iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 46-та тема

• 45 353
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Дами, моля, да ми препоръчате маски за лице - почистваща и/или подхранваща (на 34 години съм с чувствителна кожа)

Hug много харесвам ензимните почистващи  Peace

Код за отстъпка POP824

Алена, моля за линкче  Praynig

# 451
# 452
Hug много харесвам ензимните почистващи  Peace

Алена, кажи моля те повече за тези ензимни почистващи. За първи път чувам, заинтригува ме. Благодаря предварително   bouquet

# 453
  • София
dodi 
За вит.С - еднократни дози над 500мг не могат да се усвояват, затова избирай до 500мг/табл. капс.
За вит.Д  - марката - не е най-добрия избор, за дозата - става за деца, но се консултирай и с ЛЛ, защото е на горна граница на ПДД /за деца дозата е около  600-800 МЕ/
Този вит.Д доскоро беше в Секцията Безплатни мостри

За 21st Century Health Care - някои продукти са много хубави, др. не чак толкова

ПП
Мостра:
Адаптоген  http://www.iherb.com/Special-Sweedish-Herbal-Institute-Adapt-232 … -6-Capsules/46194
Гел за устни: http://www.iherb.com/Sierra-Bees/Sierra-Bees-Lip-Balms

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

# 454
  • София
Алена  Hug

Тоя адаптоген и аз съм си го взела, но ми седи така още ... Честно казано не знам за какво е.  Embarassed

Много ме ядосват напоследък. Няма никакви хубави мостри  Tired

# 455
Здравейте момчета и момичета.

Самоцитирам си част от предходен пост

Цитат на: ves_sv
Здравейте.
Моля за съвет. Поръчах следният глюкозамин:
http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Glucosamine-Chondr … ted-Tablets/41311
водейки се предимно от количеството на глюкозамин в една таблетка /500мг/ и разбира се, от цената.
Няколко поста отгоре versilna сподели, че е получила друг:
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Glucosamine-Chondroitin-MSM-120-Capsules/22
Направи ми впечатление, че глюкозаминът е различен вид - сулфат, а моят е хидрохлорид. Не знаех, че има различни видове и в мрежата открих следното, цитат:
....Едно неотдавнашно проучване показва, че комбинацията от глюкозамин хидрохлорид и хондроитин не работи....

Искам да похваля глюкозаминът, който поръчах, нищо че е от "по-лошия" вид. Пия го вече почти два месеца и кракът спря да ме боли /начална коксартроза/. Този ефект не получих от 4/5 месечен прием на пиаскледин.

Може би не само глюкозаминът е "виновен" за подобрението ми, но плажът и морето ги "приемах" Simple Smile редовно и миналото лято, но тогава си имах постоянна тъпа болка.

Друг неочакван бонус за мен е заздравяването на ноктите ми, които по-принцип мн се цепят, затова и никога не съм имала маникюр. Сега са здрави и твърди Simple Smile

Опаковката ми свършва, сега ще пия 2-ри тип колаген с хиалуронова киселина, а след него ще си поръчам препоръчания ми от Денис глюкозамин /за което много благодаря/.

Поръчах ехинацея за малкия ми син - 5г, но се оказаха доста големи капсулите, той отказва да ги пие. Ще си я изпия сама, дано ми помогне в борбата със синуита Simple Smile
http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Echinacea-Extract- … Veggie-Caps/43889

Реших да поръчам за него тези дъвчащи таблетки - ехинацея+витС+цинк:
http://www.iherb.com/Gummi-King-Echinacea-Plus-Vitamin-C-and-Zin … -60-Gummies/34012

Дават се 10 дни, но въпросът ми е колко дни е почивката между приемите?

Става ли да давам 20 дни респивакс, 10 дни ехинацея и т.н.?
Коластрата определено му помага за имунитета и апетита.

Благодаря много на всички, които пишат тук и споделят опит, изключително сте ми полезни  Heart Eyes

# 456
Пратката ми, шипната на 09.09 дойде. Донесе ми я симпатичен младеж,(не мисля, че работи в пощата!) който не ми поиска никаква сума,за да ми я даде. Сумата на пратката ми е 11.67$. Бях на работа и нямах възможност да го попитам до каква сума носи той пратките, но чакам още една и тогава ще го хвана на къс пас  Grinning

# 457
  • До сърцето...
Получих си поредната пратка от iHerb, и съм много доволна от това кафе. Малко странен вкус в началото, но пък си струва.
Благодаря на valpan за идеята!   bouquet

Сега се чудя на конския спрей за разресване  newsm78 Не че нямам разни глезотии за коса, но ...

# 458
Сега се чудя на конския спрей за разресване  newsm78 Не че нямам разни глезотии за коса, но ...

И при мен е в wish list-a, питах тук, момичетата казаха, че е добър Simple Smile
П.П. И аз имам пристигнала пратка оъ 03.09, ама понеделник сигурно ще ходя да я взема. И чакам още една  Embarassed

Код за отстъпка  QRN762

# 459
  • София
..........
Поръчах ехинацея за малкия ми син - 5г, но се оказаха доста големи капсулите, той отказва да ги пие. Ще си я изпия сама, дано ми помогне в борбата със синуита Simple Smile
http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Echinacea-Extract- … Veggie-Caps/43889

Реших да поръчам за него тези дъвчащи таблетки - ехинацея+витС+цинк:
http://www.iherb.com/Gummi-King-Echinacea-Plus-Vitamin-C-and-Zin … -60-Gummies/34012

Дават се 10 дни, но въпросът ми е колко дни е почивката между приемите?

Става ли да давам 20 дни респивакс, 10 дни ехинацея и т.н.?
Коластрата определено му помага за имунитета и апетита.

Благодаря много на всички, които пишат тук и споделят опит, изключително сте ми полезни  Heart Eyes

За Респивакс-а се консултирай с педиатъра, не е добре да се самоназначава. /представлява убита ваксина - различни видове бактерии - патогени/

За Ехинацеята - действа максимално в първите часове на  проявяване на симптомите  - при  инфекции на горните дихателни пътища, грип, ОРЗ,  вкл. и обикновена настинка. Няма смисъл да я даваш постоянно - има др. по безобидни добавки, които имат ИмС.Действие / Рибено масло, Коластра, вит.Д, вит.С, Мултивитамини, Сироп от черен бъз и т.н.
Ехинацеята, ако се приема дълго време има обратен ефект

ПП. Дори производителят е посочил - за продукта с Ехинацея:
Не трябва да се приема повече от 10 последователни дни

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 460
  • София
Забавената пратка ми е отишла на митница. Гррр.  Close

Бихте ли ми припомнили какво трябваше да нося (само потвърдителния мейл от сайта стига ли)? И над каква сума се плащаше ДДС? Поръчката ми е за ТВТ 25.02$

И един друг въпрос - кофеинът пречи ли на усвояването на спирулината?   bouquet

# 461
За Ехинацеята - действа максимално в първите часове на  проявяване на симптомите  - при  инфекции на горните дихателни пътища, грип, ОРЗ,  вкл. и обикновена настинка. Няма смисъл да я даваш постоянно - има др. по безобидни добавки, които имат ИмС.Действие / Рибено масло, Коластра, вит.Д, вит.С, Мултивитамини, Сироп от черен бъз и т.н.
Ехинацеята, ако се приема дълго време има обратен ефект
Денис, благодаря мн за съвет, заблудила съм се изглежда с тази ехинацея.
Ще прочета за другите ти предложения, благодаря отново.

# 462
Имам нужда от помощ Praynig Синът ми иска тези добавки по препоръка на негов приятел. По принцип иска добавка за възстановяване, спортува активно, на 18 е. Тази, която е избрал ок ли е и има нещо по- подходящо?
Благодаря предварително

# 463
Да попитам - гледам на кашончето си сумата, която е написана - 11.87, а поръчката ми (имах 5 долара отстъпка) беше за 16.87. Това значи ли, че като си направя нова регистрация и поръчам за 25 долара - 5 долара отстъпка ще имам сума 20 долара, която ще е под 30 лв и ще дойде по пощата?Явно не се пише никъде доставката 4 долара?  newsm78

# 464
Да попитам - гледам на кашончето си сумата, която е написана - 11.87, а поръчката ми (имах 5 долара отстъпка) беше за 16.87. Това значи ли, че като си направя нова регистрация и поръчам за 25 долара - 5 долара отстъпка ще имам сума 20 долара, която ще е под 30 лв и ще дойде по пощата?Явно не се пише никъде доставката 4 долара?  newsm78

да, на кашона пишат само сумата на съдържанието без цената на доставката!

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb - SDB331

Общи условия

Активация на акаунт