Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава VBAC?
Какви са ползите от VBAC?
Какви са рисковете и предизвикателствата при VBAC?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава VBAC?
-
Какви са ползите от VBAC?
-
Какви са рисковете и предизвикателствата при VBAC?
Рисковете и предизвикателствата, свързани с VBAC (вагинално раждане след цезарово сечение), включват възможността за руптура на белега от предишната кесарьонова процедура, което може да доведе до сериозни усложнения както за майката, така и за бебето. Освен това съществува риск от неуспешен опит за вагинално раждане, което може да изисква спешна операция по цезарско сечение. Други рискове включват разкъсване на матката, инфекции и други усложнения. Важно е да се консултирате с лекар, който може да оцени рисковете и да ви предостави необходимата подкрепа и информация.
-
Какви са препоръките за VBAC в болниците в Стара Загора?
-
Какви са препоръките за болница Надежда и д-р Цветков в София?
), особено когато влезнах вече в 9-тия месец ми става едно носталгично. Още някой друг месец и пак ще тръпна в очакване живот и здраве
Не съм ви чела отдавна, сега прегледах назад.
И да завършат както ми се иска, без секцио този път....

Обсъдете отново, имаш право да откажеш ревизия. Има други признаци по които може да се прецеи дали всичко е наред.
Ама ако съм искала да съм се пробвала, риска си бил мой