Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 21 ~

• 39 076
  • 743
  •   2
Отговори
# 345

Алп е станал чичо. Снимката е от 11 юли, но мисля, че не е качвана.  Hug Бебчето е много сладко, а на Алп, според мен, много му отива.   Kissing Heart

Супер е!

# 346
Намерих 2 снимки зад кадър от новия сериал на Алп - Peri Masali, където играе Селчук. Главната женска роля е поверена на Седеф Шахин, по-позната като Джансу от "Огледален свят"   bouquet

# 347

Нова снимка на Мая, от Чаала.  Two Hearts

# 348

Нова снимка на Мая, от Чаала.  Two Hearts
Айй колко е сладичка   bouquet Heart Eyes

# 349
Мими, благодаря ти за снимките.  Hug
От мен една зад кадър от новия сезон. Качеството е много лошо и нищо не се вижда. ooooh!

# 350

– Нова снимка на Берк от Туитър. Уникален е.  newsm76

Тази невероятна снимка е най-хубавият ми подарък за Добро утро. Берк се е сетил за мен. Не мога да му се нагледам. Толкова е сладък, готин и чаровен. Моят сънливко - трябва по-често да ни радва с такива уникални снимки. Обожавам го - няма друг като него ...  newsm08 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

# 351

Нова снимка на Мая, от Чаала.  Two Hearts
Айй колко е сладичка     bouquet Heart Eyes

Така е! Кученцето на Чаала е невероятно - сладурче и половина. А тя днес продължава със състезанията ...  Two Hearts    love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 352

Хиляди благодарности за всички невероятни снимки на Ипек и годеника й Чаалар. Повечето ги виждам за пръв път. Двамата са невероятна двойка - толкова са сладки и прекрасни заедно. Много ги харесвам ...  Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves Heart Eyes Flushed

# 353

Алп е станал чичо. Снимката е от 11 юли, но мисля, че не е качвана.  Hug Бебчето е много сладко, а на Алп, според мен, много му отива.   Kissing Heart

Супер е!

Алп е страхотен ... Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

# 354
Ето и от мен една нова прекрасна снимка на Алп с новата му визия - така ще бъде в 8-ми сезон. Много е хубав ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 355
Епизода, беше страшен смях се на глас ..  Joy

Зейнеп и Мурат правиха планове , да отидат в хотел и си шушукаха тайно, а Зейнеп вика; Знаеш, много го искам ..  Joy След това Мелек и Айлин, правеха планове за пазаруване и после да ходят на кино , извикаха Зейнеп, ама тя каза, че ще стои при Йомер, а Мурат като го викаха за мач, той се измъкна с Явуз ..  rotfImao rotfImao rotfImao

-По-късно, Зейнеп си събираше багажа за вечерта, нали щяла да ходи при Мелек и Айлин, а Емел ѝ вика да отиде с нея, да си говорят с майката на Мелек ..  Joy Joy Зейнеп, пак се измъкна, а докато си събира багажа, само гледа Емел, късата пижама на Зейнеп, премля ѝ ( според мен , както се целуваха в хотела, не мисля, че на Зейнеп ѝ е била нужна )  hahaha Мурат пък каза на Явуз, че ще играе футбол с момчетата.  Mr. Green

-Когато бяха в колата Зейнеп и Мурат, Емел ѝ звънна и я пита за ютията  Mr. Green Зейнеп, почна да ѝ обяснява, а Мурат вика; Аз ли да изгладя?  Joy Joy Joy Joy Joy И тя го прасна  hahaha

-Емел, звъни на Мелек, да търси Зейнеп, а Мелек я излъга, че била в тоалетната, те разбира се, веднага загряха, че Зейнеп лъже, а след това Явуз отива при момчетата и той пита за Мурат, а те него за Мурат , в край на сметка ги разбраха, че се крият, а Месут се обади на Айлин да ги проследи, но тя отказа, след това Явуз , влезе в мейла на Мурат и видяха резервацията ..  hahaha

-Отидоха те в хотела, а той вика за Емел, откраднах дъщеря ѝ  ..  Joy След това идва рум сервиз, лалета от то ясно кой ..  Joy Плодовете от Явуз, бонбоните от Хюсню, а виното от Синан ..  Joy Мурат, тъкмо похвали, че Месут бил мъж на място и влизат пак с дърва ..  hahaha След това разбира се използваха дървата , Мурат се приближи до Зейнеп и се целунаха ..  Two Hearts  loveuuu Two Hearts newsm76

-Ръза, Али, Пънар и Айля решиха да отидат на езда, татко Ръза се хвалеше, че много може да язди, а на другия ден отиват, а първо решиха мъжете да се качат, Пънар и Айля много се притесняваха , особено когато се забавиха ..  Joy

-Чакат те и какво да видят коня си идва сам като се разтичаха и само гледат татко Ръза, как влачи коня, а на него Али, след това Али падна и като се бара по задника, горкия умрях от смях ..  Joy Joy Joy Joy Joy

-В колата на задната седалка Али, а на предната Айля, Пънар и Ръза кара, а тя Айля вика на Пънар да се свие, а Пънар вика, през прозореца ли искаш да изляза ..  Mr. Green Али се оплаква отзад, а Ръза се подиграва, а след това Али каза, че и той е падал и то не един път ..  Joy Joy Joy

-Месут поръча цветя , а Мелек изревнува и се чудеше за кого са, разбира се Зейнеп и Айлин зацепиха, че се издразни, а след като пристигнаха и цветята, Мелек го пита, дали са за нея, а той; Да бе, точно за теб са ..  Mr. Green

-След като татко Ръза се върна в управлението ходеше странно и Айлин го забеляза, а Али да не говорим, като почнаха да им се подиграват, а Зейнеп каза; От кой кон падна, ще го набия, не плачи миличък ..  hahaha hahaha hahaha

-Вечерта Месут предложи на екипа, да отидат да хапнат нещо, Мурат първо отказваше,заради труповете на части, а Месут вика; Да, да разбира се ще ядеш препечени черва ..  Mr. Green А Хюсню; Много си гнусен , бе ..  hahaha hahaha

-След като се напраскаха, Месут се подиграва на Мурат, че не искаше да яде, а най-много изяде, а Зейнеп; Той е гладен по рождение, казвам го от личен опит ..  Mr. Green ♥ Излязоха навън и Мелек, разпита Хюсню,за какво са били цветята, а той разказа, че са били за бившата му съпруга, заради гроба ѝ ..

-Зейнеп, беше направила банички , а Синан и Хюсню, настояваха да ги даде, ама тя не иска, искала в офиса, а Али вика; Знам, защо не иска, за да има и за Мурат и тя; Да, за това .. ♥ Той ѝ звънна и си говориха с такива усмивки, тя му каза да се пази и той също, но преди това му съобщи, че няма банички ..  Mr. Green

Благодаря ти за подробния разказ на епизода! Не бих могла да го разкажа по-добре ...  Hug Hug Hug

Наистина беше невероятен и много забавен ...  Mr. Green

Мурат и Зейнеп си мислеха, че ще измамят екипа, ама не успяха - как ли не ги лъгаха. На едните кажат едно, на другите друго. В крайна сметка всички разбраха каква е работата.  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Учудих се как този път Айлин и Мелек не се включиха в правенето на номера ...   Laughing

Но пък момчетата се представиха подобаващо. Синан изпати вино, Хюсню бонбони, Явуз плодове, Али разбира се лалета ...  Mr. Green Мурат тъкмо си мислеше, че Месут не е изпратил нищо и хоп - пристигат дървата ...  hahaha hahaha hahaha

Мурат не пропусна да се обади на момчетата, а те хубаво се посмяха. Провалиха си мача с тези подаръци ...  Joy Joy Joy

Мурат и Зейнеп бяха много сладки в хотела, особено когато се целунаха. Обожавам ги ...  Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Колкото до Али, татко Ръза, Айля и Пънар - там също си паднах от смях ...  Mr. Green

Двамата как се хвалеха, че язденето не било нищо особено. За Али това не било спорт - само си се возил на коня, татко Ръза пък каза, че бил черкез и яздил от малък ...  hahaha hahaha hahaha

Как ли пък не - видяхме ги накрая. Още щом се качиха и Али викаше, че коня му бил странен. Накрая животинчето се върна само - Пънар и Айля се притесниха и хоп идва татко Ръза. Води коня, а на него качен Али. Бил паднал. От там тръгнаха да му помагат да слезе, но той падна отново и все си натърти дупето. Много ми беше смешно ...  smile3532 smile3532 smile3532

В колата ме разбиха! Али легнал на задната седалка, татко Ръза кара, а Пънар и Айля седнали отпред почти една върху друга - нямало място. Али пък искаше да спрат в аптеката, че имал мускулна треска. Татко Ръза ме разби - вика като се приберем ще те разпусна ....  rotfImao rotfImao rotfImao

Оказа се, че и татко Ръза е падал - Али го издаде. Пънар и Айля се посмяха, а той вика. Ами и черкезите падат, но добре че са там да помагат на такива като този ...  smile3533

В управлението после първо татко Ръза ходеше странно, после се появи и Али натъртен - Айлин не спря да се шегува вика: днес вашето семейство ходи странно ...  smile3521

Месут и Мелек с цветята бяха интересни. Тя се чудеше за кого са - добре, че накрая разбра. Но ми хареса като каза: тези цветя да не са за мен, а Месут - да точно за теб са ...  Mr. Green И после си замина ...  hahaha hahaha hahaha

А Синан пак си похапна подобаващо банички - как ще пропусне храна. Мурат също похапна добре - Зейнеп каза, че си е такъв по рождение ...
  newsm62

# 356
Ето и от мен една нова прекрасна снимка на Алп с новата му визия - така ще бъде в 8-ми сезон. Много е хубав ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

Така е ! Наистина е много красив  Heart Eyes

# 357

Така е! Кученцето на Чаала е невероятно - сладурче и половина. А тя днес продължава със състезанията ...  Two Hearts    love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves
Страхотно! Желая й много много успехи и дано скоро да ни зарадва с обща снимка с Берк !!!  newsm51  love001 Two Hearts txtloves newsm76

# 358
В момента Чаала се състезава - ще я видите:   Two Hearts Two Hearts Two Hearts

http://www.pwaworldtour.com/

Берк пусна нова снимка в twitter-a си. Предполагам, че това е той, а момичето сигурно е приятелката му. Не съм сигурна. Изглежда Берк ще се вози на мотор ...  newsm78

# 359

Страхотно! Желая й много много успехи и дано скоро да ни зарадва с обща снимка с Берк !!!  newsm51  love001 Two Hearts txtloves newsm76

Дано! И аз на това се надявам ... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт