Акушер-гинеколози Варна - 6

• 124 795
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте на всички мами!
Аз съм към 14 г.с. и ми предстои сега да си избера лекар за ЖК. Четох доста и се спрях на три имена- Калина Владева от АГ, Елена Димитрова от Еквита и Симеонова от Олимед. Аз се чух с Владева, но тя ме насочи към Шопов, а за него не чувам кой знае какви добри отзиви. Та въпросите ми са - взима ли някия от трите абонаментна такса или си кара само по ЗК, тъй като аз не искам да се обвързвам с такава такса? И второто ми питане е кой от тези специалисти разполага с добър ехограф, който евентуално да вади и снимки - естествено въпросите ми са към мами, които са при някоя от докторките или са ходили при тях!
Много ви благодаря предварително за отговорите! Много се обърках вече от толкова четене, а мисля че вече трябва да отивам да ми изговят документите. Heart Eyes

# 256
При Елена Димитрова няма абонаментна такса, всичко е по ЗК. Има нов видеозон.

# 257
Благодаря ти за информацията за Елена Димитрова! А имаш ли неин телефон, за да се свържа с нея и да си запазня час за тази седмица?

# 258
  • Варна
За Симеонова от Олимед като ти минат 2-3 прегледа от здравната каса другите се заплащат по 35лв., иначе няма абонамент при нея. Аз бях при Димитрова, при нея родих, доволна съм, мога да ти дам телефона на регистратурата на Еквита 639999

# 259
Ако ти трябват болнични без проблем е Димитрова доктора , но ако искаш адекватно наблюдение не мисля , че е подходяща за това и най - вече ако искаш да разчиташ на нея като доктор. Приятелка ходи при нея предната седмица остана след много изследвания и т.н. без диагноза и "нов" видеозон не е видяла макар , че са я гледали. А за Олимед да по 35 лв е прегледа дават снимки теглят мерят всичко и прегледа продължава поне при мен около 30 мин , а при Димитрова 5 мин.

# 260
nadeto_shumen, аз имам само добри впечатления от Димитрова, тя ме следеше по време на втората ми бременност. Всеки път ме е гледала на ехограф и не ми е искала нито лев (нищо че по ЗК се полагат само 2 прегледа). Много е внимателна по време на прегледите и като цяло преглежда вагинално само при някакъв проблем или за вземане на секрет за микробиология. Това, което може да не ти хареса е, че не е от много разговорливите - понякога трябва да й вадиш думите с ченгел. Ако си поискаш снимка от прегледа с ехограф, ще ти даде, но сама няма да предложи. Като цяло прегледите при нея минават така - пита те как се чувстваш , имаш ли оплаквания, после те гледа на ехограф, ако всичко е наред ти казва колко е голямо бебето и че всичко е наред и от там нататък ти си задаваш въпросите и тя отговаря, претегля те на кантара и това е (обикновено не повече от 10 мин. е престоя). Аз съм на мнение, че тя е много добър специалист, аз й имах пълно доверие, още повече, че при мен се получи един проблем(не свързан с бременността) и още като й казах за оплакванията си, веднага ми каза на какво се дължи и ми даде направление за невролог, оказа се права за всичко и й бях много благодарна.
 Симеонова е с по-добра апаратура, но там след 2-та безплатни ехографа по ЗК,си плащаш за всеки следващ преглед.

# 261
Благодаря ти invierno. И аз реших да пробвам с Димитрова и си записах час за сряда, пък ще видим какво ще стане. Аз знам какво трябва да прави за първо посещение и какви изследвания трябва да ми пусне - ако нищо такова не направи ще търся друг специалист. Но искрено се надявам да не се налага и само при необходимост да ходя да търся друго мнение. Hug

# 262
на мен Владева ми водеше ЖК.Аз съм при нея от 6-7 години.По ЗК имаш право на 2 видеозона и затова си вземах от ЛК направления всеки месец и си ме е гледала винаги.Звъняла съм й посреднощите за щяло и нещяло.Тя ми спаси живота след първия ми аборт,които ми причини Антонина Радева-подобие на лекар.Трябва да си скъса дипломата овцата смотана.Може в момента да те е препратила при Шопов(другия изверг за който съм писала) защото първо е в болничен до 12.01.2014г и второ била затрупана с бременни и пациенти.С две ръце и два крака съм за нея.НО това е мое мнение и аз и майка ми сме при нея и сме повече от доволни.Внимателна,разбираща,обясняваща  Simple Smile Живот и здраве всичко да е ок,като реша да имам второ детенце пак тя ще ми е ЖК Simple Smile

# 263
Здравейте! И аз за трети път да се включа към бременелките. За съжаление моя си доктор Якуб замина за Сф и сега съм пред дилема към кого да се насоча за ЖК. Замислила съм се за Елена Димитрова, но ми казаха добри думи и за д- Яков - младши /Борис Яков/. За Димитрова четох доста "+" отзиви, но някой може ли да сподели за Борис Яков - как е като специалист, при ЖК заплаща ли се нещо допълнително, когато си здравноосигурен, евентуално, ако има родилки при него ще ми е интересно да чуя впечатления.
Благодаря Ви предварително!

# 264
  • UK
Здравейте! И аз за трети път да се включа към бременелките. За съжаление моя си доктор Якуб замина за Сф и сега съм пред дилема към кого да се насоча за ЖК. Замислила съм се за Елена Димитрова, но ми казаха добри думи и за д- Яков - младши /Борис Яков/. За Димитрова четох доста "+" отзиви, но някой може ли да сподели за Борис Яков - как е като специалист, при ЖК заплаща ли се нещо допълнително, когато си здравноосигурен, евентуално, ако има родилки при него ще ми е интересно да чуя впечатления.
Благодаря Ви предварително!

Здравей,

д-р Борис Яков е част от екипа на МД. Там за ЖК се заплащат суми, които са 3 различни вида, позвъни им на телефона и те, ще ти обяснят, коя в какъв размер е и какво включва.
Независимо, че си здравно осигурена си има и допълнително заплащане, най-евтиното по спомени беше някъде към 335 лева Crazy

На мен, също ми го бяха презентирали в началото, ноо нещо не ми хареса и се отказах от него, по-скоро бих ти препоръчала пак оттам д-р Наталия Юдова, страшно позитивен човек и лекар
Hug

# 265
  • Варна
Здравейте Simple Smile
Моята молба е да ми препоръчате гинеколог във Варна. Не съм бременна, а искам просто да си правя прегледи . Имам вече опит и негативни впечатления от Др. уалид и Др. Савулева. Пробвала съм и Др. Кирчева. При нея съм доволна , защото отношението й е добро и за разлика от другите двама не се мъчи да те тъпчи с лекарства. Но при нея чакането е зверски голямо без значение имаш ли час или не.  Ако има начин и лекарят да работи със ЗК би било чудесно, но не е 100% задължително.
  Само да допълня, в началото на темата пише, че Кирчева приема на някакво друго място. Ако е същата, като тази, при която аз съм ходила , тя приема в Сити Клиник на Брегалница на 2 етаж.

# 266
Здравейте Simple Smile
Моята молба е да ми препоръчате гинеколог във Варна. Не съм бременна, а искам просто да си правя прегледи . Имам вече опит и негативни впечатления от Др. уалид и Др. Савулева. Пробвала съм и Др. Кирчева. При нея съм доволна , защото отношението й е добро и за разлика от другите двама не се мъчи да те тъпчи с лекарства. Но при нея чакането е зверски голямо без значение имаш ли час или не.  Ако има начин и лекарят да работи със ЗК би било чудесно, но не е 100% задължително.
  Само да допълня, в началото на темата пише, че Кирчева приема на някакво друго място. Ако е същата, като тази, при която аз съм ходила , тя приема в Сити Клиник на Брегалница на 2 етаж.
Препоръчвам ти д-р Симеонова от Олимед. Много е внимателна и има добра апаратура. Ако си записваш час по ЗК трябва доста да почакаш минимум 1 месец, затова е хубаво първо да си запишаш час и после да вземеш направление.  Peace

# 267
  • Варна
на мен Владева ми водеше ЖК.Аз съм при нея от 6-7 години.По ЗК имаш право на 2 видеозона и затова си вземах от ЛК направления всеки месец и си ме е гледала винаги.Звъняла съм й посреднощите за щяло и нещяло.Тя ми спаси живота след първия ми аборт,които ми причини Антонина Радева-подобие на лекар.Трябва да си скъса дипломата овцата смотана.Може в момента да те е препратила при Шопов(другия изверг за който съм писала) защото първо е в болничен до 12.01.2014г и второ била затрупана с бременни и пациенти.С две ръце и два крака съм за нея.НО това е мое мнение и аз и майка ми сме при нея и сме повече от доволни.Внимателна,разбираща,обясняваща  Simple Smile Живот и здраве всичко да е ок,като реша да имам второ детенце пак тя ще ми е ЖК Simple Smile
И аз съм с две ръце за Владева страхотен лекар, но вече около 3 месеца е в болнични. А що се отнася за Шопов и Николов от Градска болница са пълни некадърници особено Николов, не знам кой му е дал диплома на този човек, но си е объркал професията по подходящ е за... с две думи нямам думи. Писала съм за премеждията си с него и за това как е способен да те осакати за цял живот заради 50 лева, които си прибира в джоба.

# 268
Присъединявам се към мнението на Barumova за Николов в Градска, НИКОГА  при него, алчен некадърник!

# 269
Тя ми спаси живота след първия ми аборт,които ми причини Антонина Радева-подобие на лекар.Трябва да си скъса дипломата овцата смотана.

Ох тази Радева ... нямат ли край страданията причинени от нея.
Много си мека в определенията , тя не е овца, а чудовище.

Общи условия

Активация на акаунт