Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 7

• 40 146
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Това зацапване нормално явление ли е в датата за очаквания цикъл или е малко митове и легенди... ?

# 181
  • София
Това зацапване нормално явление ли е в датата за очаквания цикъл или е малко митове и легенди... ?

При някои жени явно го има, но при повечето няма такова нещо. Поне според мои наблюдения.

# 182
преди малко си направих тест и е отрицателен, по принцип трябва да ми дойде утре, но няма и следа и никакви признаци от М.

мислите ли, че може теста да е отчел грешно? направо съм скърушена.

# 183
  • София
Не е отчел грешно теста. Ако има бременност, но не са достатъчно високи нивата на хормоните, теста не ги хваща. Направи си още един след два дни, или ако си много нетърпелива, ходи на кръвен.

# 184
благодаря absolutpartystar,

ако те разбирам правилно, искаш да кажеш, че може и да съм бременна, но нивата на хормоните да не са оюе уловими? аз това имах в предив под грешен Simple Smile Embarassed

ако до понделник не ми дойде, ще си направя кръвен тест. благодаря за надеждата   Hug   bouquet

# 185
Момичета искам да ви попитам рано ли е още за тест,би трябвало да ми дойде на 3-ти..

# 186
Момичета искам да ви попитам рано ли е още за тест,би трябвало да ми дойде на 3-ти..
Ами според мен си е раничко, но ако си толкова нетърпелива поне на 1'ви най-рано си направи тест. Желателно е да изчакаш закъснение, но е трудно разбирам те. Дано да видиш така желания резултат. Пиши за резултата. Успееех!!! Hug

# 187
Благодаря,но мисля,че няма да е желания резултат,защото имам болки ниско долу,като преди цикъл и то само от дясната страна и леко придърпване от време на време и ям като разпрана  Tired

# 188
Благодаря,но мисля,че няма да е желания резултат,защото имам болки ниско долу,като преди цикъл и то само от дясната страна и леко придърпване от време на време и ям като разпрана  Tired
Не губи надежда, има мн такива като теб, които са имали болки и са с положителен резултат. Това придърпване от дясната страна може да е самото инплантиране! Wink

# 189
Късно е за имплантация,минали са две седмици.

# 190
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
преди малко си направих тест и е отрицателен, по принцип трябва да ми дойде утре, но няма и следа и никакви признаци от М.

мислите ли, че може теста да е отчел грешно? направо съм скърушена.

Аз имах 2 отрицателни теста и един невалиден и ей ме на в 23-та седмица  Crazy

Стискам палци  Peace

# 191
И според мен е рано, изчакай поне датата на цикъла, иначе болки и аз инах, даже много и затова не вярвах, че е станало, аз прилагах последно време един метод, сигурно няма да го възприемете, но на мен така психически ми беше по-лесно, понеже бях пробвала почти всичко преди това. Та гледах да не помня кога ми е дошло и да не мисля кога ще ми идва, записвах в календара и повече не го поглеждах и като ми дойде тогава гледах как е и на колко дни, така и заветния месец се усетих чак на 9-я ден закъснение, издържах още три преди теста  Grinning Grinning

# 192
 Dannyy Iwanowa
Ами няма друго какво да ти кажа, освен да ти пожелая успех и да пишеш за резултата Simple Smile

# 193
Мерсии  Hug Веднага ще пиша,щом разбера.

# 194
Току що си направих тест: EFN  Close Close

Още не ми е дошло, втори ден вече ми закъснява. Имам слаби от време на време болки долу. Зацапването е наистина две капки на денонощие. Сега нямам почти нищо. Ако ще идва, да идва този гаден цикъл, че само ме тревожи така  Close

Общи условия

Активация на акаунт