БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 113

• 59 837
  • 704
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ако напиша (няма да го направя) колко дадох за доставка от Русия на един спрян от производство Риолис, сигурно ще кажете, че съм ненормална. За мен си струваше.

Кой? Че ми стана интересно, нали съм фен  Simple Smile

# 16
Този: http://www.stitch.su/riolis/100-019

Редактирано: Конкретно този гоблен е на аида, но е някаква специална "рустик", цветът е подобен на натурален лен.

Последна редакция: пт, 23 авг 2013, 00:04 от Ghibli

# 17
  • София

Мерси  Hug

Много е хубав  Peace Аз нещо нямам желание да шия върху ленена панама, а се получава толкова нежно и красиво....

# 18
  • По света и в нас.
Да не ви изпусна и в новата тема,защото показвате много красота за окото.

# 19
Шийте и заради мен- аз се опитвам да почивам.

# 20
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Hug Hug Hug

# 21
   Мерси за новата тема Hug

# 22
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Шийте и заради мен- аз се опитвам да почивам.
А аз и без да се опитвам - почивам. Вече няколко дни задачи и не съм шила. Embarassed

А да се обадя и аз за комплектите.
Движещото при мен са парите, поради тази причина шия предимно със свалени схеми и с по-евтини конци. Шия също и от сп.ГБ т.к те предлагат  вариант с конците с които аз шия.
Но когато имам възможност /след дълго събиране на пари/ си позволявам някой и друг оригинален комплект. Сега се зарибих по Дим и вече имам няколко, но така и не съм започнала да ги шия.  За мен най-добрата покупка досега и за които не съм съжалила и за момент че съм дала пари са три комплекта на Риолис с вълнени конци и с ленена панама. Страшно много ми харесва ефекта от вълнените конци. Леко съм предубедена обаче към ленената панама, макар че в последствие си купих и такава на метър от Оля, но тя също е ефектна.
И да защо Пумата с 7-8 бр конци струва над 100 лева? Както и един подобен тигър? Аз много го харесах, но е над 100 лв? Намерих му схемата, но е с конци Мадейра.  Sad

Да не пропусна - Донси - страхотен е тигъра. Моля те за схемата и за мостра от конците  Praynig Тогава много го харесах, защото ми приличаше на този на Риолис.

Биляна, вече си подминала дупето на еленчето  Hug

Албена, свежо и разхлаждащо  Laughing

Чие беше ефектното дърво с бухалчето  Party Много е интересно и с различни техники е май?

# 23
Донси тигъра е страхотен.И другите ,които са показани също.Аз пък нали съм отпуска гледам да шия,че после кой знае кога ще хвана игла.Ще покажа  докъде съм стигнала,но снимката е супер смотана.Като го свърша ще направя качествена с апарата(в момента не е  при мен).Остава да разпери ветрилото и е готова.

# 24
 Hug за Бачийска,че ни котка под крилото си!
   bouquetза всички показани красоти!!!
  Графиня Джото,докато си почиваш дали можеш да ми помогнеш със схема за БЛИЗНАЦИ-момче и момиче?
   Донсита ,как те разбирам...

# 25
Sherlok, ще поглена из архивите, за бебета или за дечица?

# 26

Деси , женско е котето ...

# 27
Хайде и аз в новата тема, но нямам нищо за показване Simple Smile
ba4iiska и новата темичка е страхотна!
ina. да ти е честито новото котаче! Как шиеш с такава скорост покрай дечицата, и мъжа, и котето??? Не ми е ясно... респект! Simple Smile

# 28
  • София
ina. да ти е честито новото котаче! Как шиеш с такава скорост покрай дечицата, и мъжа, и котето??? Не ми е ясно... респект! Simple Smile

Котачето ще помага с удоволствие  Mr. Green

# 29
Благодаря за новата тема, Бачийска!
Тръгвам на училище в понеделник, дамите от Пловдив са поканени на кафе между 13 и 14 часа, когато ще ми е почивката.  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 23 авг 2013, 09:44 от Аз! Lady N

Общи условия

Активация на акаунт