Пазаруване от miniprix.bg - 16

• 36 416
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Имам поръчка от 18 август, която си стои със статус чакаща изпращане. Писала съм им, че заминавам на море и, ако не ми я изпратят до края на другата седмица - няма кой да я получи. Те ми се обадиха да ми кажат, че най-вероятно няма да ми я пратят до тогава.  #Crazy И да им дам адреса на хотела - там да ми я пратят след 1 септември! Обаче поръчката ми е за 200 лева с разни обувки, дънки... и ще ме ангажират да ги пренасям после от морето до нас. Само този багаж ми липсваше, като добавим и багажа на бебо. Въобще, явно нещо напоследък много се бавят.

# 31
Приета ми е от операта поръчката от сряда.Дано дойде до другата сряда,че.....  Praynig Ако може още утре Mr. Green Praynig Praynig Praynig

# 32
Имам поръчка от 18 август, която си стои със статус чакаща изпращане. Писала съм им, че заминавам на море и, ако не ми я изпратят до края на другата седмица - няма кой да я получи. Те ми се обадиха да ми кажат, че най-вероятно няма да ми я пратят до тогава.  #Crazy И да им дам адреса на хотела - там да ми я пратят след 1 септември! Обаче поръчката ми е за 200 лева с разни обувки, дънки... и ще ме ангажират да ги пренасям после от морето до нас. Само този багаж ми липсваше, като добавим и багажа на бебо. Въобще, явно нещо напоследък много се бавят.

newsm09 Това се казва поръчка! Оставяш парите на някои близки приятели и сменяш адреса за получаване с техния, поне аз така бих направила. Затова си поръчвам нещата в службата, тук поне винаги има колежки, които да я приемат.

# 33
  • Бургас
http://www.miniprix.bg/produkt/1050327 Някой поръчвал ли е от тез` "гъсти ампоани"  Laughing  отзиви?! Въобще как им е козметиката?

# 34
Чакам утре тъмните Pepe Jeans №29. Чудя се дали ще ми станат като по принцип от панталони на Манго нося № 38? Как мислите?

# 35
  • ...на безопасно
Чакам утре тъмните Pepe Jeans №29. Чудя се дали ще ми станат като по принцип от панталони на Манго нося № 38? Как мислите?

уфф, аз поръчах 31, нося 40-42 . Мерки сравнявах, момичетата дадоха. ЩЪ  трябва да ми станат....
Сподели като ги получиш....

# 36
  • на земята
Greene ,може и да са големи даже..))Дано са ти точни ,и аз чакам такива 27 уж нося 26-27 ще видим  newsm78

# 37
http://www.miniprix.bg/produkt/1050327 Някой поръчвал ли е от тез` "гъсти ампоани"  Laughing  отзиви?! Въобще как им е козметиката?

8 лв за 350 мл!!! За някакъв руски шампоан! Никога  Crossing Arms
От предишните на Enliven взимах, и те бяха такива символични милилитри,
но  поне бяха по 1.70 лв, не по 8 лв.

# 38
  • София

newsm09 Това се казва поръчка! Оставяш парите на някои близки приятели и сменяш адреса за получаване с техния, поне аз така бих направила. Затова си поръчвам нещата в службата, тук поне винаги има колежки, които да я приемат.
Първо, не искам да ангажирам никой с моите поръчки. Второ, на морето ще сме 20 дни, а срокът за обявяване на заявка за връщане е 2 дни, за връщане - 15 дни. Тоест, няма как да знам кое ще ми стане и кое - не, ако поръчката я приеме някой друг. Така, че - този вариант не става. Sad

# 39
  • ...на безопасно
Срокът да си направиш заявка не е ли 15 дни от получаването на колета?

Имаш на разположение 15 календарни дни (считано от датата на получаване на поръчката) за да ни изпратиш заявка за връщане на продукт. Формулярите изпратени след този срок няма да бъдат разглеждани.

# 40
може ли линк на дънките пепе джинс

# 41
  • София

Имаш на разположение 15 календарни дни (считано от датата на получаване на поръчката) за да ни изпратиш заявка за връщане на продукт. Формулярите изпратени след този срок няма да бъдат разглеждани.
Не е така, въпреки, че и така да беше, пак няма да успея. Питала съм ги и отговорът им беше, копирам:  "Трябва да направите заявка за връщане на продукта в срок до 48 часа (считано от датата на доставка на колета) като след това имате 15 дни, в които да го върнете"

# 42
Ще ти станат. Пиши после.

# 43

Да този въпрос трябва да се изясни. Според това, което са написали, се разбира, че имаш срок от 15 дни за да подадеш заявка, а не да върнеш нещо в срок от 15 дни.

# 44
Олеле, гледам, че това пак се върти  http://www.miniprix.bg/produkt/92358
За бога, не купувайте! Купих някога от тези тениски на Катамаран, но с червена лента, не със синя.
Лентата е като латексова. За начало боядиса всичко в пералнята в наситено розов цвят, след което на сухо боядиса и панталоните на човека там, където се допираше до тях. Като свърши и двете поразии взе, че се напука и олющи  smile3511

Общи условия

Активация на акаунт