Най-противните неща

• 48 547
  • 699
  •   1
Отговори
# 210
странно , преди бг жени над една определена възраст бяха критикувани , че не са като европейките по нашите курорти и панталоните им най-вече ,
а бяха все с поли , сега жените се престрашиха и обуха панталоните , ама моделът не са уцелили : )) , пак няма угодия , но все пак има прогрес ...

# 211
  • София
Не са уцелили, защото купуват боклуци, кроени и шити от некадърници с икономия на всичко, каквото се сетиш в продукта "дреха" - лоша кройка като идея, лошо разкрояване на плата, лоши платове, лоша иззработка...

# 212
Предназначени са за слонски заници с тънки краченца и тумбак.
Корема напред ,задника назад .Като бременна хлебарка.

п.п срам е ,от глупостите ,които пиша

# 213
  • Под липата
 Дрехите, които масово се излагат по витрините и се продават, са за жени високи около 1,70. с талия 65-70, ханш 85-90. Ако си извън тези мерки - направо няма какво да си купиш, факт.
Аз съм ниска и трудно намирам дрехи, които да не преправям след закупуване. Наскоро пък, само дето не разцелувах продавачката в един магазин за бельо, когато си намерих сутиен без презрамки, който е за гърди, които не са като пъпки от ухапване на комар...
 Намирането и купуването на подходящо облекло, определено не е лесна работа. Но.... трябва да се полага старание. В крайна сметка, въпрос на самочувствие е и желание да изглеждаш добре в кожата си.

# 214
Точно, нямат и талия, а са за едни ябълки с клечки за зъби! Всеки път като тръгна по магазините, и изпадам в ужас.

Андариел, разплака ме с тоя пост  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Тук при нас този проблем е решен радикално - масата жени, независимо на каква възраст са, от слон (мога определено да кажа, че кажи-речи всяка втора жена е отвратително дебела и разплута) до комар категория (тях само ги споменавам за диапазона), са навличат с клинове (на които предимството им е да се разтягат почти до критичната точка на разпаряне), и отгоре с някакви ефирни полиестерни блузони обикновено без ръкави, и телесата се разливат ли, разливат. Презрамките на сутиена задължително се виждат. Гледката (особено при дебелите) е погнусяваща. А недоумението ми достига своя връх, когато забележа нормално мъжко същество крачещо до абсурдно облечения хипопотам.

А говорейки за грима на нашите млади, подражаващи чалгаджийките, девойки, искам да отбележа, че не важи пред тоновете грим, изкуствени мигли (лакът дълги) и килограмите фон дю тен, които тукашните девойки слагат. А, забравих и изкуствения тен, който бие на оранжево.
Мъка, мъкааа....

Та горепосочените "образи" са част от нещата, които са ми противни за гледане.

# 215
Не са уцелили, защото купуват боклуци, кроени и шити от некадърници с икономия на всичко, каквото се сетиш в продукта "дреха" - лоша кройка като идея, лошо разкрояване на плата, лоши платове, лоша иззработка...

Сигурно защото нямат пари за по-скъпи. Гледах ги тея панталони по 8 лева на пазара, коя дреха за 8 лева ще те направи хубав?

# 216
Аз не нося рокли, но ето подходящи за 50 годишни със или без повече кг:
Скрит текст:

УжасТ! Много грозни. Сори, Краси.

"Защото на никого не му влиза в работата как се обличат хората"????

пп: Цитатите са от 8-ма стр. където sophiemmaspencer показва "безразличие" към нечие облекло.

РОКЛИТЕ са грозни, не обсъждам жените, които са ги облекли. Там става дума за модели. Шанел май беше.

# 217

Сигурно защото нямат пари за по-скъпи. Гледах ги тея панталони по 8 лева на пазара, коя дреха за 8 лева ще те направи хубав?
Ако не си хубав, няма да те направи. Но ако си хубав, ти ще направиш дрехата хубава.  Sunglasses

На мен много безидейни дрехи са ми туниките.  newsm78 Май специално заради клиновете са създадени. Simple Smile Нито рокля, нито блуза.  Laughing Нито да го носиш без нищо, нито пък с панталон.

# 218
На мен много безидейни дрехи са ми туниките.  newsm78 Май специално заради клиновете са създадени. Simple Smile Нито рокля, нито блуза.  Laughing Нито да го носиш без нищо, нито пък с панталон.

Туника с клин носят само селянките и бременните. Правилно е да се носи с панталон и  тогава седи добре.

# 219

най-големите боклуци са точно ония с размери  най-малкият - за третокласничка , най-големият е за слабичка седмокласничка , те китайците сигурно по себе си мерят - коя е най-най- едрата жена във фабриката и така излиза  ...

# 220
Имам панталон 7/8 май ще се яви, и такъв до под коляното. И сандалки на Кларкс от които имаше доста ужасени от една друга тема. Обличам се така, даже и кучето разхождам из квартала. Добре, че не сте наоколо (то няма и как де), щяхте да сте във вечен потрес.  Joy

# 221
И сандалки на Кларкс от които имаше доста ужасени от една друга тема.

Аз ги харесвам.

# 222
Аз пък не мога да разбера, на цялата противност на света и поведението му - войни, замърсявания, убийства, лъжи, кражби, нечистоплътност на душата, дребнавост, грандомания и мания за величие и изживяване като богове, как се хванахте за 7/8 панталоните...Това говори за такава вселенска дребнавост, че няма накъде повече, после се чудим накъде върви тоя свят, ами натам накъдето го водим, към 7/8 от изживяването и оцеляването и развитието и клони към нула относно развитието на цивилизацията. С една дума вселенска тъпота водеща към самоунищожение!!! ...  ooooh! ooooh! ooooh!

# 223
  • Costa Rica
+1, Госпожо bouquet

Абсолютно противни са ми индивиди, за които най-големият световен проблем е, че хората край тях се обличат не според техните (на въпросните индивиди) разбирания за "стилно" и "красиво' и пушат (опази, Боже ooooh!), ако са минали 70-те Sick Такива, за които животът се върти около марката спирала, последния писък в подмладяващите кремчета, цвета на новите пердета и проблемите с "даскалицата" на безценното детенце.

В света има толкова истински трагедии... вие сте се хванали за панталонките ooooh!

# 224
  • Ямбол
Много дребнави хора има,ей.  ooooh! Това ми е едно от най-противните неща-дребнавостта.

Туника с клин носят само селянките и бременните. Правилно е да се носи с панталон и  тогава седи добре.

Ем,начи съм селянка,понеже със сигурност не съм бременна.  Laughing И с панталон си нося,де.Обожавам туники.  Heart Eyes Всички стилисти се извъдиха във форума.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт