Звездни компромати - 181 част

• 65 689
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Избрали са актьорите за главните роли в "50 нюанса сиво":
http://missbloom.bg/%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B8/%D0%B3% … 1%81/article.aspx

Ах, тоя Чарли Хънам  Heart Eyes

Кейт Босуърт се омъжи:
http://missbloom.bg/%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B8/%D0%B3% … 0%B8/article.aspx

# 721
По-кофти от жена с космати ръце е мъж с епилирани...

А още по-кофти е жена с епилирани и боцкащи ръце - ей, като ми се отърка някоя такава ръка в някой магазин или на улицата, не гнус, ми не знам какво ме хваща.

# 722

А още по-кофти е жена с епилирани и боцкащи ръце - ей, като ми се отърка някоя такава ръка в някой магазин или на улицата, не гнус, ми не знам какво ме хваща.

+1

----

Виктория Бекъм щяла да прави дрехите за филма "50 нюанса сиво" .  Simple Smile

# 723
Избрали са актьорите за главните роли в "50 нюанса сиво":
http://missbloom.bg/%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B8/%D0%B3% … 1%81/article.aspx

Ах, тоя Чарли Хънам  Heart Eyes

Този за първи път го виждам, но повече го виждам в ролята на Елиът. Тя пък ми е прекалено груба, някак по-дребна и беззащитна трябваше да изберат. Въобще не пасват, според мен, но това не е важно, радвам се, че не е Мат Бомър, харесвам го и хич не ми се щеше да играе в тази боза Mr. Green

# 724
# 725
# 726
  • In The Middle Of Nowhere

На мен никога не ми се е случвало, но предполагам същото е усещането и от наболи мъжки ръце.

За дъщерята на Мелани Грифит и Дон Джонсън никога, ама никога не бих предположила, че е на 23 г.. Като я видях на първата и още няколко снимките си помислих, че е минимум на 33.

# 727
  • Варна
Някъде назад по страниците прочетох за косматите английски рози, та да ви питам, наистина ли не се обезкосмяват особено по тези ширини?

Лятото се видях с приятелка, която от 2г работи там. Беше с толкова отдавна немахани косми по краката, че едвам успях да скрия реакцията си на изненада, в последния момент успях да спра очите ми да изкочат от орбитите си и да се направя на приятно разсеяна.

А, докато живееше тук, се поддържаше, така да се каже. Беше с къса рокля.

Тя е от русите, с бяла кожа и черни, гъсти косми.

# 728
Имам наблюдения само върху туристите, които идват тук. Краката са епилирани, бикини линията-не.

# 729
  • София
Имам наблюдения само върху туристите, които идват тук. Краката са епилирани, бикини линията-не.
Искаш да кажеш, че храстът свободно стърчи отстрани?  Mr. Green

# 730
КАто сме го задълбали... аз в Америка съм виждала и жени с необезкосмени подмишници..кофти гледка..

# 731
Искаш да кажеш, че храстът свободно стърчи отстрани?  Mr. Green
не, прозира под мокрия бански, също се засичаме из съблекални на аквапарка, на SPA центрове...

# 732
Аз пък имах съученичка, която не се обезкосмяваше никъде и спокойно си ходеше с къси дънки и къси ръкави. Сега си е все същата Rolling Eyes

# 733

Страхотна снимка,  Heart Eyes  още ме стяга гърлото като я видя

# 734
  • срещу двата комина :)))

Страхотна снимка,  Heart Eyes  още ме стяга гърлото като я видя

и аз съм така, направо ѝ се чудя как има сили да прави каквото и да е ...

Общи условия

Активация на акаунт