Най-противните неща

• 48 572
  • 699
  •   1
Отговори
# 195
На бабите панталоните им пречат!

Ааа те бабите с панталони не ходят,а с пола и престилка. 50 годишните хич не са ми в "бабешката група".

И защо да не обсъждаме облеклото? На едни можем,на фолкаджийки,селски бекове,кифли и разните му там пичовйе, а на други не можем.

# 196
Повечето, мисля, обсъждаме облеклото на "бабите" съвсем добронамерено. Не с цел подигравка, а по-скоро с почудата, защо зорлем се загрозяват.
Със същата почуда споделям недоумението си защо всяка втора жена си мисли, че скини дънките й отиват, като те отиват де факто на всяка десета.

# 197
  • София
Защото разните там певачки и селибритита са далеч, нямат допирни точки с обикновеното население, и защото има гооляма вероятност някоя форумска потребителка да се разпознае и да изпищи, че я обиждат на възраст, фигура и облекло. От два дни въпросният типаж жени сякаш нарочно ми се набиват в очите, и то във всякакви гротескни въплъщения.

# 198
Защото на никого не му влиза в работата как се обличат хората. Нима не сте чували, "по вкус и по цвет товарищи нет". Нали не сте моралната полиция, или? На мен и кифлите не ми пречат.

# 199
  • Под липата

Със същата почуда споделям недоумението си защо всяка втора жена си мисли, че скини дънките й отиват, като те отиват де факто на всяка десета.

Ами и аз се чудя, защо жени с бричове и паласки непременно държат да си ги покажат с тези дънчици? Или защо късокраки жени си нахлузват чизми;  жени с дълга горна част на тялото, носят плитки панталони...
 И каква е тази мода при пубертетките да си правят главите четириъгълни?

# 200
  • София
Защото на никого не му влиза в работата как се обличат хората. Нима не сте чували, "по вкус и по цвет товарищи нет". Нали не сте моралната полиция, или? На мен и кифлите не ми пречат.

Не съм морална полиция, но имам право на мнение, нали така! Не е нужно кой знае какъв усет зза вкус, че човек да се погледне в огледалото така, все едно не гледа себе си, и да се усети, че изглежда нелепо. В крайна сметка по дрехите посрещат, и дори дрехите да не са особено хубави, поне да не загрозяват човека. Почти всякаа нормална жена в един момент се вижда колко зле изглежда, ако е облечена в неподходящи за нея дрехи. Според мен много жени като минат в менопаузата, и изведнъж минават на олелчено мислене.

# 201
  • Под липата

Нима? Те цели модни линии, къщи и т.н. съществуват, защото на никой не му влиза в работата как се обличат хората.
 Но да оставим настрана модата. Не е необходимо да се следват модни тенденции, да се дават луди пари за дрехи, а чисто и  просто да се обличаш според фигурата си.
 А, да! И да се къпеш, да ползваш дезодорант, дори евтин за 2 лв, да си режеш ноктите и да ползваш гребен ( поне сутрин). Ако тези правила са много трудни за изпълнение, то човек не трябва да се сърди на околните, че го гледат с презрение, недоумение, а понякога и с погнуса.

# 202
Аз не нося рокли, но ето подходящи за 50 годишни със или без повече кг:
Скрит текст:

УжасТ! Много грозни. Сори, Краси.

"Защото на никого не му влиза в работата как се обличат хората"????

пп: Цитатите са от 8-ма стр. където sophiemmaspencer показва "безразличие" към нечие облекло.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 00:07 от Christians Mum

# 203
Щом се продават скини дънки 56ти номер, защо да не ги носят?  Laughing

Анди,
някои минават на лелско мислене много по-рано от менопаузата. Мен в реала са ме упреквали как така имам дете и ходя гримирана?  Shocked

Обаче не знаете снощи как съм удържала майка ми да не отиде със 7/8 панталон на ресторант.  Laughing Laughing даже искаше специално за повода да си купува такъв.  Grinning

И друго се чудя - 100 килограмови жени в минижуп  Wink посред сняг и зима. Разбирам да е върла жега - да се поразголят, ама в студа...  newsm78

# 204
  • София
О, да, това е другото - преливат превтасали козунаци отвсякъде.
За дънките и доста панталони  ми прави впечатление, че са кроени за жени с крака като клечки, забити в задници от по декар и половина. Толкова ли се е извратила вече женската фигура!

# 205
О, да, това е другото - преливат превтасали козунаци отвсякъде.
За дънките и доста панталони  ми прави впечатление, че са кроени за жени с крака като клечки, забити в задници от по декар и половина. Толкова ли се е извратила вече женската фигура!
Защо? Нали точно това е женската структура - с широк ханш.  newsm78

# 206
  • София
Женската фигура е по-скоро крушовидне с напредване на възрастта, с натруппване на тъкан по ханша и бедрата, а не ябълковидна - ябълка със забити две тънки клечки отдолу. Е, освен ако не е с идеалната мечтана форма на пясъчен часовник.

# 207
Женската фигура е по-скоро крушовидне с напредване на възрастта, с натруппване на тъкан по ханша и бедрата, а не ябълковидна - ябълка със забити две тънки клечки отдолу. Е, освен ако не е с идеалната мечтана форма на пясъчен часовник.
Аз мисля, че точно за пясъчен часовник трудно се намират панталони, сякаш всичко е за жени без талия.

# 208
  • София
Точно, нямат и талия, а са за едни ябълки с клечки за зъби! Всеки път като тръгна по магазините, и изпадам в ужас.

# 209
Дънките са кроени за плоски жени без задници, на които талията им е равна с ханша. А и са прекалено плитки, проблем е наистина. Все едно са предназначени за жената-мъж.

Общи условия

Активация на акаунт