.Случката става късно след 23:00 ч ,но пък точно три почуквания (не блъскания ) не можахме да си го обясним

Споменът ми е чист, била съм на 16-7 години по това време, не е и внушение.
и се чудя какво става ,обиколих стаите няма никой .. гледам 7 и 15 станало ,вратата заключена .. 
, но едва сега се замислих .. 
Гледам ключа на входната врата се клати ,а нямаше течение .. И Изведнъж домашния телефон звънна .. точнно като на филма .. отивам в хола да го вдигна игледам телевизора с черно бял екран на звездички .. сещате се .. ама 1 към 1 като на филма .. телефона звъни ..
... леле какви тръпки ме побиха .. 
луда работа

А аз не мога така - сгушен пух, сладка муцунка, как да не го намачкаш?! Все мърморех на приятеля ми, че ревнувам и ми е откраднал любовта на котката, че искам да се гушка и да ляга и в мен... Любовта им е от около година, преди това той не обръщаше внимание на котката ми. И така, прибираме се двамата от море и докато той разтоварва колата. аз изтичвам в двора да търся котката, за да и се нарадваме. Поглеждам на мястото, на което си лежи и виждам малко котенце.
Виждам и баща ми, който се кани да го хване, за да го носи на друго място...(Изключително безотговорна постъпка от негова страно, да прехвърля отговорността на друг. Вероятно и така се е появило котето - някой го е хвърлил в двора...) Буквално за минути му провалих операцията.
Сега всеки си има котка за гушкане - приятелят ми си има голямата, а аз си имам една дребосъчка, която не спира да мърка, ходи след мен като куче, не ме е одрала нито веднъж, въпреки че я мачкам доста понякога...
Обичам ги много и двете писанки, но са пълни противоположности. Все едно нещо ме чу, събра всичко, за което мрънках, че моята маца не ми дава, даде го на малкото коте и ми го изпрати...
Препоръчани теми