Най-противните неща

• 48 643
  • 699
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна

А дамата със зеления тюрбан и цвете ми е просто фаворит - няма такава изискана индивидуалност.

Тук има и други много стилни, както и шантави.  Simple Smile

http://thebestfashionblog.com/womens-fashion/old-women-and-men-street-style-2012

Скрит текст:
Нашата дама ясно, че е облечена от втора употреба и че не ползва съответните козметика и разкрасяващи процедури. Но ме кефи такъв дух.

Много са готини. Радват ме такива шарени хора. Само на една ..ъ.... баба надъгената коса ми дойде в повече.

# 436
Почти всички от показаните в няколко поста снимки са облечени като клоуни и са смешни. Не забелязвате ли наистина? Не мога да не попитам: вие как се обличате, като тях ли? Така ли ще се обличате на техните години? Направо е лицемерно да се изказваш ласкаво за някой, който те кара да се съмняваш в здравия му разум с избора на облекло. Ако някой пусне своя снимка с подобни"одежди" ще се извиня веднага.

# 437
Почти всички от показаните в няколко поста снимки са облечени като клоуни и са смешни. Не забелязвате ли наистина? Не мога да не попитам: вие как се обличате, като тях ли? Така ли ще се обличате на техните години? Направо е лицемерно да се изказваш ласкаво за някой, който те кара да се съмняваш в здравия му разум с избора на облекло. Ако някой пусне своя снимка с подобни"одежди" ще се извиня веднага.

Мда, голяма лицемерка съм, че ги харесвам до една и грам не са ми смешни.   Crazy

# 438
  • Варна
И аз се обличам цветно. Сигурно ще ме оприличиш на клоун. И не, няма да нося черно, когато стана на 70г.

# 439
Бих се радвала ако на техните години изглеждам така.

# 440
Старците са супер!

Мен по принцип облечени хора не ме дразнят. Не ме дразнят и голи хора на плажа. Но много ми е гадно в заведение /пък било то барче или ресторант на/до плажа да седят по бански и да люшкат телеса. Още по-гадно ми е пък голи дечица в посочените заведения.
Това лято станах неволен свидетел на мила картинка: в бара на плажа /вярно, че е до водата, ама все пак е почти закрито заведение/ имаше една група майки по цици, които пък мъкнеха разнокалибрени деца по пишки /от 0 до 10 г./. Окупираха диванчетата и се започваше едно кърмене, хранене, преповиване... Най-гнусното беше, когато едно мъниче се изсра насред заведението, а майка му, грабвайки го и отнасяйки го към тоалетните, настъпи лайното и после имаше лайняни стъпки из целия бар.

Много са ми неприятни ядящите чесън, с които се сблъсквам в градския транспорт, магазини или дискотеки.

Друго нещо, което не понасям, е майка с дете да ми се друсне на пейката в парка и да започне да ми гледа осъдително в цигарата.

Ненавиждам да не ме забелязват, че съм на опашката и тихомълком да се набутат пред мен.

Мразя нетолерантни шофьори, които карат без да мислят.

# 441
Почти всички от показаните в няколко поста снимки са облечени като клоуни и са смешни. Не забелязвате ли наистина? Не мога да не попитам: вие как се обличате, като тях ли? Така ли ще се обличате на техните години?

Тези, които са облечени като клоуни- да, има и такива- най-вероятно са били клоуни цял живот.
Аз, например, не бих облякла шифонени гащи/бабата със сива рокля с голи рамене и шифонени гащи под роклята/нито на 18, нито на 8г.

Но най-вероятно ще се обличам както дамата със синя шапка, синьо сако и светла рокля, в ежедневието- като тази с дългата сива жилетка, кафява шапка, бежов панталон, защото и сега това е в стила ми.

Много ми хареса дамата с бежово палто и дълга синя пола, както и тази с бяло палто и тъмно сако на бели точки, тъмна шапка.

По-скоро са ми неприятни жени на сериозна възраст, които са запускат, влизат в роля на "баби".
В нашия вход живее една дама на 93г., от миналата година е вдовица/ дядото почина на 98г./ и се облича в тъмничко, но дори като ходи на пазар е винаги стегната, елегантна.Има  къса, но добре оформена прическа.
/Изкушавам се да я снимам, но нямам повод, пък и нещо се бяхме сдърпали с нея, заради детето ми/

# 442
За да запази една възрастна дама самочувствието си на 70-80 г., трябва освен подходящи дрехи, да има хубави зъби, прическа... много интересно кога една пенсионерка със 150 лв. ще стигне дотам да даде 20 лв. на месец за фризьор или за  маникюр. Познавам и поддържани възрастни жени, някои от които са  по-добре облечени и по-изискани от тези на снимките, но те са единици. И с изключение на една забележителна жена, другите са такива снобки и претенции, че... Sick
Не ми е минало през ума да оценявам възрастните жени по облеклото им - никак не ме дразнят жените, дори когато са си облечени като типичните български баби.

# 443
  • Ямбол
Извинявай, но ако можеш да си направиш сама маникюра и прическата, не означава, че си неподдържана.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2013, 10:52 от Лилянa

# 444
Възрастните дами от линка са страхотни, харесват ми съвсем искрено, а линка запаметих, за да го покажа на майка ми. Тя е на 65+, но няма нито една тъмна дреха в гардероба си - носи светли (но не ярки) и свежи цветове в убитата жълто-оранжева-светло кафява гама, а понеже обича розовото, модата на цвят "корал" и лепна като по мярка, и има няколко различни панталона в този цвят. Цял живот е била  цветна, свежа и елегантна. Чанти, шалове, шапки са нейната стихия, и умее да носи аксесоарите си по един невероятно стилен начин, който (според мен) не може да се научи - или си го носиш, или не. В състояние е да превърне един обикновен шал в бижу. С годините намали единствено яркостта на грима и червилото, но да се покаже пред хора без грим - абсурд! Да ми е жива и здрава, и тя, и приятелките ѝ, които са същите готини скици като нея  Heart Eyes

Аз няма да се обличам така на тази възраст не защото го намирам за неуместно или не ми харесва, а защото просто не е моят стил. Харесвам строги и изчистени линии, аксесоари нямам и не нося, грим не слагам.
Но това не ми пречи да съм в състояние да оценя добре облечените хора по улиците.

# 445
  • Пловдив
Мен искрено ме кефи бабето с отвратителни очила, нито има някакви излишни телеса нито нищо. Възхищавам се на духът й да се облече по този начин. Аз също съм доста цветна откъм дрехи, обувки, бижута, грим и маникюр. Черно и бяло почти не съществува в гардероба ми - дори и зимата (явно съм си клоун по душа  Laughing)
И да, ако на нейните години изглеждам по този начин, бих се облякла така. Има доста млади момичета, които изглеждат в пъти по-зле от нея и от към дрехи и от към килограми.

# 446
Baibibi, разказаното от теб за случката с майките, направо ме ужаси #Crazy Sick, най ме дразнят и погнусяват именно такива неща, аз бих изгонила такива хора от заведението си.... Naughty

Последна редакция: сб, 14 сеп 2013, 12:56 от *Semora*

# 447
Мене две майки ме "изгониха" от една пейка в парка, защото не спряха да кърмят, тъкмо едната си прибере огромната гърда, другата я извади....така по няколко пъти, почудих се накъде да гледам.
Най гадното беше, че от едната през 15 мин идваше да суче 3 годишно дете, просто така се успокояваше явно, защото не спираше да мрънка  и тя го привикваше да му дава... Rolling Eyes

# 448
  • София
Аз нямам нищо против майките да си кърмят децата навън, до мен, в заведенията.Но да се съобразят и с нас.Има хора, които са гнусливи и не биха могли да ядат ако видят голяма гърда и си представят кърмата, сученето.
Сестра ми също кърми навън(племенникът ми е на 1. 5 месеца и още се кърми сутрин и вечер), но винаги е дискретно, самата тя не иска да и виждат гърдите.Има си шалове, с които се намята или сядаме така, че тя да е обърната с гръб към останалите хора. Това си е съвсем естествено нещо, но е между детето, майката и близките.На чужди хора не трябва да бъде налагано.
Сменяли са памперси на съседна маса в заведение.Разместиха чиниите и отгоре си му смениха памперса. Аз съм гнуслива за някои неща и това е едно от тях. Трудно сменям памперса и на племенника ми, заради миризмата. На сестра ми може да си и харесва, да не забелязва, но от раждането му ми е трудно да му сменям памперса, имам и позиви за повръщане понякога. Та след тази смяна в ресторанта,  след като усетих и миризмата, не можах да се нахраня и приятелят ми ми дояде нещата.
Не ми прави добро впечатление голо дете на плажа.До 3-4-5 годишна възраст приемам, но нагоре вече не. На 6(а и по-малко) аз напълно си осъзнавах пола и ме беше срам да се разголвам, а не знам тези 10 годишни деца как са ги навили.

А бабите горе са страхотни. Това е една от причините да ме радва остаряването-ще мога да се нося като приказен герой, с всички дрехи, които сега ми харесват, но ме сбабичосват. Шапчици, шалчета, странни панталони, чанти, обувки.Ще си боядисам и косата синя или лилава и ще бъда трепач.

# 449
отвратителна ми е гледката на кърмачка. съжалявам, не изпитвам абс никакво умиление, а единствено отвращение. това е твърде интимно, за да се споделя с околните и наистина не ми е понятно как се решават да споделят интимен акт с останалите напълно непознати наоколо.

голите деца на плажа- особено момченцата.  Sick никога не бих пуснала, нито съм позволявала децата ми да размятат пишки по плажа. повече от гнусно.

бабите от линка - не всички ми харесаха разбира се, но имаше няколко много елегантни, изчистени, приятно за окото и добре облечени. не знам дали ще доживея такава достопочтенна възраст, но ако да, бих се обличала така. свекърва ми е такава, на 95 г - абс винаги елегантна, с прическа,  с костюм, с подходящи бижута, маникюр и шапка.
имаше няколко баби, които определено бяха нагласени за шоуто - или ако не, то наистина са си клоуни и в живота.

дълъг нокът на малкия пръст на мъж - непростимо. моментално бива отписан.

Общи условия

Активация на акаунт