Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 237 - След финала и в очакване на Kaçak

• 43 908
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Привет Незабравими! Hug
Релаксираща неделя! lovekiss
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 601
Тъй като е настанал студ в България,ето нещичко да Ви стопли ...
Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 602
и като съм започнала веднъж...
 Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes

# 603
  • Malaga
Скрит текст:
Поздрав за вас,виртуални приятели!

# 604
# 605
  • София
Това преведе Гугъл от статията за Йозлем.

Подтиска чувства се появяват , когато ролята
Мерве YURTYAPAN 10.06.2013
Йозлем Йълмаз , който играе жена покорно Nurgül'ü ATV публикува поредица от незаконни " в реалния живот , но bastırırım емоционално ", казва

Йозлем Йълмаз масив от запомнящо се роля в придобиването на широка фенска маса , а сега Gürkan Uygun ATV публикува поредица от незаконни герой , изигран от Джонатан измамени съпругата му Памела продължение на седем години отговарят на публиката. За разлика , когато се съберем с герои Йълмаз , на оживена младо момиче се появява . Описвайки тяхната роля е много развълнувана , а понякога губят радостта си , но никога не са живели в разстроен . Играчът , сега започва нова серия , но също и от плътността на живо сватбената истерия. Йълмаз е увеличил интересът на серията са били много щастливи , се смята, че успехът от самото начало да се говори като ни казва : . . . " Бях сигурен, че дръжката като масив Bid когато историята е много впечатлен A много силен отбор , когато е имало добра публика Всъщност, аз не обичам да говоря големи за нови работни места , тъй като Следвайте това, което обичаш не е очевидно . Проектът обаче беше много по-различна теча. голямо доверие в този бизнес . Когато за първи път прочетох сценария , аз почувствах , че би било добра работа. зрителя емоции , които се случват през вашия бизнес притежава . " Времената бяха много щастливи да характер Йълмаз в шоуто. Играчите , всяка глава подчертават разплакани разстроен зрителите на останалите Pamela добавя: " Има една жена, която почина в детето Седем години обучение да се доверят на самия човек измамени Това се случи по най- убедителен начин , че трябва да аудитории съм много щастлив , че е постигнала това бях и много емоционален и . . . . Има някои повече от страните , но те не би наивно . потиска реалния живот TV серия , че аз излитане чувствата си. "

" Това е моят GIRL'm ще се ожени "
Йозлем Йълмаз играе от време на време по време на телефонно интервю , брак препарати за непрекъснато неговата живопис , почистване на килими фирми и говорене. Егото на играча не е висока , така се казва , че бракът е лесно решение . Те се срещнаха случайно в бъдеще с жена си : " Две години е една много хубава връзка име Fiancée е Ahmed , академици Интересното е, че има секс история приятел е имал проблем с диплома, и отиде на училище за него обучители ни насочени там Вписана една стая пред мен Ахмет " . . . . . видях . след това се срещнаха отново и ни покани на кафе. интервю започна и стигна до настоящето. вратата, когато I " Това ще се ожени за момичето " , каза той. " "Как това се отразява на връзката ви да бъде известен Той попита , не създава никакви проблеми , каза:" Аз няма да ходя на места, познати . Magazine не живеят преплетени. По тази причина моето състояние славата годеник не живеят прекалено . След като е известен с много от живота ми не се е променило . Все още виждам стари приятели. Ще места ходех . Още не влиза в различна среда около мен не имаш чувството , че ünlüymüşüm . "

Отивам си в къщи той се завтече
Когато сте любопитни за това предложение. Заявявайки, че в шестия роднини да се женят очите на любовника си , пълни с понякога започва да обяснява : . "Не аз се съгласих без да се замисля Tanımıştık помежду си много добре , имахме шест месеца до най-голяма Паметни през този период , и там е друг проект Всеки ден , обсъждане и накрая решихме да се оженим . . . " На 25 октомври на сватбена маса , която отговаря на плейъра " е добавен в ярост на препарати за сватба , плътността на комплекта. Годеник се интересува от тезата му за неговата докторска степен . Karışmıyor Ето защо много от домакинските задължения . Пълнота , аз съм на работа около къщата. Сетът завършва , идвам у дома, той се завтече . Painter , дойде при почистване на килими , да речем след ден . Има толкова много неща, които трябва да направим , че подготовката не знам как да приключите. отвличане на вниманието , но те са сладки . меден месец никога не се измъкнем от него . право да вземе почивка за няколко дни ", каза той ерозира брак препарати много се изразява .

Може да навреди на друго лице
Yılmaz Nurgül'ün живот Experince бях много впечатлен , гняв " излъга един човек, който не може да търпи . Някой много ядосан , когато лъжат. Някой ме излъга като Nurgül'ün измамени , и ще покаже много отговор. Fact би могла да дойде да навреди на другата страна. Array Nurgül жена в продължение на седем години от заблудени . мисля, че това не е амнистия ", казва той .

свикнах да плаче
Йозлем Йълмаз плаче всяка точка от екрана , тъжната история на Unutulmaz'daki Nurgül'ün Kaçak'taki като знак, който казва: " Unutulmaz'da също плаче , плаче обилно в този проект . Годеник , след като ме гледа , " Любовта ми плаче отново ! " той ме дразни . Nurgül'ün живеят без подсилване, за да се чувстват ağlayabiliyorum влезе в тази роля. Използвах да плаче. "

# 606
  • Malaga

На 25 октомври-сватба,така ли?

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 16:34 от chuza

# 607
  • София
Да - категорично. Интересно дали ще покани Серхан или пък някой от широката фенска маса, примерно мен???

# 608
Деси,  love001
Бганьо,благодаря ти,но от превода на Гугъл направо ми се зави свят #Crazy и почти нищо не разбрах:33uu:
Йозка сватба в петък newsm78
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 609
# 610
# 611
# 612
Привет на компанията . Hug Heart Eyes Деси благодаря ти за новинката   bouquet интеренсен е чичко гугъл  ooooh! Добра снимчица на бат Серхо но пък Йозка не му отстъпва по чар и красота съчетано с щастието й в личен план девойчето направо лети. Hug
Chuza страхотни снимчици и клипчета си ни постнала .  bouquet

Скрит текст:
Приятели да ви почерпа за успешно миналия изпит вчера  

# 613
  • София
Ех, ако някой се смили да пусне поне едно резюме на това интервю с Йозлем...Иначе има да си фантазираме покрай превода на Гугъл.

# 614
  • София
Ех, ако някой се смили да пусне поне едно резюме на това интервю с Йозлем...Иначе има да си фантазираме покрай превода на Гугъл.
Ще се смиля  Laughing
Много е сладка историята на Йози и Ахмед  Heart Eyes Срещнали са се съвсем случайно,вече 2 години имат вълнуваща връзка,Нейна приятелка е имала проблеми с дипломата си и са отишли до училището заедно.Когато са влезнали в стаята насреща й вижда Ахмед.По-късно пак се срещнали и той я поканил на кафе.Започнали да се срещат и така до днес.Още като я видял насреща си на вратата Ахмед е казал "Това е момичето за което ще се оженя".Йози казва че без да се замисли е приела предложението за женитба ,защото добре се опознали и са изживели пълноценни 6 месеца .В него период тя е била приключила снимките на Незабравима и е нямала друг проект.Всеки ден се виждали и така се стигнало до решението за женитба.На  25 октомври сядаме на сватбената маса.В къщи Йози се занимава с всичко,след снимки тича към къщи  за да свърши и там задълженията си,но с подготовката за сватбата не знае как ще се справят.Ахмед подготвя дисертация за докторска степен.Но все пак казва Това са сладки притеснения.На меден месец няма да ходят,но някой ден ще си вземат почивка и заминат.Споделя и за ролята си в Беглецът.Относно Незабравима казва в този проект много плаках .Годеникът ми ме закача(дразни) след като изгледа Незабравима 'Моята любима пак плаче" .Йозлем - "свикнах да плача",дори без подготовка сега и да ми се наложи за ролята на Нургюл мога да се разплача.

Мария честито   bouquet

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 23:18 от Слънчогледка Яваш

Общи условия

Активация на акаунт