Пазаруване от Aliexpress.com 7

• 51 753
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
  • Ямбол
mannuella от очилат,може 1 бр. ,просто е писано,че продавача има направени 12 поръчки за тях до момента.
Феичка13
направо му пускай диспут,не чакай отговор,ясно е ,че е измамник и се покрива.
null си е един от етапите,преди да стигне до тук(но в случая не е до тук).По др.пратка няма данни,от кога е тя?
бебка и бебко увеличи срока
red shoeдай линкове да видим и сравним
Мама на Илия Simple Smile
след около 10 дни след пращане проверявай чак номера,преди това няма данни.
* Ани * да вижда им се висок рейтинг над 96%

някой търсеше ел.четка за зъби,ето на оферта http://www.aliexpress.com/store/product/Free-Shippping-Adults-El … otionId=210541006

ЗА ВСИЧКИ НЕ ВИЖДАЩИ ОФЕРТИТЕ  http://www.aliexpress.com/activities/aliexpress-promotion/index. … ?from=ae-site-top   към средата на стр. са изброени по категории

* само съвет,преди да поръчате нещо избрано,се свържете с продавача и питайте със сигурност дали е налично,вече на 3 неща поръчвам и ми се извиняват ,че са изчерпани.
Доста неща купих,но не смея да се похваля,преди да ми потвърдят пращане.

# 451
Здравейте! Искам да се похваля с тези обеци http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-SONLIN-14K-Gold-Pla … 96/599132441.html Поръчах в бяло. Доволна съм от цвета - ''златното'' леко розовее и са много леки , не ги усещам. Simple Smile Доставка 13 дни. Същите ги намерих тук в Ст.Загора за 39. Сега изчаквам да видя дали ще ми се надуят ушите , тъй като пише, че са стомана, а не медицинска стомана каквато трябваше да поръчам, но късно видях...

# 452

Мама на Илия Simple Smile
след около 10 дни след пращане проверявай чак номера,преди това няма данни.

Никид благодаря, за отговора   smile3525зная че от 3 до 10 дни излизат в сайта за проследяване пратките, но се чудех дали не увърта нещо Джак ли Thinking , а и до сега с хонконкски пощи нищо не съм получавала, та за това  Simple Smile Ще изчакам и ще  ви пиша пак как вървят батериите  Simple Smile То се е видяло че съм карък да ми спрат батериите  #2gunfire
А за таблетите, някой беше питал за този  http://www.aliexpress.com/snapshot/255217274.html чакам го все още като дойде ще дам отзиви и снимки Simple Smile

# 453
Дайте да се разберем, че тракинг номер НЕ СЕ чака. Ако е шипната поръчката, него го има. Ако не е шипната, него го няма.

Това е абсолютно невярно  Peace
В цял свят-няма значение Англия или Китай  търговците купуват пакети от шипинг компанийте , или с думи прости си предплащат за тракинг номерата.Т.е. търговеца ти дава тракинг номера ПРЕДИ  да ти прати пратката в поне 50% от случаите,а при големите търговци продаващи десетки и стотици пратки близо 100% от случаите.Затова много незапознати пищят "еййй той ми даде тракинг , ама нищо не излиза-какво става? Да не е измамник" и почва паниката. Реално обаче търговеца просто ти е дал тракинга преди да е пратил пратката.
Има ще нещо ,  МНОГО често срещано при китайските търговци.Реално не малка част от тях нямат нищо,или почти нищо на склад от това,което им е обявено в магазините.Когато е обавил цена примерно от $40 за яке с доставката до България и получи поръчка за него,той тепърва го търси от търговци на едро,намира го на най-тънка цена,плаща го и просто дава на търговеца на едно адреса на купувача в България да го прати направо натам,а той си прибира разликата.
Заради тези 2 причини се получават много често големите забавяния, а не че китайските пощи са толкова бавни.Затова някои си получават поръчките за 10-14 дена , а други чакат по месец,месец и нещо. Особено ако нещата се комбинират-ако търговеца на едро си даде на този,от който вие сте купили предварителния тракинг номер,той го дава на вас...бла-бла...мисля , че стана ясно. Peace

Здравейте момичета!Незная спомняте ли си, че писах че поръчах едни батерии
...продавача е с добър рейтинг и ми беше препоръчан.

Търговеца е най-добрия в Aliexpress s 99.2% позитивен рейтинг.Човека получава по 700-800 позитивни отзиви на месец , като има само по 3-4 отрицателни.
Препоръчвал съм го десетки пъти и досега не е имало проблем-разбран е,качествени са му нещата,бързо праща... Съжалявам че при теб се е получил проблем и ти си се оказала от недоволните по една или друга причина 0.5% от потребителите.
Странното при теб , е са ти били върнати от сингапурските пощи  Shocked
MisterTao на титулната си страница изрично казват при поръчки на батерии да се ползват само сингапурските Important Notice
Please choose
Singapore Post if you
want to buy battery or
electrical items, such
as cellphone, tablet, etc.

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 15:04 от WaltherP99

# 454
  • Пловдив
galabinatankova все още не сме ги носили,понеже са ни малко големи(умишлено взех по-голеи)
ПУ с две думи изкуствена кожа.Надявам се да не се разлепят като ги заносим,най-много да ги дадем на поправка  Laughing
Никид,благодаря
аз от толкова блеене досега нищо не съм си поръчала  Whistling

# 455
  • София
Никид, днес видях втория номер, тъй че не знам от кога е. Вероятно ще изчакам още няколко дена преди да му пусна диспут.  Tired

Другите ми две пратки са със статут: Send item to domestic location (Inb) Изпращане на Вх.пратка в РСЦ/ОВ, BULGARIA, SOFIA LC/AO. Това означава ли, че скоро ще мога да си ги взема?

# 456
Никид, днес видях втория номер, тъй че не знам от кога е. Вероятно ще изчакам още няколко дена преди да му пусна диспут.  Tired

Другите ми две пратки са със статут: Send item to domestic location (Inb) Изпращане на Вх.пратка в РСЦ/ОВ, BULGARIA, SOFIA LC/AO. Това означава ли, че скоро ще мога да си ги взема?

Да Simple Smile

Ей точно да похваля един търговец-бях харесал едно яке за $70 и гледам го намалил на $35, и точно да поръчам и , "въвел" едни промоционални $20 доставка  Laughing  Пак са си 27% намаление,ама не  е това начина...

# 457
  • Бургас
Абе аз ли не виждам или няма интересни промоции, ми те са си на цени преди намалението.... Бихте ли пуснали линк на нещата които поръчвате.

# 458
  • Пловдив
Хах за телефона-даже и не разбрах какво стана,не ми се презареди страницата,а като я презаредих и пишеше "sold out",ще си продължавам с с2-ката Simple Smile
вижте какво си харесах,но горе в снимката се едни модели дамски-надолу други
http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-2013-spring-and-aut … EN/853674986.html
Малееееее.тези са върха !!!
И на мен многооооооо ми харесаха !!!

# 459
Дайте да се разберем, че тракинг номер НЕ СЕ чака. Ако е шипната поръчката, него го има. Ако не е шипната, него го няма.

Това е абсолютно невярно  Peace
В цял свят-няма значение Англия или Китай  търговците купуват пакети от шипинг компанийте , или с думи прости си предплащат за тракинг номерата.Т.е. търговеца ти дава тракинг номера ПРЕДИ  да ти прати пратката в поне 50% от случаите,а при големите търговци продаващи десетки и стотици пратки близо 100% от случаите.Затова много незапознати пищят "еййй той ми даде тракинг , ама нищо не излиза-какво става? Да не е измамник" и почва паниката. Реално обаче търговеца просто ти е дал тракинга преди да е пратил пратката.
Има ще нещо ,  МНОГО често срещано при китайските търговци.Реално не малка част от тях нямат нищо,или почти нищо на склад от това,което им е обявено в магазините.Когато е обавил цена примерно от $40 за яке с доставката до България и получи поръчка за него,той тепърва го търси от търговци на едро,намира го на най-тънка цена,плаща го и просто дава на търговеца на едно адреса на купувача в България да го прати направо натам,а той си прибира разликата.
Заради тези 2 причини се получават много често големите забавяния, а не че китайските пощи са толкова бавни.Затова някои си получават поръчките за 10-14 дена , а други чакат по месец,месец и нещо. Особено ако нещата се комбинират-ако търговеца на едро си даде на този,от който вие сте купили предварителния тракинг номер,той го дава на вас...бла-бла...мисля , че стана ясно. Peace

Здравейте момичета!Незная спомняте ли си, че писах че поръчах едни батерии
...продавача е с добър рейтинг и ми беше препоръчан.

Търговеца е най-добрия в Aliexpress s 99.2% позитивен рейтинг.Човека получава по 700-800 позитивни отзиви на месец , като има само по 3-4 отрицателни.
Препоръчвал съм го десетки пъти и досега не е имало проблем-разбран е,качествени са му нещата,бързо праща... Съжалявам че при теб се е получил проблем и ти си се оказала от недоволните по една или друга причина 0.5% от потребителите.
Странното при теб , е са ти били върнати от сингапурските пощи  Shocked
MisterTao на титулната си страница изрично казват при поръчки на батерии да се ползват само сингапурските Important Notice
Please choose
Singapore Post if you
want to buy battery or
electrical items, such
as cellphone, tablet, etc.

Вярвам ти напълно  Outta Joint но виж сама какво ми е писал Джак ли

Скрит текст:
(2013-08-22 00:24:41)
Хей, провери ли на батерии на поща (2013-08-22 00:25:42)
За номер за проследяване?
JACK LI  (2013-08-22 00:35:53)
Защото Сингапур Post щателно разследване на батерията, увийте е бил спрян на летището, и имам нужда от три дни след повторното изпратено.
 (2013-08-22 00:50:00)
Ами ще чакаме
JACK LI (2013-08-22 00:50:55)
Добре, благодаря (2013-08-22 00:51:00)
JACK LI (2013-08-26 08:12:23)

здрасти
JACK LI (2013-08-26 08:12:26)
I са информирали компанията ми спедиция логистика в Хонг Конг Post,
JACK LI (2013-08-26 08:12:57)
RT182519132HK
JACK LI (2013-08-26 08:13:09)
нов номер за проследяване
 (2013-08-26 08:16:42)
Благодаря Ще те чакам! Съжалявам, че ви безпокоя, но имам нужда батерии
JACK LI (2013-08-26 08:17:13)
благодаря
JACK LI (2013-08-26 08:17:19)
моля изчакайте

Явно съм някакъв карък тогава oops
И да попитам някой дали си е поръчвал лаптоп от сайта Simple Smile Ще се радвам да сподели отзиви smile3525

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 15:32 от Мама на Илия :)

# 460

red shoeдай линкове да видим и сравним

Най-евтината- пише естествена кожа, но после в текста пше ПУ кожа  Thinking

за $40

за $70

# 461
  • Пловдив
Според вас това пъзел ли е или електрическа играчка:
http://www.aliexpress.com/item/Small-gift-box-thomas-rail-car-el … n/1139503376.html
вие накупихте ли си вече нещо?
Ако някой знае как се виждат купоните-мога да ви подаря моите.Имам 8 купона от по 3 долара и 3 от по 5 долара и още доста по 1 долар

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 16:12 от mannuella

# 462
# 463
 Здравейте ,  Simple Smile  някой може ли да разясни за тези безплатни оферти на всеки час , и как става .Благодаря предварително!

# 464
Според вас това пъзел ли е или електрическа играчка:
http://www.aliexpress.com/item/Small-gift-box-thomas-rail-car-el … n/1139503376.html
вие накупихте ли си вече нещо?
Ако някой знае как се виждат купоните-мога да ви подаря моите.Имам 8 купона от по 3 долара и 3 от по 5 долара и още доста по 1 долар
Това е влакче,аз имам такова от сина ми.Работи с една батерия АА слага се в локомотива.
Толкова обсъжданата чанта е в офертите
http://www.aliexpress.com/item/Korean-Fashion-Vintage-New-Women- … 05/625283975.html
Тази също е на половин цена
http://www.aliexpress.com/item/Real-Leather-3-Colors-Ladies-Fash … er/732422990.html

Общи условия

Активация на акаунт