iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 46-та тема

• 46 449
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
октомври промо

• Free DHL Global shipping for orders over $40.00!
• An extra 10% OFF orders over $60.00!

...и още 10$ отстъпка с код за първа поръчка SCR838

# 676
  • Пловдив
Аз миналата година използвах масло от чесън при настинка и грип. Всъщност аз го пих цяла зима, защото имам розацея и бях чела, че действа добре, но не очаквах толкова добър резултат и покрай приема му въобще не боледувах, а на детето давах при първи симптоми.
а аз пих таблетки с чесън и също нямах проблеми , сега също съм се запасила с тях
http://www.iherb.com/Nature-s-Bounty-Garlic-Odor-Free-2000-mg-120-Tablets/32390
 Laughing

denis_d Сърдечно Благодаря за разяснението
А по колко се пият и само за възрастни ли стават?

# 677
  • София
Момичета, някой ползвал ли е тази  Серрапептаза?

Денис, имаш ли мнение за нея?

Взимам на Д.р Бест, но тази ме изкушава с високата доза и липсата на митница  Laughing

# 678
Поръчах за една позната коластра (21th century) обаче се оплака, че я боли корема и получава разтройство, може би от нея newsm78 Някакви съвети? Или просто не става за нея и да не я пие  Thinking

# 679
  • Sofia
Здравейте!
За първи път поръчах прахообразна коластра, а не на капсули. Знаете ли по колко горе-долу да давам на дете на 4г.? По половин чаена лъжичка дневно дали ще е достатъчно? Говоря за подсилване на имунитета.

За отстъпка при първа поръчка  код KOF609

# 680
Поръчах за една позната коластра (21th century) обаче се оплака, че я боли корема и получава разтройство, може би от нея newsm78 Някакви съвети? Или просто не става за нея и да не я пие  Thinking

Здравей! Аз я пия от седмица някъде и нямам проблеми с нея.

# 681
Аз миналата година използвах масло от чесън при настинка и грип. Всъщност аз го пих цяла зима, защото имам розацея и бях чела, че действа добре, но не очаквах толкова добър резултат и покрай приема му въобще не боледувах, а на детето давах при първи симптоми.

Можеш ли да споделиш кое масло от чесън си пила и каква е дозата при деца ,аз се чудя между него и риган:)

Това пия аз. По 3 вечер. Това е профилактична доза. При влошено състояние може и повече.

течно на детето. Понеже е малко чесново (гадничко) на вкус, му го смесвам с течния вит.Ц на Childlife

Имайте предвид, че от чесъна пада кръвното, а може да доведе и до стомашни неразположения. При мен няма странични ефекти.

# 682

Здравей! Аз я пия от седмица някъде и нямам проблеми с нея.

И аз нямах докато я пих, ама не знам как да й помогна и затова търся мнения тук

# 683
  • в 1001-та нощ
друго приема ли, може да е от храната  Peace

и аз нямам проблеми  Peace

Код за отстъпка POP824  Heart Eyes bowuu  bouquet

# 684
  • София
Поръчах за една позната коластра (21th century) обаче се оплака, че я боли корема и получава разтройство, може би от нея newsm78 Някакви съвети? Или просто не става за нея и да не я пие  Thinking

Много майки я дават на своите бебета и деца / а те имат много по-нежна и чувствителна  СЧС-ма/ и никоя досега не е споделяла подобен СЧДискомфорт
Не е изключено да има някаква непоносимост или да е някакво съвпадение - сега върлува лош СЧВирус

Hariela
За коластрата - по 500мг профилактично, 1000мг ако е болно

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 15:50 от denis_d

# 685
  • София

Взимам на Д.р Бест, но тази ме изкушава с високата доза и липсата на митница  Laughing

Викам си, чакай да питам отново, а то как съм питала само .... hahaha

Та от втория път  Mr. Green - мнение за тази Серрапептаза:
http://www.iherb.com/Source-Naturals-SerraPeptase-500-mg-60-Capsules/7935

# 686
  • някъде там
Red shoe   bouquet

# 687
  • София

Викам си, чакай да питам отново, а то как съм питала само .... hahaha

Та от втория път  Mr. Green - мнение за тази Серрапептаза:
http://www.iherb.com/Source-Naturals-SerraPeptase-500-mg-60-Capsules/7935

Става, в 1 капс има 60 000 SPU  Peace

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 688
  • София
Н О В А   Промоция

L-Theanine - до  75% отстъпка

има и НОВА хубава, Безплатна мостра, но бързо се изчерпва - трябва да се дебне

Кокосово масло

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 689
някой ако пуска поръчка , ще ми пише ли да се включа , че снощи си пуснах своята и изключих , че днес ще има промоции newsm78

Общи условия

Активация на акаунт