Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 15

• 71 661
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
Да се похваля и аз с моите нови придобивки, много съм доволна:

И аз от няколко дни пера със същият Даш, много съм доволна.  Peace

# 721
И аз да се похваля вече имам Омо!Само,че ще го пробвам в неделя,че вчера пуснах пералня с  чисто бяло пране!Аромата ми допадна не съм отваряла плика,обаче си мирише яко! Rolling Eyes
Обаче не мога да се сетя на какво ми мирише?Позната ми е тази миризма още от  детството ми?
На сапун ли беше ,абе позната е миризмата!
Ох ,така се притисних,защото не обичам какви да е аромати,но този  ми допадна.
Незнам омекотител Ленор дали ще потуши миризмата и на какво ще мирише после?
Е, сега си имам Персил-активен на 20 градуса, Савекс 4 кг ,довършвам Бингото и Омото.

# 722
Аз купих от промоцията в Кауфланд едно ОМО за майка ми и също установих, че освен много силен, ароматът ми е страшно познат, но не можах да се сетя от къде.  Thinking

# 723
  • Ланкър, планините Овнерог
По мой детски спомен едно време така миришеха праховете за пране.

# 724
По мой детски спомен едно време така миришеха праховете за пране.
Как ? Crazy Joy

# 725
силно  Mr. Green
мирише Омото, но пере сигурно и нЕмаш грижи, а е и евтин на промоциите.
Бонукса на леля ни Мария като е ароматизиран, какво  Joy Argent, не мога да повярвам че още се бориш с него, честно  Flutter едно време хората го купуваха заради кофата и изсипваха праха, той беше бону(к)с  Joy

# 726
А, помниш значи?

# 727
Онзи ден ми свърши омемкотителя и взех от магазина до нас един Ленор-официален внос-тропическа свежест или нещо такова....страшно силен аромат! обикновено купувам немски Ленор или Коколино от Турция и поне две години не съм купувала "нашенски" Ленор,ама този  приятно ме изненада.

# 728
Аз май свикнах с аромата на Омото. Или ми е много запушен носа Laughing . Нищо не усещам вече и не ме дразни. Обаче, доста Персил за бяло имам още, а рядко пера бяло и не успявам да напълня цяла пералня, та по-натам ще видя действието му.

# 729
Момичета в Метро са пуснали Ариел 7 кг за 20лв с ддс? Струва ли си.

Вчера от метро си взех някакъв немски препарат за пране на вълнени и плетиво- доволна! Wool се казва, течен  Peace

# 730
И аз си взех днес още едно ОМО от кварталното за 5.36 лв  Blush

# 731
Купили го на промоция от Кауфланд и те правят промоция.

Днес открих, че в Карфур маркет ОМО на редовна цена, без намаление, е с около 2 лева по-евтин отколкото в хипермаркета Карфур. newsm78 Май и за други стоки се отнася.

# 732
  • София
Купили го на промоция от Кауфланд и те правят промоция.

Днес открих, че в Карфур маркет ОМО на редовна цена, без намаление, е с около 2 лева по-евтин отколкото в хипермаркета Карфур. newsm78 Май и за други стоки се отнася.

Това е меко казано абсурдно,макар че ако трябва да съм честна нашия квартален Карфур маркет за много стоки е по-добре зареден от големия хипермаркет в мола на Цариградско.

# 733
Факт. В Карфур маркет е 7.39 лв., а в в хипермаркета - над 9 лв.

# 734
Рекламата за  Карфур?
Е НЯМА ТАКИВА ЦЕНИ! Joy

Общи условия

Активация на акаунт