Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 21 ~

• 39 048
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Не ги оставят тези телефони обаче. ooooh! Mr. Green

Вярно е! Проверяват хората какво ново им из нета ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Прекрасни снимки - благодаря ти ... Hug

# 586
Чаала пусна нова прекрасна снимка в twitter-a си - страхотна е ... smile3525 Two Hearts  love001

Има невероятна усмивка. Благодаря за снимката.  Hug

# 587
Не ги оставят тези телефони обаче. ooooh! Mr. Green

Вярно е! Проверяват хората какво ново им из нета ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Прекрасни снимки - благодаря ти ... Hug

Aww, Зейнеп и Еджемназ са толкова сладки.  Two Hearts

# 588
Здравейте, тук съм. Страхотни снимки, благодаря на всички ..  Hug

# 589
Така и не разбрахме, кога Гамзе, има рожден ден на 24-ти или 26-ти, но все пак на тази дата, всички я знаем и сме свикнали. За това честит рожден ден на Гамзе, винаги бих ѝ пожелала, цялото щастие на света, защото тя го заслужава, след всичко което е минала, винаги да ни радва, като актриса с прекрасните си роли и с прекрасната си усмивка ..  Heart Eyes Flushed newsm76 Two Hearts  loveuuu

Също така и да си остане, толкова откачена ..  Mr. Green

# 590
Честит рожден ден и от мен на Гамзе! Нека на първо място да бъде жива и здрава. Да знае, че няма значение дали ще е с Емре, Мерт, Хасан, Халил, Метин или някой друг, защото единствения мъж в живота й, който ще я обича истински винаги е Муратхан. Той винаги ще е най-важния за нея и ще е на първо място в живота й. Нека да е много щастлива, защото има едно невероятно красиво слънчице, което винаги ще я радва и ще й е повод за гордост. nbirthday

# 591
Така и не разбрахме, кога Гамзе, има рожден ден на 24-ти или 26-ти, но все пак на тази дата, всички я знаем и сме свикнали. За това честит рожден ден на Гамзе, винаги бих ѝ пожелала, цялото щастие на света, защото тя го заслужава, след всичко което е минала, винаги да ни радва, като актриса с прекрасните си роли и с прекрасната си усмивка ..  Heart Eyes Flushed newsm76 Two Hearts  loveuuu

Също така и да си остане, толкова откачена ..  Mr. Green

Честит рожден ден и от мен! Пожелавам й много здраве, щастие, успехи в личен и професионален план и да бъде все така усмхната, лъчезарна и добра майка.  nbirthday Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

# 592
Искам да кажа на един човек, че никога, ама никога, няма да си махна ника от тук!  Mr. Green

# 593
Здравейте.  Аз съм нова в темата ^^
Впрочем честит рожден ден на Гамзе желая и много любов с прекрасния Мерт, много здраве щастие и някое ново Мертханче от мъжлето и ;д  Heart Eyes

# 594
Здравейте.  Аз съм нова в темата ^^
Впрочем честит рожден ден на Гамзе желая и много любов с прекрасния Мерт, много здраве щастие и някое ново Мертханче от мъжлето и ;д  Heart Eyes

ЗНАЕХ СИ, КЪЛНА СЕ , ЧЕ ЗНАЕХ ТИ ПРОСТАЧКО ДОЛНА ..  Joy На 29-ти Лиам има рожден ден , сигурно ще имат със София дете замисляла ли си се?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 595
Честит рожден ден и от мен на Гамзе! Пожелавам й всичко най-хубаво. Много здраве, щастие, любов и късмет в живота. Нека продължава да ни радва с блестящите си роли. И нека по-често я виждаме заедно с Уур и Муратхан ... smile3525 newsm76  love001  Kissing Heart Two Hearts baloni nbirthday

# 596
Не но Гамзе и Мерт може да си направят едно не са ли най-сладката двойка?
Или ти искаш Мерт за теб? Grinning Joy

# 597

Обещавам ти,щом излезем , няма да останеш жива,  да само за мен го искам за това искам да се разделят ..  Mr. Green

# 598

Обещавам ти,щом излезем , няма да останеш жива,  да само за мен го искам за това искам да се разделят ..  Mr. Green
Не бъди толкова зла;д Виж най-сексавото същество на земята < 333

# 599

Не бъди толкова зла;д Виж най-сексавото същество на земята < 333

Господи, прибери ме при теб, не те понасям

Общи условия

Активация на акаунт