Лято вече не остана,някои от мамите от ИБ предяслена треска ги обхвана-тема 9

• 22 404
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Ох, и аз си викам край, изтървах срещата  Mr. Green
Нямам търпение  Heart Eyes
Пете, съгласна съм, ама в 11 и  30 трябва да взема кухнята, ако искаш може покрай Гранда да се шляем, да я взема и да ходим към центъро.
Либра, сополите да не са от зъбите   newsm78
За тая сребърна вода и аз трябва повече да прочета, помня нещо само, че не трябваше да се прекалява с нея, щото била и опасна  newsm78
Добре де, пустите му ясли, ми като почне да боледува кой ще ми го гледа  Crossing Arms то никой няма да ме назначи на работа като чуе че имам малко дете  Mr. Green ма то всъщност затова боледуват по яслите, щото майките ги пускат болни децата  Whistling Whistling

# 361
  • Варна
Тази сребърна вода няма никакъв, ама никакъв ефект при мен. Пробвала съм да си пръскам съвсем в началото на хрема, уж пресичала - дрън-дрън Whistling Съмнява ме нещо. Иначе от коластрата, да чукна на дърво съм доволна, последния път като се разболях от гърло и лека хрема Бобо тъкмо я пиеше и не се зарази от мен, преди това изкарах пак някакъв вирус и той го лепна (тогава не я пиеше). От капки за нос - последно му пръсках Еуфорбиум композитум и му мина много бързо, но пък зимата като беше хванал зверска хрема не му помогна. Та... няма универсално лекарство, убедих се.
Хайде, приятна ви среща и да правите снимки Laughing

# 362
  • Варна
Поспаланче, дано и следващите дни да минават леко и Слав бързичко да свикне с яслата.

Относно имуностимулаторите - на Алекс съм давала коластра, но не бях доволна от нея и той не я харесваше, след това давах клеева тинктура, но той не я харесваше. После минах през имунобор капсулки, от които бях доволна, но реших следващата година да сме на хомеопатия и давах ехинацея, от която съм много доволна, а и той обича да смуче топченцата, последната година реших да пробвам имунобор кидс сироп с бетаглюкани (заради предаване на Гала) и съм страшно доволна. Чудя се обаче дали мога да го давам и на Тео, че в листовката пише само "деца до 8 г." (това смятам утре да го коментирам с доки при консултацията). Ако обаче не е подходящо смятам да карам с ехинацея и сребърна вода.

# 363
Тони,  и моята чуденка е точно заради предаването на Гала. Thinking И ние утре сме на ДК и ще го коментирам с док.
Бързо да се оправят болничките, а тези, които започват ясла бързо да свикват и по-малко да боледуват.
Пловдивчанки + Деска, ще чакаме снимки. smile3509

# 364
  • Варна
Уф Бютка , и аз не зная вече , подозирам обаче че настинката е в комплект с никнене на кътници и циркът е пълен, днес отново отказа обедното меню , направих и мляко , обаче да ви споделя с аспираторът за нос се чувствам като великият инквизитор , няма такова пищене , имам чувството че ще го уморя това дете  Tired ама като няма друг начин да изчистя нослето какво да направя   33uu

За сребърната вода, преди доста години при една поредна настинка я използвах , дали от самовнушение или от наистина лечебните и свойства , тогава носът ми се отпуши  newsm78

# 365
  • Варна
с аспираторът за нос се чувствам като великият инквизитор , няма такова пищене , имам чувството че ще го уморя това дете  Tired
Аз по тази причина го ползвам рядко, последния път, когато Борислав киха сополи 10 дни го извадих един-единствен път Tired Ами той изпитва панически ужас от бръмчащи неща, в момента в който включих прахосмукачката вдигна ръце пред себе си и се разпищя зверски. Тогава го натиснах и му смукнах малко, но веднага съжалих. Не спря да пищи ужасяващо, докато не прибрахме прахосмукачката, дори когато изскърца в коридора вече спряна пак се разпищя Tired Ми не мога да му го причинявам това... Добре, че той си изкихва всичко, което не успее - пръскам Африн и с кърпички бъркам в ноздрите, те сополяците излизат на нишки, аз само навивам, докато свършат Crazy

# 366
  • Сливен
Тони, и аз заради предаването на този сироп се спрях и сега го давам, ще видим дали има ефект като тръгне на ясла.

# 367
  • shumen
Рокси чета вас със яслите и си мисля моето и то как ще реве.Днеска само за минутка го оставих с една позната и познай какъв писък се нададе за мама.
Либре,да се оправя бързо муцуни.
Ние всеки ден сме с нов номер-днеска се изправи сам в кошарата и започна да върви като се държи за мебелите.Вече не мога да го оставя сам никъде,че да ми е спокойно.
Ако искате снимки от рд като мине,дайте парола и потребителско име за албума,че нещо ги нямам.
Хайде лека,че утре няма да мога да отлепя като стане диването.

# 368
Добро утрооо  Hug
Вие за сиропи говороте, а аз се притеснявам, че времето ще се развали  Mr. Green Да си кажа и аз за сребърната вода, ми, ефект никакъв не видях от нея като слагах в началото  Rolling Eyes
Стани, ще се снимаме, мъжО поне това да свърши, уф, ама като го знам къв фотограф е, дани сме всички цели на снимката  Mr. Green
Само дано устиска и не завали, ЧУлаков вчера каза дъжд след обяд  Crossing Arms  Hug
И Фейт, моля те, елате с Пламката  Hug

# 369
И Фейт, моля те, елате с Пламката  Hug

ще се постарая наистина, но може да закъсне ако дойда/понеже ще се смънка пеша сигурно/, така че дайде един тел за връзка  Crazy

# 370
  • до едно тепе
Вчера май не се разписах newsm78
Отчета от ден втори на ясла е: като отвориха вратата да го вземат в групата се усети,ревна и се вкопчи в мен,играл,ял и като отидох да го взема излетя като тапа от групата и се гушна.
Ден трети-тръгнахме с усмивка и като видя че влизаме в яслата почна да реве.Надявам се да са го успокоили бързо Confused От ден на ден става по-зле май Tired Амааа ще се справим и двамата.
Фейтко пращам на ЛС  Whistling

# 371
  • Варна
Кокосита, аз казвам Чолаков да вземе да се гръмне , така да не мога да го понасям , добре че снощи не съм гледала  Naughty, чудесно е че ще има кой да снима , дайте му шанс на мъж ти , може да ви изненада и да ви изографиса като чудни Убавици  Mr. Green

Поспалане , имай вяра че Слав бързо ще се адаптира  Hug

Хубав ви ден  Hug

# 372
  • Северозапада
Ехо, голямо затишие, надявам се заради пловдивската среща  Wink
Ние днес бяхме на ДК. Софи е вече 5730гр (+770) и 62,5см (+3). Бихме и Пентаксима. Не плака, само помрънка малко. Малко вяла ми се струва откак се прибрахме, а сега спи. В понеделник ще я водя за другата ваксина. Уж сме овладели положението с алергията и от 3 седмици всичко е нормално, та мисля ваксините да не ни създадат проблем  Praynig
Милият Слав, дано по-бързо свикне, а без сълзи няма как да мине  Hug

# 373
  • до едно тепе
Мраве аз давах превантивно фенистил на всяка ваксина.Почвах от предния ден и до 48 часа след слагането на ваксината.Слав не епроявявал алегрия към млякото,но на фона на моя набор от алергии доки се застрахова допълнително.
Срещата мина екстра,видяхме се,побъбрихме си.Е някои от нас обикаляха из заведението,но без това не може с попораснало бебе Crazy.Растат децата растааат Heart Eyes
Чакаме снимките  Whistling

# 374
  • Северозапада
Аз не съм и дала нищо. Ей, сега един Панадол, да не качи температура. Така ми каза доки. До колко време бих могла да чакам някаква реакция  newsm78? Не съм се сблъсквала с алергии, ние нямаме фамилна обремененост, а от къде се появи тази АБКМ  33uu

Общи условия

Активация на акаунт