оставена да се маца на воля
Голяма веселба у вас. Ами то новият продукт го пускат на пазара с името му 
! 

Не мисля, че трябва да се тревожиш.

Снощи изтрепах рибата с един дроб по селски.
Днес в нашето село имаше празник на шарената сол. От няколко села бяха дошли жени в народни носии, на едни маси наредиха ястия подходящи за шарена сол. Питки, тутманици...всичко. Иван Звездев ги оценяваше. Накрая всичко приготвено от жените се изяде от публиката. Заведохме и Бобето, то милото умря от кеф да слуша народната музика, която бучеше от тон колоните. Накрая заспа. Купихме си няколко вида билки, както и прясна шарена сол. Доволни сме. Препоръчани теми