Кралски работи и клюки - 7

• 78 579
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
  • София
И нейния живот не е лек - да не можеш да отидеш един сладолед да изядеш в парка...щото не дават без пари

# 421
Защо чантата на Бети е на земята? Това не беше ли за бедност? Simple Smile
А бебето рижо ли ви се вижда или само на мен?  newsm78

# 422
По повод чантата и парите. Парите, които носи, когато ходи на църква са предварително изгладени и сгънати по такъв начин, че да се вижда само нейния образ  newsm78

# 423

виж предната страница

# 424
Не видях смислен отговор. 

# 425
  • Бургас
На бедност е само при нас

# 426
А бебето рижо ли ви се вижда или само на мен?  newsm78

На бедност е, само ако вярваш в такива неща.

# 427
Там е най-удобно да си я остави, явно. Виждала съм и други кралски особи да си оставят чантите на земята, до стола.

Засега намерих това:

А тук Виктория си е оставила букета:

# 428
Там е най-удобно да си я остави, явно. Виждала съм и други кралски особи да си оставят чантите на земята, до стола.

По принцип да, най-удобно е, ако са на прием, на ресторант, на някакво събитие. Това за бедността също е глупост и то май само наша си, но защо аджеба чантата трябва да влиза в кадър?
Те не са на обществено място.
Освен това има 2 коренно различни кадъра - един (даже два) на дивана и един на стол и все чантата е в кадър. Със сигурност не е случайно, нито е заради удобство, но защо  Thinking

# 429
Приемете просто,че си е Кралица и така ѝ  е щукнало в него момент Wink

# 430
Приемете просто,че си е Кралица и така ѝ  е щукнало в него момент Wink

Кралицата изобщо не ми изглежда като човек, на който му "щукват" разни неща извън строго определения ред на случване на всичко... Но знае ли човек - жената вече е на възраст... Wink

Между другото - и аз въпреки, че съм българка, много често си оставям чантата на земята, за което ежедневно отнасям десетки критики.

# 431
  • Бургас
Не знам защо толкова се вторачихме в тая чанта. Да приемем,че е  член на семейството и готово  Mr. Green

# 432
И аз се чудя защо толкова внимание отделихте на чантата?

Според мен по-интересното е, че прехваленият фотограф, който е снимал незнам си колко холивудски звезди, не се е справил много добре точно с кралската фотосесия!
Снимал е срещу светлината!
Снимките са бледи, Камила с белите си одежди се слива с фона, Пипа на общата снимка също...
Нямаше ли как да обърнат диванчето, така че обектът на снимките да не е контражур...

Е, снимката с Кралицата и тримата й наследници поне е добре, сетили са се да минат малко в дясно Grinning

http://www.bbc.co.uk/news/uk-24662966

Фотографиите от преди 30 години от кръщанетата на Уилям и Хари са по-качествени..

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 02:57 от malko_z

# 433
Фотографа, направил официалните снимки - Jason Bell:
http://www.jasonbellphoto.com/#/photographer/Jason%20Bell/Entertainment/

# 434
И аз се чудя защо толкова внимание отделихте на чантата?

Според мен по-интересното е, че прехваленият фотограф, който е снимал незнам си колко холивудски звезди, не се е справил много добре точно с кралската фотосесия!
Снимал е срещу светлината!
Снимките са бледи, Камила с белите си одежди се слива с фона, Пипа на общата снимка също...
Нямаше ли как да обърнат диванчето, така че обектът на снимките да не е контражур...

Е, снимката с Кралицата и тримата й наследници поне е добре, сетили са се да минат малко в дясно Grinning

http://www.bbc.co.uk/news/uk-24662966

Фотографиите от преди 30 години от кръщанетата на Уилям и Хари са по-качествени..

Всичко старо е по -качествено, явно и за този фотограф важи. Joy

Общи условия

Активация на акаунт