то никой няма да ме назначи на работа като чуе че имам малко дете
Съмнява ме нещо. Иначе от коластрата, да чукна на дърво съм доволна, последния път като се разболях от гърло и лека хрема Бобо тъкмо я пиеше и не се зарази от мен, преди това изкарах пак някакъв вирус и той го лепна (тогава не я пиеше). От капки за нос - последно му пръсках Еуфорбиум композитум и му мина много бързо, но пък зимата като беше хванал зверска хрема не му помогна. Та... няма универсално лекарство, убедих се.
ама като няма друг начин да изчистя нослето какво да направя 

Ами той изпитва панически ужас от бръмчащи неща, в момента в който включих прахосмукачката вдигна ръце пред себе си и се разпищя зверски. Тогава го натиснах и му смукнах малко, но веднага съжалих. Не спря да пищи ужасяващо, докато не прибрахме прахосмукачката, дори когато изскърца в коридора вече спряна пак се разпищя
Ми не мога да му го причинявам това... Добре, че той си изкихва всичко, което не успее - пръскам Африн и с кърпички бъркам в ноздрите, те сополяците излизат на нишки, аз само навивам, докато свършат

Амааа ще се справим и двамата.
, чудесно е че ще има кой да снима , дайте му шанс на мъж ти , може да ви изненада и да ви изографиса като чудни Убавици 

.Растат децата растааат 
Препоръчани теми