От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 11

• 60 308
  • 776
  •   1
Отговори
# 150
  • София
 С тези имате ли опит:
http://www.deliverytobg.com/contacts/

# 151
Ако имаш нерви за губене и ти се чака 3-4 седмици давай  Whistling

# 152
отзиви за тази фирма  zhttp://www.dostavka-anglia.com/ ?
Ако има от Бургас , моля да споделят с коя фирма коректна пазаруват.  Praynig

# 153
  • Бургас
Аз съм от Бургас, ползвам КДшопинг, доволна съм.

# 154
отзиви за тази фирма  zhttp://www.dostavka-anglia.com/ ?
Ако има от Бургас , моля да споделят с коя фирма коректна пазаруват.  Praynig

И аз съм с КД шопинг. Доволна съм и аз.

# 155
  • Пловдив
И от мен един глас за КД. Peace

# 156
Благодаря ви момичета за бързите отговори  Hug, да ми кажете, сами ли пазарувате или те ви правят поръчката. Тъй като им писах и ми отговориха, че извършват две услуги, като превозвач и като посредник.
Имали такива на които са им изтеглили пари от картата за артикул който не са получили, мен ме притеснява единствено това, не ми се занимава с писане на имейли, изгубени пратки и т.н както се случва в някои други сайтове.  Confused

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 13:32 от МимитоСавова

# 157
Благодаря ви момичета за бързите отговори  Hug, да ми кажете, сами ли пазарувате или те ви правят поръчката. Тъй като им писах и ми отговориха, че извършват две услуги, като превозвач и като посредник.
Имали такива на които са им изтеглили пари от картата за артикул който не са получили, мен ме притеснява единствено това, не ми се занимава с писане на имейли, изгубени пратки и т.н както се случва в някои други сайтове.  Confused
Поръчвай си сама Simple Smile Така или иначе и на тях им превеждаш предварително парите Simple Smile Все тая...
Понякога се случва нещо да не дойде (то къде не стават грешки) - всичко са си връщали досега  Peace

# 158
Здравейте! Нямах време да изчета всичко до сега, та реших да ви попитам, дано не сте го обсъждали вече, ако сте - се извинявам Simple Smile Искам да поръчам една бебешка количка от английски сайт, проблемът е, че не предлагат доставка до адрес в Англия, а само има опция за взимане на място от някой от магазините им! Мога да ярезервирам, те да я опаковат и някой да я вземе от там! Транспортните фирми, които разгледах до сега не предлагат такава услуга! Моля ви за спешна помощ!!!

# 159
Здравейте! Нямах време да изчета всичко до сега, та реших да ви попитам, дано не сте го обсъждали вече, ако сте - се извинявам Simple Smile Искам да поръчам една бебешка количка от английски сайт, проблемът е, че не предлагат доставка до адрес в Англия, а само има опция за взимане на място от някой от магазините им! Мога да ярезервирам, те да я опаковат и някой да я вземе от там! Транспортните фирми, които разгледах до сега не предлагат такава услуга! Моля ви за спешна помощ!!!

Имаш шанс ако е в Лондон. Ще ти струва мин. 10 лири, според това къде се намира.
Повечето транспортни фирми имат такава услуга - ти кои си гледала Simple Smile

# 160
Здравейте, за трети път поръчвам от uktobg, като предните два пъти ми пращаха мейл, че е при тях поръчката. Сега поръчах от ASDA, поръчката ми трябва да е получена вчера, но нямам потвърждение от uktobg, че е при тях. Да се притеснявам ли или още е рано?

# 161
Здравейте, за трети път поръчвам от uktobg, като предните два пъти ми пращаха мейл, че е при тях поръчката. Сега поръчах от ASDA, поръчката ми трябва да е получена вчера, но нямам потвърждение от uktobg, че е при тях. Да се притеснявам ли или още е рано?
Ако е доставена по тракинг значи е при тях. Споко Simple Smile

# 162
Ако е доставена по тракинг значи е при тях. Споко Simple Smile

В акатунта ми в asda пише Delivered 24.09.2013 - срещу поръчката.  Thinking

# 163
  • София
те не отбелязват на секундата, че е при тях  Rolling Eyes
моята получена на 23 сутринта и смениха статуса чак вечерта.
понякога и мейли не се получават, една моя поръчка вече пътува, но нямам мейл за нея.

# 164
те не отбелязват на секундата, че е при тях  Rolling Eyes
моята получена на 23 сутринта и смениха статуса чак вечерта.
понякога и мейли не се получават, една моя поръчка вече пътува, но нямам мейл за нея.

Благодаря Ви момичета    Hug
Надявам се всичко да е наред  Peace

Общи условия

Активация на акаунт