Звездни компромати - 181 част

• 66 795
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Къде са тези червеи и трупове? Много се насилвах да ги видя, но явно не гледам в правилната галерия.

http://sallymann.com/selected-works/body-farm

# 316
Body farm.... Там гледай. От фермата за тела има 2-3снимки другите не са от фермата,а иначе наистина съществува ферма за тела някъде из Щатите май беше, където хвърлят трупове из природата и им създават условия (ако мога така да се изкажа) за разлагане с изследователска цел.
Интересно.
Хареса ми тази Сали Ман.

# 317
  • Варна
Благодаря.
Наистина много интересно. Като в учебника ми.

# 318
Галена
Помислих я за Емилия, вече трудно ги различавам  Embarassed

# 319
# 320
  • някъде на изток
с какво са известни тези сестри ?

# 321
# 322
# 323
  • някъде на изток
този не се спира....http://www.blitz.bg/news/article/219211

# 324
Знам, че на всички ни е писнало от нея, но не мога да не споделя  Венета Райкова: "най-мразя да ми е студено и кожата ми да е като на варено пиле!!! отива ли си лятото??" Mr. Green

# 325
Знам, че на всички ни е писнало от нея, но не мога да не споделя  Венета Райкова: "най-мразя да ми е студено и кожата ми да е като на варено пиле!!! отива ли си лятото??" Mr. Green

Снимката, за да си покаже логото на чантата ли е...  Joy На тази жена не й се отразява добре остаряването. Mr. Green

# 326
И как небрежно само се подава Just Cavalli-то. Crazy ooooh!

# 327
Оооооо, не, тая Венета е уникална  ooooh!
Наистина ще взема и аз да и разгледам профила, че я гледам колко много забавна е станала  Grinning

# 328
Валери младши  Mr. Green

# 329
Много сладко хлапе е Валери.

Общи условия

Активация на акаунт