Акушер-гинеколози Варна - 6

• 124 720
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте,
на мен ми предстои избор на лекар за ЖК, личната лекарка ми препоръча Р.Николова, но тук намерих само няколко отрицателни мнения. Моля ако на някоя мама е водила ЖК да сподели мнение.

# 301
Здравейте и от мен!
Аз да си кажа за Елена Димитрова - за сега си ходя при нея и съм много доволна! Още първия път ме гледа на видеозон към 20 мин  и ми обясни всичко много подробно! За сега ще си остана при нея, пък дано всичко да е наред!
Имам и едно питане - има ли някой мнение за д-р Цонев отнсоно ФМ от Темелков, защото за сега съм си записла час при него за ФМ за 16.01, но има възможност да се преместя, ако не са добри отзивите за него! Моля за помощ, защото аз изпуснах ранната ФМ и тази ще ми е първа и искам да е както трябва! А и при този доктор цената ме устройва!

# 302
Здравейте,
на мен ми предстои избор на лекар за ЖК, личната лекарка ми препоръча Р.Николова, но тук намерих само няколко отрицателни мнения. Моля ако на някоя мама е водила ЖК да сподели мнение.

Ако става въпрос за доктор Румяна Николова от медицински център Брегалница ... аз лично смятам, че ако ще работи с пациенти трябва на ново да си защити дипломата. Но, при мен не ставаше дума за бременност ... нека някоя бременна мама да се изкаже  Rolling Eyes

# 303
  • Варна

Имам и едно питане - има ли някой мнение за д-р Цонев отнсоно ФМ от Темелков, защото за сега съм си записла час при него за ФМ за 16.01, но има възможност да се преместя, ако не са добри отзивите за него! Моля за помощ, защото аз изпуснах ранната ФМ и тази ще ми е първа и искам да е както трябва! А и при този доктор цената ме устройва!

Аз съм била два пъти при д-р Цонев за ранния скрининг и ФМ, общо взето съм доволна, майтапчия е малко, позна пола.

# 304
Здравейте! Някой знае ли какви неща се носят в болницата при аборт? Става дума за АГ Варна?

# 305
  • Wolwedans
Здравейте! Някой знае ли какви неща се носят в болницата при аборт? Става дума за АГ Варна?
Мисля, че само чехли и нощница искат. Отиваш гладна и жадна и 1-2 часа след манипулацията те пускат. Доктора може да ти изпише една ампула Пропофол/Диприван, който си купуваш предварително и също го носиш при постъпването. Това е за анестезията, ако искаш да се събудиш и да се чувстваш добре- без гадене и световъртеж. Все едно се събуждаш от сън.

# 306
Мисля, че само чехли и нощница искат. Отиваш гладна и жадна и 1-2 часа след манипулацията те пускат. Доктора може да ти изпише една ампула Пропофол/Диприван, който си купуваш предварително и също го носиш при постъпването. Това е за анестезията, ако искаш да се събудиш и да се чувстваш добре- без гадене и световъртеж. Все едно се събуждаш от сън.

Ми нищо не ми каза, каза да отивам гладна и жадна само. А може би там ще ми каже... Щото аз първо ще мина преглед и после процедурата

# 307
Здравейте и от мен!
Аз да си кажа за Елена Димитрова - за сега си ходя при нея и съм много доволна! Още първия път ме гледа на видеозон към 20 мин  и ми обясни всичко много подробно! За сега ще си остана при нея, пък дано всичко да е наред!

На мен и пари да ми дават втори път при него няма да отида... Едно, че е некомпетентен, изплаши ме излишно, ами и веднага беше готов с адрес и номер на друг лекар да кихна още едни 50-60лв... Добре, че веднага се консултирах с моя лекар и ми обясни как седят нещата... Иначе в папката, която ми дадоха пишеше да ходя отново 31-33 г.с. да видят пъпната връв как е, при положение, че се установи, че няма проблем...

# 308
Alike кого имаш предвид?

# 309
Говорех за д-р Цонев...

# 310
Здравейте и от мен! На мен ми предстои избор на лекар за ЖК, има ли някой при Д-р Светла Раева Медицински център Младост? Какво ви е мнението за нея? Моля ако на някоя е водила ЖК да сподели мнение Simple Smile

# 311
Благодаря за отзивите за д-р Цонев! Аз реших да отида при него като за първи път и после ще ви кажа как е минало. Аз много не се притеснявам, защото моята докторка ме гледа много обстойно при нея и всичко ми казва и коментира. Много добре ми обясни всичо и измери. Но ще видим каков ще ми кажат - надявам се всичко да е наред. Heart Eyes

# 312
Моя приятелка си прави ФМ при  д-р Цонев и с първото дете и сега с второто. Много е доволна.
Аз ходих при него за ехография на лицето, и също съм доволна . Говори , не е нацупен , направи ми добро впечатление. Но за ФМ не мога да се изкажа от личен опит  Simple Smile

# 313
  • Варна
Здравейте и от мен! На мен ми предстои избор на лекар за ЖК, има ли някой при Д-р Светла Раева Медицински център Младост? Какво ви е мнението за нея? Моля ако на някоя е водила ЖК да сподели мнение Simple Smile

Бях при Раева през ноември за удостоверяване на бременност и почти месец по-късно за вторичен преглед.
На мен ми обясни, че не води консултации по Здравна каса, но ако някой има желание да ходи на прегледи при нея и сам да си пуска и плаща изследванията, няма нищо против.

# 314
Здравейте, аз пак се включвам, но този път за съвет. Мисля в скоро време да ходя за второ мнение, тъй като съм в 34 г.с., но се чудя при д-р Георгиев или при д-р Танев... До колкото знам при д-р Георгиев е някаква лудница и ако се обадя да си запиша час дали няма да чакам със седмици... Та въпросът ми е при кой е по-добре да отида и евентуално някакви координати на докторите. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт