Скандинавски филми, поредици, сериали - дайте шанс на грубо говорящите!

• 110 017
  • 739
  •   1
Отговори
# 135

О, този филм ми беше харесал много!
(Мисля, че може да се включи и в темата за най-тъжния филм...)

Вече препоръчах един немски филм по-рано в темата, но сега ще се възползвам от случая да спомена и още един страхотен - Das weiße Band (2009).

# 136
  • Learn to fly. Fly away.
Вече препоръчах един немски филм по-рано в темата, но сега ще се възползвам от случая да спомена и още един страхотен - Das weiße Band (2009).
И от мен една препоръка за този филм  Peace

A също и за този - много, много силен  Heart Eyes
Das Leben der Anderen
http://www.imdb.com/title/tt0405094/?ref_=nv_sr_1

# 137

Изгледах - хареса ми! Особено 2-та половина на филма.  Simple Smile
Аз съм още на 1-вата половина, явно туистовете тепърва предстоят  Grinning

Немският филм за Ленин ми беше приятно щурав, но и много трогателен същевременно Peace Благодаря за препоръчаните филми   bouquet, уочлистата така набъбна, че...  Crazy

# 138
  • London
''Бялата панделка'', наистина е страхотен филм като всичко родил мозъка на Ханеке. Embarassed

Schutzengel - още едно немско попадение, което изгледахме с мъжлето с кеф
http://www.imdb.com/title/tt2107814/?ref_=nm_flmg_act_9 Peace

# 139
''Бялата панделка'', наистина е страхотен филм като всичко родил мозъка на Ханеке. Embarassed

Малко офф, но да си кажа Wink - едва ли има друг филм, който до такава степен да ме изтощил, изнервил и разочаровал както Caché (2009)...

# 140
За Caché съм много съгласна със scaramouche. Едва го изтраях.

Аз идвам обаче да изразя възхищението си от Bron/Broen, чийто първи сезон приключих. Хубав, динамичен, напрегнат, много ми допада образа на Сага Норен, полиция Малмьо,  Ким Бодниа също прави хубава роля. Да ви поздравя с тази страхотна песен:

# 141
  • Ямбол
Страхотна е песента, да!  Heart Eyes Благодаря, Криста!  Simple Smile

Радвам се, че Мостът набира все повече одобрения.
В началото, като започнах да го препоръчвам из темите - никой не му обърна внимание, или не допадна на повечето, които се престрашиха да гледат. Особени критики имаше към образът на Сага. Била противна, говорила не знам си как, била кифла - и тем подобни определения.  ooooh! Laughing
На мен ми е супер интересен персонаж, още в началото ме грабна.

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 03:46 от DimiLoca

# 142
Дими, аз също го препоръчах на едно-две места, но засега срещам отпор, точно защото е скандинавски и има предразсъдъци към непознатите актьори и странния език. Аз се закачих главно заради Ким Бодниа, когото започнах да следя от Pusher на Рефн. Аз още от там и Мадс забелязах, който за разлика от Ким успя да  привлече внимание отвъд океана. Simple Smile

А решението Сага да е толкова чалната и странна, внася хумор по време на или след драматични или напрегнати моменти, аз го отчитам като плюс.

# 143
  • София
Момичета, този сериал нямаше или не бяха добри субтитри от Замунда. От къде го сваляте?

# 144
Момичета, този сериал нямаше или не бяха добри субтитри от Замунда. От къде го сваляте?

От Zamunda.SE

# 145
В замунда.нет и арена също го има. С хубаво качество и субтитри.

# 146
  • София
Пак ще го търся. Ако на някой не му е проблем, би ли постнал линк към филма с добро камество на субтитрите. И в двата сайта имам профили.

# 147
  • Ямбол
Пак ще го търся. Ако на някой не му е проблем, би ли постнал линк към филма с добро камество на субтитрите. И в двата сайта имам профили.

Ето го първи сезон: http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=341335&hit=1

# 148
  • София

Ето го първи сезон: http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=341335&hit=1

Много благодаря! Нямам търпение да дам и аз отзиви!

# 149
О, Песньовката от шапката на сериала, много нежна и прочувствена  Heart Eyes

Аз четох и доста критики в айемдиби-то за играта на 'Сага' - дървена била, неадекватна и т.н.  Crazy Аз не познавам масиви хора аутисти, със синдром на Аспергер (да не говорим и че те са много различни помежду си, както и 'лудите'), тъй че не ми се стори странна в опита си да е странна  Laughing, но то к'во разбирам аз   33uu

Мен си ме кефи, а с Мартин като тийм са желЕзо   superuu

Общи условия

Активация на акаунт