Най-противните неща

• 48 673
  • 699
  •   1
Отговори
# 120
  • в рока
Аз пък много обичам мъж с ХУБАВИ татуси.Показаните от Краси са отврат.

# 121
Показаните от Краси модели изглеждат зле(нищо, че са на Шанел), най-вероятно защото моделите изглеждат зле. Общата представа за 50-годишна жена е, че тя е дебела, а в Бг най-често и ниска. Не е съвсем вярно. Поне 1/3 от жените около 50 не са дебели. Просто дебеланите с големи задници и 7/8 панталони правят по-голямо впечатление и се набиват на око, оттам и представата. Не знам защо се наложи тази тъпа мода на панталоните от този тип, но се носят масово. Излязох тази сутрин до магазина, отбих се и на пазара наблизо и всички бяха облечени така, до една. В това число и аз. Удобно е, но не е красиво наистина. Дори и за тези, които не са дебели.
Към най-противните неща добавям платформите на дебел крак, стои ужасно. Противни са и хората, които говорят високо, сякаш другите са глухи.

# 122
Не схващам за какви 7/8 панталони говорите, които всички 50 годишни носели. Дайте една снимка да видим. Аз такива, каквито Цонна е показала нося често, и дънки имам такива, но едва ли за тях говорите.

# 123
Ето
И изобщо виж цялата ъъъ серия.
Все едно като е по-пълна жената, нормална дължина на панталона би й седял зле

Еманацията на Андините описания

# 124
Мерси. Еми не съм виждала да ги носят така масово както разправяте. Тук-таме ги срещам, но е нещо по-ефирно и лятно. Като онези грозни панталони с дължина до коленете, които мъжете носят през лятото, само че на жена му стои като 7/8.  Mr. Green

# 125
А какви панталони подхождат на жените над 50 с леко наднормено тегло? Защото тези от линковете на Касита ми изглеждат съвсем .... ортодоксални панталони. Или въобще не трябва да носят панталони? Да, бабите ми и прабабите ми не носеха, ама в днешно време 50-годишната жена е ужасно свикнала с панталона и едва ли ще го изключи лесно от гардероба си.

# 126
Ето

Иха, точно така се обличам, а не съм на 50. Много е удобно. Peace

# 127
А какви панталони подхождат на жените над 50 с леко наднормено тегло? Защото тези от линковете на Касита ми изглеждат съвсем .... ортодоксални панталони. Или въобще не трябва да носят панталони? Да, бабите ми и прабабите ми не носеха, ама в днешно време 50-годишната жена е ужасно свикнала с панталона и едва ли ще го изключи лесно от гардероба си.

Този НЕЕЕЕ!
Виж, този с нормална дължина ДА!

7/8 панталоните и на мен ми действат състаряващо и деформиращо, ако и да съм на 30 и малко, кракът ми да е над метър и да тежа 45 кила.

# 128
Ето

Под 50 може всякак.  Hug

# 129

Зависи какво разбираш под леко пълна...ето едно добро предложение според мен http://alessa.bg/-gashterizoni/306--003.html. Исках да си го поръчам за мен, но мъжът ми нададе вой, че не съм на 30.... Tired А тия бабешки модели, дето уж са за моята възраст просто ми сриват настроението. У нас всяка моя покупка е съпроводена с разправии относно възрастта ми.Мисля, че се съобразявам, но все ми се натяква, сякаш съм на 80, по дяволите! #Cussing out

# 130
Гащеризонът е прекрасен, unadaptable! Приятелка, леко закръглена, го има, прикрива идеално леките бричове и по-едрия й ханш, а сестра й, откровено пълна, прави пък пухкава и Двете са 45+.
А ти както си слаба.... ммм.  Heart Eyes

# 131
  • На планетата земя
Ето

Под 50 може всякак.  Hug

Успокоих се!!!!И аз ходя с такива панталони и съм доста под 50.
И с какви панталони да ходи жената на 50 ,като за дълги лятото предполагам и е горещо,а за над коляното сигурно вади нелицеприятни крака.И вие ще станете на 50 и ще ви видим тогаз!!!

# 132
И аз го харесвам много(гащеризона), но ще го нося на 50, че и на 50+ Embarassed А според домашните ми трябва да се подмладя с 20 години. Предполагам, че приятелките ти са около 30 и за тях няма проблем...направо не знам.... Rolling Eyes Това имам предвид като казвам, че на 50 г е ужас с облеклото. Или като бабичка, или рискуваш да ти се подсмихват.... :tired
А, сега видях, че били над 45....съвсем се навих... Heart Eyes

# 133
  • На планетата земя
Имам позната на 50 +,която винаги се носи много добре.Винаги е в крак с модата,носи и дънки увиснали ,и въобще не и седят грозно.Много се надявам на 50 и аз да съм така,но за ежедневието 7/8 те са си много удобни.

# 134
  • Ямбол
Темата вече може да се премести в красива мама, т.е. става безинтересна.
И това ми напомня за нещо друго противно, заради което не посещавам КМ - да се обсъждат хората с какво са облечени и кой на какво му отивало и какво не.

Общи условия

Активация на акаунт