Кралски работи и клюки - 7

• 77 869
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
Много ми харесва шведското кралско семейство, винаги демонстрират чувствата и емоциите си - малката принцеса как се е гушнала в баба Силвия. Не мога да си представя баба Бети или дядо Чарлз да се покажат публично, гушкайки бебе Джордж.  Peace

# 151
...
Чествания, чествания....а до нас и 1 бонбон не стигна! Crossing Arms

То пък, представи си, вземат, че ни поканят някъде ... ми аз нямам шапка!
Ще ми заемеш ли една от твоите...евентуално...

Joy Hug

# 152
  • Бургас
Никакви клюкарки не сме! За малко да изпуснем още една кралска сватба. ooooh! Този път в Люксембург :
http://www.hellomagazine.com/royalty/2013091714596/prince-felix- … macher-all-ready/

П.С. Ето и снимки от гражданския брак:   http://life.dir.bg/gallery.php?id=15013132&page=0

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 12:18 от lina_bs

# 153
Claire Lademacher в сравнение с останалите дами от семейството ми изглежда най-красива и стилна! Освен това ми прилича на Кейт.
Дали ще дават пряко сватбата на 21-ви , в събота?

# 154
  • Някъде там
http://thestir.cafemom.com/baby/161297/kate_middletons_second_ba … tent=kate_fanpage
 букмейкарите  ще са в възторг.Ще започнат залози кога ще се случи случката. newsm78

# 155
Според мен поне 2 години разлика ще има между Джорджи и следващото бебче.

# 156
  • зад парка
Please excuse me for being so frank!

# 157
  • Пловдив
Пак ли това ... мине се не мине време, някой го види някъде и го изпляска ей така за спорта. Нищо общо нямат:

# 158
Ей, как може така да ви изпусна.  ooooh!
Защо още няма фотосесия с бебето?  Thinking

# 159
...
Защо още няма фотосесия с бебето?  Thinking

На 15.09.2013 Уилям, Кейт и бебето са пристигнали в Балморал, при кралицата. Там , за първи път и Филип видял новородения престолонаследник. Наблизо, в Birkhall, се намирали Чарлз и Камила. Така че всеки момент може да очакваме фотосесия, вече професионална, на малкия Джорджи.

# 160
# 161
  • София
Докато чакаме снимки на Джорджи  Sunglasses малко сладурски на малката шведска принцеса, голям бонбон е това дете
с мама
с мама и тати
с вуйчо

# 162
Докато чакаме снимки на Джорджи  Sunglasses малко сладурски на малката шведска принцеса, голям бонбон е това дете
с мама
с мама и тати
с вуйчо

Ама вуйчото е голям сладурррр.  Heart Eyes

# 163
  • София
Нали?  Wink

Испанците щели да съобщават нещо в 4 часа тяхно време, май Хуан Карлос пак ще го оперират (май в Щатите) - не бил добре. Слухове и за абдикация се чували.

# 164
Нали?  Wink

Испанците щели да съобщават нещо в 4 часа тяхно време, май Хуан Карлос пак ще го оперират (май в Щатите) - не бил добре. Слухове и за абдикация се чували.

Дано не е нищо притеснително.  Praynig Доколкото си спомням, той претърпя тежка операция преди две, три години, но тогава отрекоха, че е рак, било доброкачествено. В началото почти не се появяваше на официални събития, сега по-често се вижда, но не както преди.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт