Най-противните неща

• 48 671
  • 699
  •   1
Отговори
# 75
  • в рока
Ей,Джой,как забравих това нечленувано"детенце"И на мен ме супер кофти.
Добавям Слави Трифонов,всички чалгаджийкии .

Този "стил"

И ето такива селски бекове ooooh!

# 76
Ама селският бек е с халка т.е. има и от него по-прост човек - тази, която го е взела ooooh!
.....................
Най-противни са ми мръсотията и простотията, а те често вървят ръка за ръка с голЯмите претенции

# 77
  • в рока
Хаха,вярно ,че е с халка ooooh!

# 78
Записвам се да следя темата. Андариел ме стресна. Почти на 50 съм, ниска, все още слаба, но какво ще стане след менопаузата, не знам... Наистина няма почти нищо подходящо за тази възраст, от седмици разглеждам какво предлагат бутиците и след 300 зора си поръчах едно лятно сако. До магазина и пазара в квартала и аз ходя с панталон 7/8 и някоя блузка Confused Embarassed Да не забравяме за 40-градусовите летни жеги, които се усещат и на средна възраст... Whistling
Не забравяйте, че 50-те са бъдещето за всеки(дай боже!)

# 79
 unadaptable, напротив, има невероятно много подходящи дрехи за 50-годишни дами, далеч от къси поли, тесни потничета или басмени роклички и безформени блузета. Друг е въпросът, защо масово се ходи по калъпа, описан от Андариел.

Слаба си, я виж каква чудна комбинация! и още една дори и без якето- смел акцент в ансамбъла.  Peace

Вие такава възрастна дама у нас виждали ли сте?

# 80
Мерси! Но това бяло просто ме възпира, когато става въпрос за рокля, панталон или пола. Приемам го спокойно само за блуза. Аз обикновено ходя в черно, но само през есенно-зимния сезон. Лятото настава паника Confused

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 15:04 от unadaptable

# 81
Ами, замени бялото с цвят, който ти допада и готово. И ад не обичам особено много бели дрехи.

# 82
Бабата долу е в мой стил Laughing, само дето не съм се сетила, че мога да сложа върху черен потник или блуза, друга, която е цветна. Peace
За други цветове, заменящи белия, трябва добре да помисля....

# 83
  • някъде по морето
И аз съм на 50, висока съм, но съм пълна.
Обаче лятото ходя с дълъг ленен панталон - имам и бели и цветни.
Поръчвам си от интернет много хубави блузи.
http://efrea.com/items/view/6733/- тази много си я обичам, много удобна и прохладна
http://www.miniprix.bg/produkt/1041856 - и тази е удобна и приятна
Косата ми е дълга и тъмна.
Смея да се надявам, че изглеждам прилично Grinning

# 84
  • София
И аз съм се стряскала преди време като прочетох описание, на което отговарях като външен вид. В началото ми стана гадно, после си помислих, че наистина изглеждам ужасно, защото съм се оставила да ме поеме безличният тип облекло.  Понякога такива неща действат мотивиращо човек да се промени.

# 85

“Доброто възпитание не е в това
да не разлееш сос на покривката,
а да не правиш забележка на този, който го направи.”
/ Антон Павлович Чехов /

Не е много по-чеховски, но точният цитат е: "Хорошее воспитание не в том, что ты не прольешь соуса на скатерть, а в том, что не заметишь, если это сделает кто-нибудь другой..." Так Чехов сказал. В восьмом томе Собрания сочинений.
Скрит текст:
За ужином Лида опять говорила с Белокуровым о земстве, о Балагине, о школьных библиотеках. Это была живая, искренняя, убежденная девушка, и слушать ее было интересно, хотя говорила она много и громко - быть может, оттого, что привыкла говорить в школе. Зато мой Петр Петрович, у которого еще со студенчества осталась манера всякий разговор сводить на спор, говорил скучно, вяло и длинно, с явным желанием казаться умным и передовым человеком. Жестикулируя, он опрокинул рукавом соусник, и на скатерти образовалась большая лужа, но, кроме меня, казалось, никто не заметил этого.
Когда мы возвращались домой, было темно и тихо.
- Хорошее воспитание не в том, что ты не прольешь соуса на скатерть, а в том, что ты не заметишь, если это сделает кто-нибудь другой, - сказал Белокуров и вздохнул. - Да, прекрасная, интеллигентная семья. Отстал я от хороших людей, ах как отстал! А всё дела, дела! Дела!

-- А.П. Чехов, Дом с мезонином

Тъй като тук повечето хора са с много добро възпитание се съмнявам, че постът ти ще бъда забелязан!  Grinning
А трябва!

# 86
Записвам се да следя темата. Андариел ме стресна. Почти на 50 съм, ниска, все още слаба, но какво ще стане след менопаузата, не знам... Наистина няма почти нищо подходящо за тази възраст, от седмици разглеждам какво предлагат бутиците и след 300 зора си поръчах едно лятно сако. До магазина и пазара в квартала и аз ходя с панталон 7/8 и някоя блузка Confused Embarassed Да не забравяме за 40-градусовите летни жеги, които се усещат и на средна възраст... Whistling
Не забравяйте, че 50-те са бъдещето за всеки(дай боже!)

Няма да се обиждате,но си е така. Има дрехи в които една такава жена ще изглежда поне малко по-добре. Моята свекърва се облича с дрехи които направо са си "забранени" при нейното телосложение.Сърце не ми дава да и дам съвет,а и тя няма да го приеме като добронамерен.
Панталон 7/8 е най-грешното нещо за такова тяло. Като ви е жега,не слагайте панталони,една хубава,свежа,дълга лятна рокля би седяла много по-добре.
Не можете да ме убедите,че нямало какво да се облече.

Андариел,не позна за прическата. Mr. Green От другите характерни за възрастта е, отстрани и отзад по дълго,от горе по-късо и бухнало. Цвят "ръжда".
Между другото и прическите допринасят и придават още по-закръглен вид.
На мойта майка още преди години и набих канчето да се туря в ред,ама на свекървата не мога.

А тя иначе все опява че мъжа и се правел на младеж, ходел с дънки и тениски,все ми се иска да и кажа,вместо да мрънка,да се постарае и тя да изглежда поне малко добре.
Ако имате идеи как да и дам съвет,без да се засегне.... 

# 87
За описания от теб тип женски фигури на 50 и 50+ 7/8 панталон е лош избор. Лош избор обаче ще е рокля, дълга до земята, каквито в момента се носят. До коляното е демоде, за късо да не споменаваме въобще. Като че ли нищо не е подходящо, ако си тип плетен дамаджан.
Лошо е дори при младежко тяло. Ще стане като в онази тема: още ми отива, но вече не ми прилича. Харесах си тази рокля http://www.ivet.bg/bg/productv/813852/roklya-sha-black.html. Ще ми отива на фигурата, но не и на възрастта. Поръчах си това сако: http://alessa.bg/-saka-shliferi-qketa/98--.html, много ми отива, но мъжът ми не спира да се ядосва, защото не било за моята възраст. Ходя цялата в черно и все ми опяват, че съм се носела в траур. Сякаш няма нищо подходящо.... Confused

# 88
  • в рока
Роклята не е по-младежка от сакото(поне според мен).И двете ми харесват

# 89
То тук не е въпроса с кои дрехи ще изглежда добре. Ясно е че никоя дреха или цвят няма да я направят поне оптически като манекенка. Обаче поне може да се избере "по-малкото зло".
Тоест,да се избере това с което ще изглежда по-малко зле.
И защо светлите цветове да не са за възрастни?
В другите страни именно възрастните дами залагат на бяло,та даже и розово.
Младите са по склонни към черни тениски и дрехи като цяло.

Не е зле да се разчупят малко стереотипите най-после.

Общи условия

Активация на акаунт