ЯНУАРСКОТО 2014 човече гащите си показва вече - тема 9

• 31 771
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
Еми  smile3518 Май думите в такъв момент са излишни... Разбира се и аз да кажа за трето мнение... Но ако и след това се потвърди, се моля да успееш да намериш безгранична сила в себе си да преминеш този ужасен кошмар, да се събудиш и отърсиш от него максимално бързо и скоро, много скоро отново да си щастлива бъдеща мама на най-здравото детенце!!! Ако някога имаш нужда от каквото и да било, ние сме насреща!!!  spoko cry

# 361
Eми,много съжалявам smile3518 Направо е жестоко всичко това, мила! smile3518

# 362
Аз с Еми от вчера на лични си пиша, затова тук няма да се повтарям. Само ще кажа, че ми е ужасно мъчно и ужасно много съжалявам, че това нещастие се случва на толкова мил човек...

Ех, момичета...живота понякога ни поставя пред много тежки изпитания...

# 363
Еми,  много съжалявам прегръщам те силно, не знам какво друго да кажа,  дано намерите сили

# 364
Еми, много съжалявам, не знам какво да ти кажа Cryкураж

# 365
Съжалявам миличка, имаш прегръдки и от мен. Аз лично те подкрепям за взетото решение, няма смисъл от допълнително агония и болка. На себе си да причиняваш и на детето, така трябвало да стане. Дай Боже следващият път всичко да е наред  Hug Praynig

Утре съм на ФМ, стегнато ми е под лъжичката и аз в клиниката на Марков ще ходя  Tired

# 366
Звезден^Прах и аз вече треперя за 03.09 ... Моля те, там горе каквото си, пази нас и нашите рожбички, моляяя теее  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig и дай сили на Еми да преодолее това  ...  Praynig Praynig Praynig Praynig

моля, моля, моля, моля ...........

# 367
Еми, бъди силна! Много  Hug

# 368
Едва ли има подходящи думи да изразя съжалението си, Еми! Мога само да те прегърна и да поплача заедно с теб.

# 369
  • София
съжалявам Еми  Cry
имай сили

# 370
Ох, Еми, душичко  Hug .. Кураж и много сили!

# 371
Еми, съжалявам ужасно ... Бъди силна, ние сме с теб  Hug Hug Hug

# 372
  • София
Добро утро. Нещо сън не ме хваща, всичко ми се е свило отвътре и някакъв страх ме обзема. Спах само от 3 до 5. Еми, много ми е мъчно, да знаеш. Едва ли това ще те утеши, но всички ти влизаме в положението. Преди 5 месеца може би нямаше да те разбера напълно, сега ми е пределно ясно какво чувстваш. Пиши ни пак, въпреки всичко, ще се радваме ако споделяш тук.
Аз имам малко питанки. Вчера се записах за ЖК при д-р Владимир Балинов в 14 поликлиника. Моят док каза, че това е формално, колкото да ме водят на отчет, да ми дадат болничен и направления за изследванията, понеже той не работи със ЗК, пък иначе щял да си ме следи основно той. Само че вие как процедирате в такива случаи, когато ходите на частно и по ЗК? Да казвам ли на новия док, че ходя частно? Той все пак ще ме пита какво съм правила до сега.
Другият ми въпрос е към мамите с Хашимото. Имаме ли някакви привилегии като бременни, или пак си остава 2 талона за ТСХ годишно? Търсих в нета, но нищо не намерих по въпроса.  Защото на мен ми искат всеки месец да пускам ТСХ и ФТ4. И може ли гинеколога да дава направления за щитовидни хормони, или само ендокринолог?

# 373
Добро утро и от мен и дано наистина да е добро!!!

Бейбифейс, за отношението спрямо лекаря по ЗК. Лично аз предпочетох да си замълча пред моята лекарка по ЗК, другата си знае. Реших така защото една приятелка, минала по този път, се беше сблъсквала едва ли не с лошо поведение, когато била искрена и им казвала, че й трябват само за документацията. Гледали я много накриво. То е все едно да им кажеш - ти не си толкова способен, обаче нямам друг изход  Joy Та след няколко не много приятни първи срещи с такива лекари, тя най-сетне се записа при такъв, който беше мил, защото не му каза истината в очите  hahaha Затова реших и аз да направя така. То те и без това не примират от зор да ти дават някакви други изследвания повече, освен онези, които ти се падат по ЗК. Записвай си така часовете, че този по ЗК да ти е преди основния лекар и така ще ходиш при втория с готови изследвания и той няма да ти ги пуска пак. Аз така правя Simple Smile

# 374
  • София
Добро утро и от мен и дано наистина да е добро!!!

Бейбифейс, за отношението спрямо лекаря по ЗК. Лично аз предпочетох да си замълча пред моята лекарка по ЗК, другата си знае. Реших така защото една приятелка, минала по този път, се беше сблъсквала едва ли не с лошо поведение, когато била искрена и им казвала, че й трябват само за документацията. Гледали я много накриво. То е все едно да им кажеш - ти не си толкова способен, обаче нямам друг изход  Joy Та след няколко не много приятни първи срещи с такива лекари, тя най-сетне се записа при такъв, който беше мил, защото не му каза истината в очите  hahaha Затова реших и аз да направя така. То те и без това не примират от зор да ти дават някакви други изследвания повече, освен онези, които ти се падат по ЗК. Записвай си така часовете, че този по ЗК да ти е преди основния лекар и така ще ходиш при втория с готови изследвания и той няма да ти ги пуска пак. Аз така правя Simple Smile
Благодаря за съвета, Тонини!!! То и аз не съм мислила да казвам, че ми трябват само за документация. Ясна ми е реакцията Simple Smile. Но се чудех дали изобщо да кавам, че съм ходила на друго място, или да си мълча. Иначе другия док ми е доста близък и ще може да се съобразява с часовете при този по ЗК. Не съм ходила от 9 август, другата седмица съм на ФМ.

Общи условия

Активация на акаунт