Доход 500 лева на месец

• 90 709
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 335
Никога и никой не ме е надзиравал, да си пиша домашните или пък да уча Wink
+1

# 1 336
  • София
alina_si,  проблема не е в децата, проблема е, че родителите не могат да покрият материала по математика до 5-ти клас ..

Пък ние тука за доходи, избор на мъже и тн, и тн сме седнали да се разправяме Crazy

L'Agent, с най-добри чувства, викам да отворим тема във "Взаимопомощ"  един с литература, друг с математика, трети с история и биология, все ще изкараме до 5-ти клас и кинти ще спестим, тогава може и да стигнат та на таткото да не му се налага да жули 2-3 работи паралелно

Имаше по едно време в Клюто тема за задачи.
Иначе ние и по Отчетните за класове си помагаме.
И още - моята "платена занималня" всъщност е майка ми, която е поела дъщеря ми и още едно дете. Така че ми излиза горе-долу изгодно.

Тия, дето викат сега "мене навремето никой не ме е надзиравал" да видим каква песен ще запеят с първокласниците някой ден, живот и здраве.

# 1 337
  • London
А аз със сигурност ще дърпам уши за лоши оценки. Joy 

# 1 338
alina_si,  проблема не е в децата, проблема е, че родителите не могат да покрият материала по математика до 5-ти клас ..

Аз ти казвам, аз съм на 32 години и съм сигурна, че има много задачи по математика до 5ти клас, които не бих могла да реша. Не съм сигурна, убедена съм.
Но, това не ми е цел в живота, разбрала съм защо ми е била нужна и ми е нужна математиката, не за да си сметна колко имат да ми върнат в магазина....

# 1 339

Тия, дето викат сега "мене навремето никой не ме е надзиравал" да видим каква песен ще запеят с първокласниците някой ден, живот и здраве.

Нямам деца, но ако имам едва ли бих седнала да им пиша домашните  Peace Мога да проверявам дали са написани, но от там нататък мисля, че вече е излишно, освен ако детето не е трудно и има някакви проблеми. Сестра ми е отгледана по същия начин по който и аз и тя отгледа дъщеря си по същия начин- тоест никакъв натиск върху детето и ето, че в момента завършва магистратура  Peace

# 1 340
  • София
Много се отклоняваме, но ще отговоря.
И аз разсъждавах точно така едно време.
"Няма да го натискам."
Дадох детето на занималня 1 и 2ри клас, точно с цел да се научи на самостоятелна работа.
И какво стана?
Детето се научи да преписва...

И сега преподавател /майка ми/ го учи как да си пише самостоятелно домашните.
Абсолютно сигурна съм, че тя няма да седне да и пише домашните.
Нито пък аз.

# 1 341
При всеки е различно, това, че този модел е проработил при мен, сестра ми и племеницата ми, не значи, че ще проработи при всеки, пък и няма лошо де, стига да не се превръщаме в пъдари Peace

# 1 342
# 1 343

Щото не са ни били такива учебниците. Снощи двадесет минути обяснявах на МЪЖА ми какво ще рече тез неравномерни линийки в буквара, ознаменувани с точка, по които детето ми трябва да измисли пет изречения за домашно Rolling Eyes А той жално викаше - ама къде са А, Бе? Къде е агънцето, защо буквите започват чак на 20-та страница, какви са тия дивотии преди това?

Да не говорим, че учебниците са илюстрирани явно от някой незрящ.

# 1 344
100 Peace ....доста време ми отне докато запомня кое действие е първо  Laughing

# 1 345

Щото не са ни били такива учебниците. Снощи двадесет минути обяснявах на МЪЖА ми какво ще рече тез неравномерни линийки в буквара, ознаменувани с точка, по които детето ми трябва да измисли пет изречения за домашно Rolling Eyes А той жално викаше - ама къде са А, Бе? Къде е агънцето, защо буквите започват чак на 20-та страница, какви са тия дивотии преди това?

Сори, ама това го имаше и преди .. забравили сте го просто .. Едно време нали ни оставяха само буквара та си сравнявам  Blush

# 1 346

Илюстрирани са от незрящ, глухоням аутист страдащ от синдрома на даун...

# 1 347
И тук иа някои кофти неща като това да плащаш на ББС за телевизия, чисто на рекет си ми прилича както и посещенията на проверяващите им.

Рекет щеше да е ако те изнудваха да плащаш, ама не те изнудват, нали ?

Плаща се за да могат да се продуцират програмите. Телевизията все някак трябва да се издържа, както и хората работещи за нея. Редно е навсякъде да се заплащат, пък който иска да не плаща Wink .

# 1 348
  • Ямбол
....
Доста грубо по отношение на една група хора, с които няма нужда да се подиграваш.

# 1 349
....
Доста грубо по отношение на една група хора, с които няма нужда да се подиграваш.

+1
четири групи хора, всъщност
Ужасно и ненужно грубо и презрително.

Общи условия

Активация на акаунт