Акушер-гинеколози Варна - 6

• 124 875
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте! Споделям тук огромното си разочарование от д-р Юлиян Николов, гинеколог в Градска (до пощата). Отидох при него с документирана бременност и направление в третият месец за да се запиша за ЖК, защото ми е най-близко до вкъщи. От вратата той започна да ми обяснява по колко допълнително трябва да му заплащам на посещение, защото "ЗК нищо не поема да знаеш". Аз разбира се съм добре информирана точно какво поема ЗК и останах много учудена от наглостта на този лекар. Той НЕ ме прегледа, НЕ ме попита как се чувствам, НЕ погледна снимката,която носех от видеозон, през цялото време говореше само за пари. Тръгнах си много разочарована. Слава Богу попаднах на изключителен лекар след това и сега имам здраво момиченце. Пиша всичко това за да не позволявате да ви рекетират, все още има достойни лекари във Варна.

# 166
  • Варна
Може ли да споделиш, кой е новият лекар? В Градска са ужас, за Шопов знам от личен опит, явно и Николов е така. В Трета поликлиника, или там както се нарича, до Елин Пелин, също няма съвестни хора. Какво да правим, тези, на които това ни е най-близко  newsm78

# 167
Може ли да споделиш, кой е новият лекар? В Градска са ужас, за Шопов знам от личен опит, явно и Николов е така. В Трета поликлиника, или там както се нарича, до Елин Пелин, също няма съвестни хора. Какво да правим, тези, на които това ни е най-близко  newsm78

Аз бях при д-р Елена Димитрова в МЦ Еквита. Работи по здравна каса. Всеки път на ЖК БЕЗПЛАТНО ме гледаше на видеозон. Направи ми всички изследвания. Платила съм само за биохимичен скрининг в терапията и за 3Д при проф.Темелков. Много любезна, много коректна, дори мислех да раждам при нея в Окръжна, но се наложи секцио и родих в АГ. Всеки път когато съм имала проблем и са я търсила,винаги откликваше и то безплатно. На опитите ми да й дам пари в знак на благодарност, тя отказваше.

# 168
Какво значи това с ужаса? Мен пък ми похвалиха Шопов и смятах да ходя при него? А сега де???

# 169
  • Варна
Писала съм по-напред в темата за Шопов. Това е личното ми мнение, не бих се върнала при него. Ти иди и си прецени сама, на теб може да ти допадне  Simple Smile

# 170
И моето мнение беше същото като на runaway varna за Елена Димитрова , но за кратко реши да ме вкарва в болница за много контракции , а то в същото време не бяха контракции , а цистит , бях много доволна от нея до този момент колкото и да сумтеше само и да мълчеше и да не виждаш нищо на първобитния и ехограф

# 171
И моето мнение беше същото като на runaway varna за Елена Димитрова , но за кратко реши да ме вкарва в болница за много контракции , а то в същото време не бяха контракции , а цистит , бях много доволна от нея до този момент колкото и да сумтеше само и да мълчеше и да не виждаш нищо на първобитния и ехограф

Много съм изненадана от коментара,защото на мен реално всичко,което ми каза гледайки на видеозон беше на 100% вярно, дори килограмите на бебето. В АГ с мен раждаше жена, на която й бяха казали,че е малко бебето, а то се оказа 4700. Освен това подробно ми отговаряше на всички въпроси,включително и за пола на бебето Simple Smile
Аз също имах контракции в шестия месец,бяха придружени и с леко кървене, но д-р Димитрова ми изписа магнезий и остана уговорката само ако продължат болките и кървенето да вляза в болница.

# 172
Благодаря ти delusion22 за отговора Simple Smile Знам къде се намира мед.център Н.Цолов, ходих при д-р Савулева два пъти през лятото и останах много доволна от нея и затова ме интересуваше дали преглежда в събота някъде. В крайна сметка, тъй като ми беше спешно някой да ме види, отидох при д-р Стоилов в Дч Wink)

# 173
runaway varna аз също много я харесвах и тя всичко ми казваше и т.н. , но в един момент всичко й прищраква  и всичко се промени не е само мое е мнение , а и на много приятелки който насочих към нея са с такова впечатление за последните месец два.

# 174
  • Варна
Аз също бях на ЖК при Елена Димитрова, раждах при нея и съм много доволна. Вярно е, че не говори много и не обяснява, но винаги ми е пускала всички изследвания, при съмнения ги е повтаряла, на ехограф си гледа почти всеки път (мисля, че само в осмия не ме гледа). Относно ехографа мога да кажа, че миналата седмица бях на контролен преглед и вече има нов - 3Д. Ако забременея отново пак бих се записала при нея

# 175
  • Варна
Румен Шопов по принцип е внимателен,обяснява,разяснява...но от стола си не мърда!Само сестрата взема секрети и цито,което за мен е недопустимо! Аз бях при него на ЖК,вси4ко наред,изследвания,ехо...но в един момент в изследванията на не стерилна урина излязоха бактерии.Пита ме оплаквания имам ли,дискомфорт,нещо да съм забелязала-ами не казах.Отговори,4е другия месец ще видим при следващото изследване.Озада4их се,защото не ме накара да дам И стерилна проба за да видим какви са бактериите ако изобщо излязат и на стерилната.Остана за следващия месец. Добре - пак същото - бактерии,нашия пак старата песен - замърсена проба МОЖЕ БИ ?!.Като нямам оплаквания - нямало страшно.Пак не ме прати за стерилна ....На мене ми писна да не знам какво става и си пуснах сама 3 дни поред стерилна в Лабора....резултат4ето:стрептококус агалактиае Wink  Sick найс,а??????С още неизсъхнало мастило по листа с изследванията,си записвам 4ас при Георгиев и отивам в 4астния му к-т....добре,4е и антибиограма си пуснах....като ми видя "бактерийките" се стресна,защото ако се оставят пукат мехур и предизвикват преждевременно.Аз в 6-ти месец. Уникално готино просто.Изпих си АБ-то,гадините изпоизмряха без последствия,НО само ако се беше размърдал Шопов по-рано и ги бяхме хванали по-навреме примерно....със смесени "4увства" съм към този лекар и не бих го избрала,ако пак завъдя живот  Joy
Просто споделих опит!

# 176
Румен Шопов по принцип е внимателен,обяснява,разяснява...но от стола си не мърда!Само сестрата взема секрети и цито,което за мен е недопустимо! Аз бях при него на ЖК,вси4ко наред,изследвания,ехо...но в един момент в изследванията на не стерилна урина излязоха бактерии.Пита ме оплаквания имам ли,дискомфорт,нещо да съм забелязала-ами не казах.Отговори,4е другия месец ще видим при следващото изследване.Озада4их се,защото не ме накара да дам И стерилна проба за да видим какви са бактериите ако изобщо излязат и на стерилната.Остана за следващия месец. Добре - пак същото - бактерии,нашия пак старата песен - замърсена проба МОЖЕ БИ ?!.Като нямам оплаквания - нямало страшно.Пак не ме прати за стерилна ....На мене ми писна да не знам какво става и си пуснах сама 3 дни поред стерилна в Лабора....резултат4ето:стрептококус агалактиае Wink  Sick найс,а??????С още неизсъхнало мастило по листа с изследванията,си записвам 4ас при Георгиев и отивам в 4астния му к-т....добре,4е и
антибиограма си пуснах....като ми видя "бактерийките" се стресна,защото ако се оставят пукат мехур и предизвикват преждевременно.Аз в 6-ти месец. Уникално готино просто.Изпих си АБ-то,гадините изпоизмряха без последствия,НО само ако се беше размърдал Шопов по-рано и ги бяхме хванали по-навреме примерно....със смесени "4увства" съм към този лекар и не бих го избрала,ако пак завъдя живот  Joy
Просто споделих опит!

Страхотно е, че споделяме тук опит, защото стреса, който изживява една бременна жена заради лекарска немарливост,алчност или некомпетентност е огромен и понякога фатален.

# 177
Д-р Якуб се е върнал в ОБ.
Моя приятелка роди на 28.10 в ОБ. На 29.10 на визитация е минал Якуб.
Тези дни ще му се обадя,защото искам да отида да ме прегледа.
Ако остава окончателно вече (защото лятото ту се връщаше,ту заминаваше),ще ви пиша къде и кога преглежда.
Той е женен отдавна,но правиха операция на жена му в София,а тя е от там и просто е искала да остане да си живеят там.Дано да остане,защото без него родилното не е същото...Аз и още много мой приятелки и познати родихме при него и сме удивени от отношението и грижите.които полага без да се налага да му дадеш 1 стотинка! Simple Smile

# 178
PISSSanka, в поликлиниката до училище Елин Пелин работи д-р Димитър Пенчев.
Той ми следеше бременността от началото до края.Адски доволна съм от него.
Прати ме 10 дена преди термин,защото според него бебето щяло да се роди над 4 кг,
а в същото време ехографа му показваше,че на кг , бебчо е около 3.
Помоли ме да му се доверя,защото  не вярвал на ехографа,той заблуждавал.
На последната ми консултация ме изпрати с думите: Обади се като родиш,да знам как е минало и как сте с бебето,иии ми помни думата- ще се роди 4,200/4,300 и е дълго човечето ...някъде към 52-53 см.
Резултата: Бебе 4,200 кг и 53 см Simple Smile

# 179
Д-р Якуб се е върнал в ОБ.
Моя приятелка роди на 28.10 в ОБ. На 29.10 на визитация е минал Якуб.
Тези дни ще му се обадя,защото искам да отида да ме прегледа.
Ако остава окончателно вече (защото лятото ту се връщаше,ту заминаваше),ще ви пиша къде и кога преглежда.
Той е женен отдавна,но правиха операция на жена му в София,а тя е от там и просто е искала да остане да си живеят там.Дано да остане,защото без него родилното не е същото...Аз и още много мой приятелки и познати родихме при него и сме удивени от отношението и грижите.които полага без да се налага да му дадеш 1 стотинка! Simple Smile
Ще чакам информация за него, защото преди и аз бях негова пациентка. Не се оплаквам от д-р. Славчев, при когото родих и при когото искам да продължавам да ходя на профилактични прегледи, но не е лошо да имам информация и за д-р. Якуб.

Общи условия

Активация на акаунт