Моя мъник сега е с едни сиви очи, също не е на кърма и се чудя какъв цвят ще станат...

Очите му са сини и бистри,няма да се изменят. 

Преди го правех веднъж на 3-4 дена,после веднъж на седмица и сега изобщо.Мия с гореща вода и веро и толкова.
И на Ясен
Я кажи, ти нали му даваше Лактана Био ? Че и аз почвам да го давам на Бобето та се чудех имаш ли отзиви...Иначе аз заведох Бобо на 20 дни в болницата при колегите, ти питаш извеждам ли го във вятър
и почва да мрънка. Пробвах номера с дреха с моя миризма, за сега минава 
Дефинирай ми обаче цвят "блато"
Сигурно въпроса е супер тъп, ама вечер Маги седи на 1 гърда близо 4-5 часа и не протестира, че няма мляко, а на мен ми е интересно възможно ли е да има манджа за толкова дълъг период. Като я сложа суче активно поне около 10 мин. и усещам гърдата си мнооого мека, а тя продължава да си стои с часове на нея, че и доста често си цока...и преглъща шумно
Понякога това го прави и сутрин, ама на другата млекодойна
(поне докато кърмиш и няколко месеца след това).Гърдата е фабрика, която постоянно произвежда мляко, но с различно темпо. А чрез сукане бебето предизвиква по няколко рефлекси за потичане на млякото. За това както си поскува без да гълта, в някой момент започва пак да гълта. Или уж дреме на гърдата, а след малко се активира и почва да гълта. Този стил на поведение се оказва полезен при евентуален момент на недостатъчно кърма - ако му е малко, бебето без да прави драми, че не тече в големи количества сега и веднага, би си сукало тихо и мирно толкова дълго, колкото е нужно, за да увеличи млякото(или изобщо няма да допусне да намалее).
Човек ще каже, че тия памперси са минали курс по кърмене - знаят повече от мен 
И Маги постоянно се смее като е будна. Особено се кефи на дълги коси, не ме изпуска от поглед като се надвеся над нея или я гушна 
Утре ще й бием хепатитната ваксина, че я отложихме миналата седмица, заради сополките. В този ред на мисли - Данче, как е Тони?
И Маги много сладка, а оня клип с Марти във фейса е уникален ! 
Върви едър явно, като баща си и дядо си. Още е запечен обаче и само се червИ и пъне
Май няма да чакам утре, ами събуди л исе ли ще му дам Лактаната, дано се поразхлаби милото, че е голям зор....
Бебо е слушал разбрах, ми значи можеш да го взимаш по събития
Надявам се да сте добре, на мен пак ми се очертава път до Пазарджик та ако нещо....
Препоръчани теми