Най-противните неща

• 48 642
  • 699
  •   1
Отговори
# 150
За алкохола никой обаче нищо не споменава! Сигурно защото битовия алкохолизъм се шири масово в Бг и никой дори не го отразява като нещо, на което трябва да се обърне сериозно внимание. И сега ще кажа какво ужасно ме дразни - това, че рекламите на цигари ги забраниха отдавна по телевизии и други медии, а на алкохол не! Защо, извинете, ще има всевъзможни реклами на бира, водка, уиски и какви ли още не алкохолища, а на цигари не?! Питам аз кое от двете е по-обществено опасно и вредно?! Един спокойно пушещ си човечец или един пиян, от когото можеш да очакваш всичко - от оповръщване върху ти, до убийство дори. А колко се качват пили да карат и не им пука....
Не пуша, нито пия, но казвам от позицията на човек, който няма общо нито с едното, нито с другото, кое за мен е по-голямото зло.

Аз нищо против тях нямам, но ми е противно да видя пияна (като талпа) жена... Грозна гледка!

# 151
....противно ми е:
1. Комбинация от черно клинче, къса дънкова пола и сандали/балеринки, чехли... hahaha
2. Жени с черни чорапогащи посред лято...а и въобще... Shocked
3. Смръдливи хора
4. Зубърчета, които обикновено са адски задръстени идиотчета ooooh!
5. Тъпчещи се хора, които се вайкат,че са дебели , не могат да отслабнат и "от утре са на диета"
6. Комшиите от мъжки пол, които си мислят, че щом е лято и е топло спокойно могат да се разкарват по гнусни голи шкембаци ...космати ...ама толкова, че Йети горкия да се засрами,а да не споменавам ц*ците им какви са, имат нужда от корсети...е, как не се намери един братпитоподобен да се разхожда гол Crossing Arms
7. Хипита, хипстъри, вегани и всички там подобни анемични същества

Това е за сега... После още ще пиша

# 152
  • Варна
Не е лесно да си жив Joy

# 153
# 154
  • Под липата
Оф, малко off topic, ама не мога да се въздържа ...

Скрит текст:
Стейси Грей, страхотен подпис! Подсети ме защо обичам котките Simple Smile

# 155
....и да живееш в един толкова несъвършен свят.    Laughing

# 156
Идиот, режещ си ноктите в автобуса.  Sick

# 157
Нокти се режат на всякъде, където се наложи да се чака. За това се носи нокторезачка на ключодържателя.  Laughing

Аз съм виждала да се махат косми под мишнците на плажа с пинсета. И косми на триъгълника с пинсета в учебен час.  Sick

# 158
Тълпата сутрин, изсипваща се от метрото.  ooooh! Ако пък и се засекат два влака в различните посоки, става истински ад. Ако на спирката на СУ сутрин видите една да тича преди всички по стълбите или да слезне и седне да чака тълпата да се източи- да знаете, аз съм.  Mr. Green Гледам обаче, вече и други правят като мен.

# 159
Нокти се режат на всякъде, където се наложи да се чака. За това се носи нокторезачка на ключодържателя.  Laughing

Аз съм виждала да се махат косми под мишнците на плажа с пинсета. И косми на триъгълника с пинсета в учебен часSick

Това вече надминава границите на въображението ми. Crazy

# 160
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На плажа- някой да мине покрай мен и да си изтръска мократа коса на гърба ми Tired.

# 161

Аз съм виждала да се махат косми под мишнците на плажа с пинсета.

Това го видях и аз. Не можах да си представя каква , е причината точно там,точно в този момент да решиш да се скубеш.
Противни са и всички които се мятат във водата,и пръскат хората наред.
И моми които цирикат като откачени,докато са във водата.

# 162
На плажа- някой да мине покрай мен и да си изтръска мократа коса на гърба ми Tired.

Или да реши, да си изтръска кърпата от пясъка... #2gunfire

# 163

Или да реши, да си изтръска кърпата от пясъка... #2gunfire
Вие не сте "плажни хора". Wink

# 164
Колкото и да внимава човек докато си изтърсва хавлията, няма начин да не посипе някого с песъчинки. Същото прави и вятърът. На плажа има пясък, в морето има вода. Чувала съм многократно и че водораслите пречат, даже били гнусни. И то от човек, който ми обясняваше колко хубаво било да се плува в река (Дунав).

Общи условия

Активация на акаунт