Пазаруване от Aliexpress.com 7

• 51 480
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • Ямбол
rallierizova по диаметъра на пръста се определя пръстена,можеш при златар да отидеш да ти даде мерни халки и ще се определиш размера.За парите си повечето си струват,макар и не истинско сребро/злато.
MIX ORDER-ще рече,че продавача има минимум сума ,пи която прави поръчки,примерно 10-15$ и ти трябва да си избереш от магазина му неща за тази сума и да ги платиш.

# 601
mamam1, виж тук за ключодържатели:
http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=logo+key+chain&am … SB_20130829050151

rallierizova , за пръстените обикновено има таблица. Измерваш диаметъра на някой твой пръстени и пърчваш съответният номер. Отговарят на размерите дадени в таблицата.

dilyankataa, точно от този търгтовец не съм поръчвала, но на оригиналният Радо, не си спомням да има отдолу надпис jubile

# 602
  • Бургас
Защо на някои покупки след време ми излиза брояч и опции да удължа времето за шипване или да отменя поръчката? Не са налични, продавачът се мотка или просто системата автоматично го дава това след определен период от време, когато не е отбелязана като пратена стоката?

И пак да питам за този ваучер от 5$ за над 25$ при плащане с Мастъркард - как става работата, защото колкото и да кликам там, нищо не се случва, а имам няколко поръчки за над 25$, които съм платила с МК Rolling Eyes

# 603
  • Пловдив
аз да попитам-поставих положителен коментар след сделката,вече е със статус "finished",но коментара ми не присъства в списъка в коментари за дадения продавач,защо така?
на 22 поръчах един пръстен,на 23-ри са освободили паричките и днес в сайта на бг пощи пише,че е "доставен",сигурно са го пуснали в пощенската кутия  newsm78,кофти,че нямам клуч Simple Smile)

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 16:33 от mannuella

# 604
  • Ямбол
bradataИмаш време до шипване,и време за доставка -посочени от продавача които и ти и той може да удължите,при нужда,за да не мине поръчката като неизпълнена или получена,без да е отбелязана отт. теб като такава,а той да си получи вече парите.
За МК,идея си нямам,плащам с Виза,попитайте продавачите как да си ползвате купона,не е ли като другите,при поръчка,като щракнеш в/у "добави код" не се ли явява като опция за избор?
mannuella коментарите стават видими след известно време,не помня срока на изуст но до месец.
Както и поставените от тях на нас,не са видими веднага.
А и при продавачи без оценки,докато не натрупат 10 оценки,не са видими.

# 605
  • Бургас
Никид, абсолютно нищо не се случва при натискане на бутончето за купона, ама абсолютно нищо. И надписът продължава да си стои. Затова ми стана странно и питам дали някой се е "справил" с него Laughing

А дали да удължавам срока и аз или да си стои така (засега)?

# 606
  • Ямбол
bradata
"А дали да удължавам срока и аз или да си стои така (засега)?"
Е как да дам отговор"
Пиши поне колко време е минало от поръчката,колко остава,колко е срока за шипване на продавача???

# 607
  • Бургас
Извини ме Embarassed Поръчките са от 27-ми, срокът им уж е 7 или 8 дни, а сега според броячите остават 10-11 дни. Стана ми интересно, че на толкова неща продавачите са си удължили сроковете и не знам дали трябва да правя нещо или просто да си чакам - затова питам.  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 608
  • Ямбол
bradata как разбра,че е удължено,едва преди 2 дни са поръчани,нищо не е необходимо да правиш.Виж в самата обява,какъв е срока за изпращане? Обикновено до 3-5 дни прашат най-много.

# 609
Здравейте в момента пускам първата си поръчка.Искам да ви питам дали знаете как изчисляват курса на долара,че си харесах едно яке за 17.90 $ обаче аз имах в картата 48.80 лв сега като напазарих това онова на стойност 15.82 $ дали ще имам останали поне 17 $ да се пазаря за якето  Grinning.За едни прашки се скопосах да се ядосвам сега че немога да поръчам якето

# 610
Днес получих две от пратките си едното е това устройство http://www.aliexpress.com/snapshot/246235714.html , което така и не разбрах как да ползвам!  Confused Някой има ли представа? Включих го към компютъра и работи като колонка, но как да кача музика в него....!?!

Другата пратка ми е този часовник 2броя в различен цвят http://www.aliexpress.com/snapshot/250095181.html - много са готини!

# 611
  • София
Здравейте в момента пускам първата си поръчка.Искам да ви питам дали знаете как изчисляват курса на долара,че си харесах едно яке за 17.90 $ обаче аз имах в картата 48.80 лв сега като напазарих това онова на стойност 15.82 $ дали ще имам останали поне 17 $ да се пазаря за якето  Grinning.За едни прашки се скопосах да се ядосвам сега че немога да поръчам якето

Ти можеш да си направиш поръчката и да платиш чак утре или вдругиден. Не е нужно незабавно да плащаш, когато си 'заредиш" картата, тогава ще го платиш. Имаше някакъв срок, около седмица-две и чак тогава, ако не платиш, ти отпада поръчката.  Peace

# 612
А дали няма някой код за нов клиент,та да ползвам него тъй тъй съм набрала скорост Simple Smile

# 613
  • Ямбол
DVD дори и да ти намалят,по мои сметки с около .60 стотинки няма да са достатъчни.Ако смятам х 1.48 курса.
Можеш да направиш ордер и в рамките на 18 дни да направиш плащането.
КОДОВЕ за момента не мисля,че има активни.
Alexander2 не го ли разпознава като устройство,в което да вкараш музика?

# 614
DVD дори и да ти намалят,по мои сметки с около .60 стотинки няма да са достатъчни.Ако смятам х 1.48 курса.
Можеш да направиш ордер и в рамките на 18 дни да направиш плащането.
КОДОВЕ за момента не мисля,че има активни.
Alexander2 не го ли разпознава като устройство,в което да вкараш музика?
Извини ме никид,има ли начин да отменя поръчка направена преди 20 мин и да платя якето колкото си струва

Общи условия

Активация на акаунт