Кралски работи и клюки - 7

• 77 772
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
# 31
# 32
За принцовете-ми те съвсем истински,ама са едни...

# 33
Британското кралско семейство пак се стяга за сватба?
Принц Хари планира годеж с приятелката си.

Кресида започнах много да я харесвам, откакто разбрах, че сме родени на една дата. Стискам им палци, ха дано се сгодят!  Grinning

# 34
# 35
Принц Андрю и Сара Фъргюсън се помирили! Малка била вероятността пак да сключат брак, но очевидно кралският двор отново приема Сара. Неотдавна самата кралица поканила Сара да прекара почивните дни с кралското семейство в Балморал.
След развода Сара повече не са я канили на мероприятия на Уиндзорите. Въпреки всичко, двамата с Андрю си останали приятели. Никой от тях така и не сключил втори брак и не започнал нова връзка с някой друг. По думите на общи приятели, двете им дъщери са във възторг от подновяването на връзката им!

# 36
Принц Андрю и Сара Фъргюсън се помирили!
... Въпреки всичко, двамата с Андрю си останали приятели. Никой от тях така и не сключил втори брак и не започнал нова връзка с някой друг. По думите на общи приятели, двете им дъщери са във възторг от подновяването на връзката им!

Може пък още да се обичат младите, което е чудесно.....А и щом не са започнали и нови връзки......Горчиво!!!!

Срещнах вчера подобен статус във фейса на Чарлз - След 17г. развод отново са заедно......

# 37
Аз пак съм неосведомена и разчитам на вас.....Преди или след раждането е снимката?

# 38
сега съобщиха в новините,че в Русия, в зоологичека градина се родило таралежче-албиносче и го кръстили на английското кралско бебе

# 39
  • Бургас
Аз пак съм неосведомена и разчитам на вас.....Преди или след раждането е снимката?

Май е преди. Веднага след сватбата.

# 40
  • Пловдив
Това е нормално за Дания. Аз съм виждала датската кралица на пазар в Копенхаген (преди 10 години) и ако не ми бяха я показали датчаните, с които бях, никога нямаше да се сетя, че това е възможно да бъде тя. Децата на местния граф в Одензе ходеха на училище с децата на всички. Като au-pair съм водила децата да играят с децата на графа в замъка, извън частта за туристи, частта в която живее семейството си изглеждаше най-нормален апартамент.

# 41
...

Сега е правена, в Ангълси. Поне така пише тук.

# 42
  • София
Да не изпусна и аз някоя кралска клюка  Hug
Няма ли нов снимчици с бебо  Crazy

# 43
Няма ли нов снимчици с бебо  Crazy

Веднага Wink

Ако е след раждането наистина - браво за корема!

# 44
Ох да... има такива жени.
Една от моите най-близки приятелки е майка на породени, първото 4 кг, второто 5 кг.
Е няма да ви казвам как си се разхожда 45 кг с корем залепнал на гърба.  Laughing
Просто такъв е гена, структурата, физиката... Не знам, изглежда си супер.

Общи условия

Активация на акаунт