Най-противните неща

• 48 622
  • 699
  •   1
Отговори
# 165
Колкото и да внимава човек докато си изтърсва хавлията, няма начин да не посипе някого с песъчинки. Същото прави и вятърът. На плажа има пясък, в морето има вода.
Именно. няма плаж без пясък и вода.

# 166
  • София
Моя лична класация:
1. Всички хора, хвърлящи отпадъци извън предназначените за това места. Ей, безкрайно прости са ми. Най-дразнещо е, когато се огледат преди да метнат поредния боклук на земята. Срам ги е да не ги видят, но не ги е срам да бъдат прасета.
2. Описаният тип жена около 50-те със 7/8 панталона, като не само панталонът е проблем. В  моето градче преобладава този тип, от който ме побиват тръпки.  Не просто изглеждат безумно, но и в някакъв момент спират да се обезкосмяват и да се полагат грижи за себе си и резултатите са мустаци, космати крайници, напукани пети, остатъци от навик да се поддъжа маникюр, поведение на селска стринка...
3. Всякакво преминаване на границите на личното пространство на хората.
4. Хора, които говорят високо или са груби.

# 167
На плажа- някой да мине покрай мен и да си изтръска мократа коса на гърба ми Tired.

Или да реши, да си изтръска кърпата от пясъка... #2gunfire
Вие не сте "плажни хора". Wink

И дай тогава всички да вървим като терминатори и да си тръскаме кърпите, като покривките на село...

Колкото и да внимава човек докато си изтърсва хавлията, няма начин да не посипе някого с песъчинки. Същото прави и вятърът. На плажа има пясък, в морето има вода.

Да, но не пречи да се преместиш на няколко метра и да го направиш внимателно, нали?

# 168
  • Варна
Противно ми е когато поздравя, а не ми отговорят. Когато се усмихна добронамерено, а ми се мръщят насреща.

Raffaella
Скрит текст:
Благодаря Heart Eyes

# 169
Моя лична класация:
1. Всички хора, хвърлящи отпадъци извън предназначените за това места. Ей, безкрайно прости са ми. Най-дразнещо е, когато се огледат преди да метнат поредния боклук на земята. Срам ги е да не ги видят, но не ги е срам да бъдат прасета.
2. Описаният тип жена около 50-те със 7/8 панталона, като не само панталонът е проблем. В  моето градче преобладава този тип, от който ме побиват тръпки.  Не просто изглеждат безумно, но и в някакъв момент спират да се обезкосмяват и да се полагат грижи за себе си и резултатите са мустаци, космати крайници, напукани пети, остатъци от навик да се поддъжа маникюр, поведение на селска стринка...
3. Всякакво преминаване на границите на личното пространство на хората.
4. Хора, които говорят високо или са груби.

Ех, тези възрастни жени! И вие ще станете такива. Не виждам проблем в панталона. Дреха като дреха. То големи превземки тук. Ще речеш, че в злато и сребро сте нагиздени.

Чак пък тръпки да те побиват! Разбирам да говорим за престъпници или морално пропаднали хора, а то жени, майки, сигурно от хубаво са се запуснали!

Отвращават ме хора, които вместо да направят добро се "отвращават" от хората, сякаш са принцеси, расли в дворци.

# 170
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Отвращават ме хора, които вместо да направят добро се "отвращават" от хората, сякаш са принцеси, расли в дворци.
Peace Hug
Никога не съм се отвращавала от неугледни хора, бедни хора, мизерни хора. Те са същите като нас, само че съдбата не ги е галила.

# 171

Да, но не пречи да се преместиш на няколко метра и да го направиш внимателно, нали?

Като се преместя на няколко метра от тебе нали ще се приближа с няколко метра до някой друг?

# 172
  • София
-злобните и дребнави хорица, които по някакви причини винаги си мислят, че точно те имат оправдание да бъдат такива
- които забелязват физическите недостатъци на хората и никога не си правят труда да предположат, че за някои избори, човек няма избор, и дълбоко се възмущават
- такива, които се появяват в дадена компания, независимо виртуална или не, винаги с рязко открояващо се подигравателно и задължително опониращо на общата тема мнение, целящо бог знае какво....

-пикаещи по улиците мъже
-секнещи се шумно, затискайки едната ноздра..../тва, дето ще изхвърчи, не се знае къде точно се лепва/
-излезлите като от матрица съвременни млади жени
-хора, които не могат да се зарадват нито на деца, нито на животни
-обръщението Кво стаа брат
-изразът Моите съболезнования
-когато ме питат:  Що ядеш толкова бавно? /не мога да го обясня без да си разкажа половината живота/
-когато от дадено мнение се вади елемент и се образува нова тема с бурна разправия, нямаща нищо общо с пилотната тема...
-да ми ядат с приборите и от съдовете
-миризмата на пот и крака /кой колкото може ся/, шкембе, пача
-да се карат двама в мое присъствие
Може пък и да допълня.... Laughing

-

# 173
  • Ямбол
....
....

Добър повод за друга тема. Wink Обаче ще го споделя в тази.
Не знам твоите причини да те отвращава този израз, не ме и вълнуват много, но и аз се чувствам странно, когато го чуя и избягвам самата аз да го употребявам. Сигурно ме мислят за не знам каква, но не поздравявам хората с изкуствено съчувствие. Просто нямам думи в такъв момент и мълча. Не искам и на мен да ми изказват съболезнования.

Ако се задълбочат коментарите, може и да открием друга тема.

# 174
  • в рока
Неловко е .
Казвам "Моите съболезнования"
Отсрещната страна"Мерси".За какво,че съм имала благоволението да му изкажа съчувствие?
Не знам как да се изразя,не ми е противно,но е неловко

# 175
  • София
и аз се чувствам ужасно неловко в такива ситуации - нито ми идва на езика да го кажа, нито зная какда го приема като ми го кажат.

# 176

Като се преместя на няколко метра от тебе нали ще се приближа с няколко метра до някой друг?

Check, издребняваш. Peace

# 177

Check, издребняваш. Peace

Не, не издребнявам. На плажа има много пясък и хора. Често пясъкът лети върху хората. Свиквай.  Laughing

# 178
  • София
....
....

Добър повод за друга тема. Wink Обаче ще го споделя в тази.
Не знам твоите причини да те отвращава този израз, не ме и вълнуват много, но и аз се чувствам странно, когато го чуя и избягвам самата аз да го употребявам. Сигурно ме мислят за не знам каква, но не поздравявам хората с изкуствено съчувствие. Просто нямам думи в такъв момент и мълча. Не искам и на мен да ми изказват съболезнования.

Ако се задълбочат коментарите, може и да открием друга тема.

Ами причините да не харесвам този израз се доближават до твоите и дори мисля, че за повечето хора, които не обичат да лъжат, не е приятен...
Това не може да се включи във фиксираната етика на добрите обноски, защото касае твърде дълбоко преживяване, при това тъжно....Направо е идиотско за такъв повод да има установен израз.....Но тъй като не можеш съвсем да мълчиш, или поне някои хора не могат, защото смятат мълчанието за още по-нелепо в такава ситуация, за мен е по-добре да кажа, че съжалявам....И това не е нещо много удачно, особено ако починалият е твърде далечен или слабо познат, но пак не звучи така изкуствено-драматично....И оказваш все пак някакво уважение към тези, които ги боли наистина....

# 179
Предпочитам официалното и стандартно "моите съболезнования" пред оригиналностите, които раждат простите глави на хората. Например на погребението на родител да те "успокоят", че имало и по-лошо - да ти почине детето.

Общи условия

Активация на акаунт