iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 46-та тема

• 45 377
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
  • София
181 g колко мл е?  Embarassed Благодаря

Зависи от плътността на течността - ако е вода /при температура 4 ° С / е 181 мл ...
ако е сладолед е около 360 мл средно Simple Smile  и т.н.
маслата   - напр. зехтина 100мл е  около 90 гр

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 436
Денис, значи линка с пастата 181 мл е голяма колкото да кажем колгейт 125 грама? Да се ориентирам за вкъщи една ли да взема, или две   bouquet

# 437
Здравейте! След бременеенето имам останали малко излишни мазнинки  Mr. Green , в момента имам време само да карам кростренажор вкъщи и молбата ми е да ми препоръчате нещо, което да подпомогне изгарянето на мазнините. Мисля да поръчам и коластра, гледам че хвалите тази http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Colostrum-500-mg-120-Capsules/9621 . Какво друго е добре да имам вкъщи като добавки в случай, че бебчо нещо се разболее... На адаптирано мляко е, нямам кърма за съжаление  Tired

# 438
  • Пловдив
denis_d   bouquet

А ако поръчката ми е на с-ст 19,83 $ не е много сигурно дали ще дойде в пощата,нали Rolling Eyes

И за 2-ра поръчка ползва ли се код или просто така се пуска поръчката?

# 439
denis_d   bouquet

А ако поръчката ми е на с-ст 19,83 $ не е много сигурно дали ще дойде в пощата,нали Rolling Eyes

Ще дойде PeaceМоята беше за 25 и дойде в пошата.

# 440
  • София
Дами, моля, да ми препоръчате маски за лице - почистваща и/или подхранваща (на 34 години съм с чувствителна кожа)

Последна редакция: пт, 20 сеп 2013, 15:54 от Cesari

# 441
  • София
denis_d   bouquet

В пощата ще дойде.

За 2-ра поръчка - пуска е така. Без код.

# 442
  • София
Здравейте! След бременеенето имам останали малко излишни мазнинки  Mr. Green , в момента имам време само да карам кростренажор вкъщи и молбата ми е да ми препоръчате нещо, което да подпомогне изгарянето на мазнините. Мисля да поръчам и коластра, гледам че хвалите тази http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Colostrum-500-mg-120-Capsules/9621 . Какво друго е добре да имам вкъщи като добавки в случай, че бебчо нещо се разболее... На адаптирано мляко е, нямам кърма за съжаление  Tired

Aquawomann, ако искаш да отслабваш и то здравословно защо не се запознаеш със здравословното хранене на д-р Сиърс или т.н. Зона. С ядене и без лишаване от нищо отслабнах 25 кг. Вече 11 месеца се храня по тази система и съм изключително доволен. Най-интересното и ценно е, че отслабването е страничен ефект от цялата система. Основната цел на Зоната е постигане на оптимално здраве и самоизлекуване на организма от множество болести. Ако те интересува можеш да посетиш един отличен сайт за Зоната на български - www.vzonata.com. Винаги съм готов да отговарям на въпроси свързани със Зоната - тя толкова много направи за мен.

# 443
  • на морето
Здравейте!
От много време не съм пазарувала и днес гледам,че и  Айхербците ми са се затъжили и искат да ме върнат като клиент ,та ми дават 10$ бонус.Слагам неща в кошницата и отстъпката ми се появява,но от писмото разбирам,че мога да я ползвам след 24 септември.Така ли е или до 24.септември трябва да се възползвам?
The $10 credit must be used by Tuesday, September 24th, so be sure to visit us soon
Предложете ми и какво да си взема-искам витамин Ц(преди имаше един евтин от 1000мг-нещо такова.Аз го давах и на децата  като видя,че тръгват да се разболяват) или мултивитамини
А този витамин Д само за възрастни ли е?
http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-D-1000-D3-Extra-St … 110-Tablets/15030
Предложете ми и мостричка,че не знам какво ми трябва Mr. Green

# 444
  • София
Денис, значи линка с пастата 181 мл е голяма колкото да кажем колгейт 125 грама? Да се ориентирам за вкъщи една ли да взема, или две   bouquet

230-240 гр.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 445
  • Пловдив
Дами, моля, да ми препоръчате маски за лице - почистваща и/или подхранваща (на 34 години съм с чувствителна кожа)
Аз от козметиката за лице в тоя сайт не съм очарована, но пък маслата им са добри , ползвала съм рициново, шипково.

# 446
  • София

А този витамин Д само за възрастни ли е?
http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-D-1000-D3-Extra-St … 110-Tablets/15030
Предложете ми и мостричка,че не знам какво ми трябва Mr. Green

Този вит. Д и аз го заглеждам, но много ме притеснява ниската цена.  Съмнително ниска е, а и други продукти на тази марка са ми съмнително ниска цена.

Мнение за марката да имате?

# 447
The $10 credit must be used by Tuesday, September 24th, so be sure to visit us soon

ТРябва да го използваш до 24 септември Simple Smile Успех Simple Smile

# 448
  • в 1001-та нощ

Hug много харесвам ензимните почистващи  Peace

подхранващи не съм ползващи, имам една озаряваща на Gatineau - не от сайта, разбира се, която мога ти донеса утре  Peace ако ще идваш  Peace

Код за отстъпка POP824

# 449
  • на морето

ТРябва да го използваш до 24 септември Simple Smile Успех Simple Smile
Благодаря  bouquet
Този Вит.Ц хубав ли е? А има ли от 1000мг?

Общи условия

Активация на акаунт