Най-противните неща

• 48 522
  • 699
  •   1
Отговори
# 225
Аз пък не мога да разбера, на цялата противност на света и поведението му - войни, замърсявания, убийства, лъжи, кражби, нечистоплътност на душата, дребнавост, грандомания и мания за величие и изживяване като богове, как се хванахте за 7/8 панталоните...Това говори за такава вселенска дребнавост, че няма накъде повече, после се чудим накъде върви тоя свят, ами натам накъдето го водим, към 7/8 от изживяването и оцеляването и развитието и клони към нула относно развитието на цивилизацията. С една дума вселенска тъпота водеща към самоунищожение!!! ...  ooooh! ooooh! ooooh!
Колко добре казано! Често пъти съм много съгласна с коментарите ти, Г-жа Бюфе..ааа Букет Simple Smile

Много дребнави хора има,ей.  ooooh! Това ми е едно от най-противните неща-дребнавостта.

Туника с клин носят само селянките и бременните. Правилно е да се носи с панталон и  тогава седи добре.
Ем,начи съм селянка,понеже със сигурност не съм бременна.  Laughing И с панталон си нося,де.Обожавам туники.  Heart Eyes Всички стилисти се извъдиха във форума.  Mr. Green
Аз също -  една от любимите ми дрехи са точно туниките. Между другото въпросните скини дънки (нали тези дънки, които са като клин, по краката?) стават само за носене с туника или някаква друга леко по-дълга блуза отгоре, иначе пошлеят според мен.
Никой обаче нищо не споменава за така модерното преди няколко години вадене на гащите от панталона Mr. Green Имам предвид прашчици, надничащи над дънките, ама така че всиииички да ги видят добре. И ако иска въпросната мома да привлече вниманието на определен обект от мъжки пол, моментално кляка пред него, уж да си разглежда небрежно нещо в магазина примерно, ама пред въпросния се разкрива този еротичен хоризонт, своеобразна покана за нещо повече Laughing Ей това беше доста противно и ми идваше тогава да изпонаритам един куп такива веещи се прашчици-тиранти!
Ааа, чакайте докато сме на тази вълна да добавя и камилското копито, също много актуално преди години:

http://mariaclarita.files.wordpress.com/2009/12/1235.jpeg
http://wewurkkent.files.wordpress.com/2011/07/cxv.png

Имаше един период, когато може да се каже, че често се виждаха жени с такива "копита", аз го възприемах, че нарочно го правят,  за да привличат погледи точно там, а не толкова от недоглеждане.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 05:22 от AQUА

# 226
  • София
Аз пък не мога да разбера, на цялата противност на света и поведението му - войни, замърсявания, убийства, лъжи, кражби, нечистоплътност на душата, дребнавост, грандомания и мания за величие и изживяване като богове, как се хванахте за 7/8 панталоните...Това говори за такава вселенска дребнавост, че няма накъде повече, после се чудим накъде върви тоя свят, ами натам накъдето го водим, към 7/8 от изживяването и оцеляването и развитието и клони към нула относно развитието на цивилизацията. С една дума вселенска тъпота водеща към самоунищожение!!! ...  ooooh! ooooh! ooooh!

Защото иначе, ако говорим за цялата гадост, която ти споменаваш и която не споменаваш, ще трябва да се гръмнем целокупно, защото няма да издържим на мисълта, че живеем в гааден свят. И не сме се хванали, а след като го споменах стана ясно, че явно е доста разпространена гледка, а не като само аз да съм го забелязала. Дреболиите не убиват желанието за живот, а са по-скоро забавни и поправими. Не можем да въдворим мир и благоденствие по целия свят, но ако случайно някоя от нас се разпознае във въпросния типаж, може да направи нещо, като например си купи дълъг панталон или облече пола.

# 227
  • където мечтите се сбъдват
Противни са ми хората на които духовността им идва в повече.
Туники тип индийски ,герданчета със символи,гривни .
Отнесени откачалки говорещи за вегетарианство ,кристали ,природа ,семинари за посещения и престой в индииски храмове.Имат се за възвисени ,а излъчват апатия.
Говорят как трябва да се живее ,а самите те са обърнали гръб на простичките неща от живота,тези които те карат да се чувстваш жив .
Тази паплач се навира навсякъде където има медия.
Това е псевдодуховност!Истинската духовност е в обикновените,простички неща от живота  Peace
По темата номер 9 ме докарва до лудост.Обърнете внимание,всяка втора дума на футболистите е "пак казвам"  ooooh!

# 228
Аз пък не мога да разбера, на цялата противност на света и поведението му - войни, замърсявания, убийства, лъжи, кражби, нечистоплътност на душата, дребнавост, грандомания и мания за величие и изживяване като богове, как се хванахте за 7/8 панталоните...

Свекървите им ходят с такива, затова.  Mr. Green
Явно масовата свекърва във форума е около 50-те, с наднормено тегло, къса коса и носи 7/8 панталони.  Laughing

# 229
Побиват ви тръпки, отвращават ви 50-годишните със 7/8 панталони...не ви е лесно и на вас. Щом човек се чувства удобно в една дреха, изглежда прилично, какъв е проблемът? Ще рече човек, че всички по-млади са си съобразили облеклото с модата и фигурата. И те, 50-годишните, масово четат тук и ще си вземат бележка, да не загрозяват повече улиците.

Аз пък имам позната, наближаваща 50-те. Жената се облича много младежки и модерно, на мен ми харесва, но постоянно е обсъждана, че не й отива на годините, изглеждала смешно и т.н. Абе няма угодия.

# 230
  • Ямбол
Тук липсва Катрала да пусне няколко снимки със себе си.
Какво стана с нея, защо не я виждам?

# 231
Женската фигура е по-скоро крушовидне с напредване на възрастта, с натруппване на тъкан по ханша и бедрата, а не ябълковидна - ябълка със забити две тънки клечки отдолу. Е, освен ако не е с идеалната мечтана форма на пясъчен часовник.
Не е баш тъй, при предната такава тема специално търсих и научното обяснение. Женската фигура е крушовидна в по млада възраст и нормални хормонални нива ( женските хормони 'пращат' излишното около ханша, а мъжките около талията, тип ябълка). Затова жените в и след менопауза ако пълнеят го правят точно с тънки крака и излишъци северно от кръста.
За да се правят обобщения се изисква и окото да е набито ( не винаги е благословия  Laughing ), загледай се по внимателно.

# 232
  • София
Да, нещо такова имах предвид, но явно не съм го обяснила добре. Сякаш дрехите се правят за ябълковидни, а не за крушовидни или тип пясъчен часовник.

# 233
Жестокостта, бездушието и търговията с животни. За търговията с хора има полиция, Интерпол, тях ги търсят, но търговията с роби животни е приета за нормална.
Изразите ''сам като куче'', ''оставиха го да умре като куче'', ''застрелян като куче''...
Това, че ако човек нема пари, ще го оставим да ''умре като куче'', че когато се разболее, човек не може да насочи мисли към оздравяването си, към нещата, които го правят щастлив, а трябва да търси пари...
Парите, които са хартийки и не струват нищо. Sick

# 234
Друго типично за тези, които се правят на "пекани" е да карат колата .....и държат волана с една ръка. Същите често след слизане от колата продължават дълго и демонстративно да си мандахерцат ключовете от колата в ръката и да стягат мускулчета, ама още малко ще се изпърдят от напрежение.

И аз съм от "пеканите" явно - все с една ръка карам, с другата се подпирам на скоростния лост да не падна. А ключовете си ги мандахерцам, щото чантите ми са все едни торби, в които има всичко и ако ги пусна там, няма намиране. За мъжете пък предполагам, че си ги държат в ръка, щото няма къде да ги сложат. Ма не знаех, че такива работи могат да подразнят някой. Боже, Боже..... Crazy

# 235
  • Пловдив
+1, Госпожо bouquet

Абсолютно противни са ми индивиди, за които най-големият световен проблем е, че хората край тях се обличат не според техните (на въпросните индивиди) разбирания за "стилно" и "красиво' и пушат (опази, Боже ooooh!), ако са минали 70-те Sick Такива, за които животът се върти около марката спирала, последния писък в подмладяващите кремчета, цвета на новите пердета и проблемите с "даскалицата" на безценното детенце.

В света има толкова истински трагедии... вие сте се хванали за панталонките ooooh!

+1

# 236
  • София
 Joy Каквото и да се напише в тази тема, все се намира поне един човек да се разпознае.

# 237
  • Costa Rica
Жестокостта, бездушието и търговията с животни. За търговията с хора има полиция, Интерпол, тях ги търсят, но търговията с роби животни е приета за нормална.
Изразите ''сам като куче'', ''оставиха го да умре като куче'', ''застрелян като куче''...
+1
Добави и обидата "животно" Wink Сори, ама кокошките не заслужават срама да ги сравняват с Майчето Манолова Mr. Green

# 238
Заради вас цяла сутрин гледах кой с какви панталони е по пазара. Е, не само жените на 50 бяха със 7/8, но и мъжете! Някои дядовци бяха показали и коляно, кой коляно, кой наколенка.

# 239
Аз пък не мога да разбера, на цялата противност на света и поведението му - войни, замърсявания, убийства, лъжи, кражби, нечистоплътност на душата, дребнавост, грандомания и мания за величие и изживяване като богове, как се хванахте за 7/8 панталоните...

Свекървите им ходят с такива, затова.  Mr. Green
Явно масовата свекърва във форума е около 50-те, с наднормено тегло, къса коса и носи 7/8 панталони.  Laughing

Какче, подкрепям те напълно тук. Peace Омразата към свекитата е толкова голяма, че се е пренесла и към масовото им облекло. Не че едно дебело свеки няма да изглежда зле в дълга пола с волани или рокля под коляното, ама панталоните го отнесоха  Blush Горките панталони 7/8, станали олицетворение на противна свекърва Mr. Green
Противно ми е поведението на пробиване на път с лакти(буквално и преносно).

Общи условия

Активация на акаунт