Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 237 - След финала и в очакване на Kaçak

• 43 901
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
# 616
# 617
  • Malaga
Мария,честито! smile3525Слънчогледка яваш,благодаря за превода newsm51!Купидон си знае работата.  smile3521

# 618
# 619
Момичета в крайна сметка вече знае ли се филма на бат Серхо кога ще стартира. newsm78

# 620
  • Варна
Честит успех, Мария! newsm24

Честита бъдеща сватба на Йозлем!  married Дано е щастлива с нейния Ахмет! txtloves

Чакаме старта...  smile3539 Дано имаме дата скоро, че да финализираме очакванията си! Praynig

# 621
Йозлем е прекрасна! Heart Eyes

# 622
# 623
  • Варна
Добро утро, приятели! Hug
Желая ви ползотворна седмица! newsm10
Като никога досега кафето е от мен! Hug

Скрит текст:
newsm62

# 624
  • Malaga
Добро утро!Ползотворна седмица и от мен!  Hug Hug Hug

# 625
Дами благодаряви за кафенцето и хубавите снимчици . Heart EyesЛека и спорна седмица от мен  Heart Eyes

# 626
  • София

На тази снимка Серхан изглежда променен. След корекцията на носа и така обръснат, някак си ми изглежда подмладен. Дано и предстоящият проект да бъде сполучлив за него, макар че малко ми е мъчно за това, че Йози ще се омъжва не за него. Но такъв е живота, пожелавам й много да е щастлива и да не се отказва от кариерата си, заради семейни ангажименти  preggo  ylinfant newsm07 

# 627
Благодаря на Рекси за превода! Инересно е да научи човек нещо ново за нашите фаворити. Само не разбрах това, дето е казал Ахмед при първата им среща, че това е момичето, за което ще се жени, на глас ли е било или на ум. Но не е толкова важно. Историята на запознанството им изглежда доста любопитна. То всяка е, щом води до влюбване. Сега остава да чакаме снимки от сватбата, след като не ни канят.... И значи наистина Йозлем си е била съвсем свободна в края на Незабравима и е било достатъчно човек само да протегне ръка, за да я има...(нещо като властта, дето се търкаляла по улиците в революционни моменти и стигало само да протегнеш ръка, за да я вземеш). Ама Серхан не я протегна, размишлявайки върху 10-те прилики и разлики между между влюбването и харесването. Лека и спорна седмица ви желая.

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 13:10 от baigun

# 628
Привет на компанията Незабравима!
Пожелавам на всички слънчева и успешна седмица! Heart Eyes
Радвам се,че намирам толкова изписани страници за последните два и половина дни,откакто не съм влизала тук!
Не мога да подмина стихчето "Ново старо"-с типичното чувство за хумор,много точно и много ми хареса,поздравления,БГАНЬО!
Много хубави снимки на Йозка,благодарност на РЕКСИ за резюмето-няма как на толкова слънчев и жизнерадостен човек като Йозлем,да не се случи нещо истинско и хубаво-дано да е намерила своята половинка!
Имаме вече два сериала и една сватба за коментар-ще настане оживление в темата!

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 14:36 от nezabravimka

# 629
Добър ден и от мене и успешна нова седмица! Hug Hug Hug
Деси  bouquet,благодаря за превода!Ей,тоя Ахмед страшен,от пръв поглед разбрал каква жена стои срещу него  Party,а на ''батко'' цели две години време не му стигна Whistling.Радвам се ,че Йозлем е намерила половинката си ,пожелавам и щастливи и безоблачни дни с Ахмед. Heart Eyes
Миме  bouquet,поздравления!

Общи условия

Активация на акаунт