Най-противните неща

• 48 596
  • 699
  •   1
Отговори
# 405
Не бъркайте вярата в кармата, с бедността и мизерията.

# 406
  • София
кармата, като всяка друга духовна категория, всеки вярващ си я интерпретира и потребява според нуждите си. Човек може да се самоубеди във всичко и да свърже точките така, както му е наложително да ги свърже, или за да максимизира положителното усещане, или за да минимизира неприятното. Peace

# 407
  • София
Ако излезем от глобалните неща като войната, смъртоносните болести и т.н. поставям тези :

Джапанки за баня, разхождани по жълтите павета /в това число и мръсни пръсти, нокти, пети и т.н./
Паразитните изрази на речта, които даже имат модно господство и са на периоди.
Нещо съвсем лично и не искам да обидя никой, но наистина ми е много противно - "диагоналните чантички" на мъжете и силиконовите презрамки на сутиени при жените

# 408
силиконовите презрамки на сутиени при жените

Това ме подсети за комбинации като бяла блузка/потниче с черен сутиен.

# 409

Нещо съвсем лично и не искам да обидя никой, но наистина ми е много противно - "диагоналните чантички" на мъжете и силиконовите презрамки на сутиени при жените

Хахахах , чантата при мъжете явно е голям хит, но като гледам и повечето жени ходят с такива  Joy

# 410
Е, чак противно не ми е. Всъщност много зависи от жената което го носи.  Wink
Има жени на които всичко им е простено, просто е сладка и това е, дори в модните и недуразумения има чар и закачливост.

# 411
Вчера се върнах от БГ ... такива жени на които всички им е простено, явно са на изчезване защото успях да видя само 2 такива... всичко останало беше абсолютна скръб  Mr. Green

# 412
Едната от двете е била Шантелчето............... Laughing

# 413
а втората беше Лизет Simple Smile

# 414
-продавачка,която ми говори на "ти";
-хора,за които всяко кошче е прекалено далече и хвърлят боклуците си на улицата;
-съседи,които не отвръщат на поздрав;
-широкодискутирания панталон 7/8 в мъжкия му вариант,в комбинация с джапанки,чехли или плетени обувки;
-ароматизаторите (три пъти  Sick);
-подгънат навън панталон,който е очевидно дълъг/не визирам небрежно подгънати панталони/дънки,при които е ясно,че оправданието "шивачите вземат скъпо'' не важи Wink/
-застаряващи лелки с ултракъси поли;

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 17:25 от Desi_shisha

# 415
  • Ямбол
Тия, на които всичко им е простено, даже и по закон, са обикновено невменяемите. И предложенията за такива донякъде се вместват с определението за "всичко им е простено".

# 416
Присъединявам омразата си към силиконовите презрамки...нали идеята им е да не се виждат , защото уж са прозрачни... Е да, ама не... Много малко са случайте , в които може да се сложи такава презрамка... Ама бюстиенце и сутиенче с врязани в месищата силиконови презрамки направо си е ужасяващо и гадничко Sick ooooh!

# 417
Като цяло врязан сутиен е отвратително. Или когато толкова много си стегнат презрамките с цел да си качат гърдите до гърлото, че задната част на сутиена отзад е качена почти до врата.  Sick

# 418
  • Пловдив
Мъж с маникюр на кутрето - отива в графа противен тип на секундата, ако ще всичко останало да му е наред.

# 419
Като цяло врязан сутиен е отвратително. Или когато толкова много си стегнат презрамките с цел да си качат гърдите до гърлото, че задната част на сутиена отзад е качена почти до врата.  Sick

Сутиена се качва на врата, когато гръдната обиколка на сутиена е по голяма от необходимото Wink

Общи условия

Активация на акаунт