Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 21 ~

• 39 025
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Честит рожден ден и от мен на Гамзе! Пожелавам й всичко най-хубаво. Много здраве, щастие, любов и късмет в живота. Нека продължава да ни радва с блестящите си роли. И нека по-често я виждаме заедно с Уур и Муратхан ... smile3525 newsm76  love001  Kissing Heart Two Hearts baloni nbirthday

Честит рожден ден на Гамзе!Пожелавам й много щастие,любов и здраве.Скоро да се съберат с Уур и да са щастливи с Муратхан. txtloves newsm76  party023

# 631

Завинаги това, Зорница.  Twisted Evil

Ох Мурат какво сексапилче е < 33333

жени се за него, да те взима и да не те виждам повече
Защо си написала,че мразиш Пекташ? Thinking

# 632
Честит рожден ден и от мен на Гамзе! Пожелавам й всичко най-хубаво. Много здраве, щастие, любов и късмет в живота. Нека продължава да ни радва с блестящите си роли. И нека по-често я виждаме заедно с Уур и Муратхан ... smile3525 newsm76  love001  Kissing Heart Two Hearts baloni nbirthday

Честит рожден ден на Гамзе!Пожелавам й много щастие,любов и здраве.Скоро да се съберат с Уур и да са щастливи с Муратхан. txtloves newsm76  party023
Честит рожден ден на Гамзе и от мен !!! Желая й всичко най-хубаво и нека всичките й желания се сбъднат ...  newsm51

# 633
Защо си написала,че мразиш Пекташ? Thinking
Иди, че я разбери... Ама отдолу е написала ЗМ forever  hahaha hahaha hahaha

# 634
Не но Гамзе и Мерт може да си направят едно не са ли най-сладката двойка?

НЕ, НЕ СА! Голямата и истинска любов на Гамзе винаги ще си остане Уур. Той я обича и тя го обича, нищо че се разкарва насам- натам с Мерт. Все някога и на него ще му дойде края.

# 635
Искам и аз да честитя рождения ден на Гамзе. Искам да ѝ пожелая много здраве щастие и късмет. Да е винаги така весела и усмихната и да продължава да ни радва с още прекрасни роли. И разбира се нейното слънчице Муратхан винаги да я озърява. Аз вярвам че гамзе и Уур ще се съберат и ще остави Мерт най- сетне и искам да кажа на Ренито че съм изцяло с нея и я подкрепям. Разбира се, че трябва Гамзе и Уур да са заедно, а мерт да изхвърчи възможно по- скоро. Mr. Green

# 636
Новина за новия сезон на сериала. Мисля, че пише, че ще бъде по-различен от останалите сезони. Също така се споменават и новите комисарки.

http://www.televizyongazetesi.com/arka-sokaklar-dizisi-bu-sezon- … 3645#.UhsMCX9TTIU

# 637
Здравейте, и от мен. От дълго чета темата, но чак сега реших да си направя регистрация. Казвам се Ивайла. Grinning Grinning Laughing

# 638
Здравейте, и от мен. От дълго чета темата, но чак сега реших да си направя регистрация. Казвам се Ивайла. Grinning Grinning Laughing
Добре дошла. Hug

# 639
Честит рожден ден на Гамзе и от мен. Нека е жива и здрава и все така усмихната и да ни радва с ролите си.

# 640
Добре дошла. Hug

Ивайла, добре дошла и от мен. Дано ти хареса тук.
Джули, благодаря ти за снимката на Гамзе. Прекрасна е

# 641
Чаала пусна нова прекрасна снимка в twitter-a си - страхотна е ... smile3525 Two Hearts  love001

Роси благодаря ти за снимката на Чаала. Тя е повече от страхотна..

# 642

Нова снимка на Мая, от Чаала.  Two Hearts
Това куче е толкова сладко...

# 643

Добре дошла и от мен.  Радвам се, че ставаме все повече. Hug

# 644
Добре дошла. Hug

Страхотна е. Благодаря, че я сподели.  Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт