Най-противните неща

• 48 544
  • 699
  •   1
Отговори
# 615
  • при късмета
Има оправия и с "радостно" тичащо срещу теб куче. Кучегона ми върши добра работа.Така радостно започват да вият и се връщат там откъдето са дошли. Щом майките са принудени да си държат децата в количките, по някакъв начин трябва да принудят и собствениците на кучета да спазват закона. Та аз съм намерила начина. Semora заради такива като теб, хората са принудени да взимат и по-крайни мерки, например отрова навсякъде. Точно такива като теб са виновни

# 616
Има оправия и с "радостно" тичащо срещу теб куче. Кучегона ми върши добра работа.Така радостно започват да вият и се връщат там откъдето са дошли. Щом майките са принудени да си държат децата в количките, по някакъв начин трябва да принудят и собствениците на кучета да спазват закона. Та аз съм намерила начина. Semora заради такива като теб, хората са принудени да взимат и по-крайни мерки, например отрова навсякъде. Точно такива като теб са виновни

С такива като теб човек няма смисъл да се занимава и дори да те "удостоя" с отговор на написаното от теб  нееещооо  Thinking ме навежда да мисълта, че няма да ме разбереш...Какво ли е то..- може би липсата на нещо у теб... Tired

# 617
Semora заради такива като теб, хората са принудени да взимат и по-крайни мерки, например отрова навсякъде. Точно такива като теб са виновни

Да, бе  Tired Тези, с отровите, не са хора, да ти кажа...поне аз така не мога да нарека подобно същество.

# 618
  • Ямбол
И защо превърнахте темата в поредната противна кучкарска?
И едните, и другите са ми противни.

# 619
  • София
Противни са ми наглите и арогантни кучкари.

# 620
  • при късмета
Не казвам, че тези с отровите действат правилно, казвам само какво ги кара да стигнат до там.
Това е много опасно и може и дете да се отрови. Обаче, като този дето си пуска кучето и системно погазва закона, провокира с действията си същата реакция, че и по-крайна. Аз не съм видяла един глобен за това, че не спазва наредбите за домашните любимци

# 621
Не казвам, че тези с отровите действат правилно, казвам само какво ги кара да стигнат до там.
Това е много опасно и може и дете да се отрови. Обаче, като този дето си пуска кучето и системно погазва закона, провокира с действията си същата реакция, че и по-крайна. Аз не съм видяла един глобен за това, че не спазва наредбите за домашните любимци
Това ми звучи като теорията, че предизвикателно облечените жени провокирали изнасилвачите  Tired

И защо превърнахте темата в поредната противна кучкарска?
И едните, и другите са ми противни.
Защото една потребителка си позволи да напише, че и е противно насилието над животни. Непростим грях е да ти е противно насилието, под каквато и да било форма (явно).

# 622
  • Пловдив
Моя син го е страх. Беше бебе на година, когато едно твърде дружелюбно куче искаше да си играе с него. Сега е доста по-голям, но още го е страх. И аз изобщо не се въодушевявам когато детето пищи, а собственика на кучето обяснява - ама няма страшно, кучето само иска да си играе. Не ме вълнува, лабрадор или пинчер - моля, дръжте си ги на каишка.

Опитах се да не бъда груба, за да не се получава конфликт. Е след като от другата страна не се отвръща с подобно, ще играем "танто за танто"....та моят отговор на написаното от  теб е .....Дръж си и ти  детето на каиша, в количка или както намериш за добре.. Peace
По закон кучетата се водят на каишка задължително (за кучета над 5кг май беше). Такъв закон за деца няма. Е кой не е добре - аз или ти, която нарушава закона? Това, че сме в България и никой не проверява не те прави по-малко закононарушител. Крайно злобна си.

# 623
*Semora*

Живота на всички миризливи помияри в България не струва колкото живота на едно единствено дете,съобразявай се какво говориш  Shocked

# 624
  • Ямбол
...Това, че сме в България и никой не проверява ...
Имам няколко познати глобени по тази причина - без каишка. Едната дори си е разхождала кучето на безлюдно място и пак отнесе глобата.

# 625
Семора не е нищо. Позната, радетел на всички куче и изобщо животинолюбски теми сподели, че членува в между народна група, която е радетел на каузата експериментите с нови лекарства, директно, вместо на бели мишки и морски свинчета, да се прилагат върху болните- дали деца или възрастни, без значение.
От нея е и забележката към някакъв баща с дете на 8-10 години да не се настанява до нея на плажа, защото тя и кучетата й се изнервяли от деца.

Не ги съдете подобни хора. Те не са виновни.

# 626
  • Пловдив
...Това, че сме в България и никой не проверява ...
Имам няколко познати глобени по тази причина - без каишка. Едната дори си е разхождала кучето на безлюдно място и пак отнесе глобата.
За първи път чувам, обаче дано да се случва по-често.

# 627
Касита  Shocked Shocked
Нямам думи, а смятах за фрапиращи кучелюбци, които "осиновяват" кучета тъкмо прибрани от улицата, за да ги пуснат отново на свобода.
И с такива хора човек е принуден да се съобразява.  ooooh!

# 628
  • София
От нея е и забележката към някакъв баща с дете на 8-10 години да не се настанява до нея на плажа, защото тя и кучетата й се изнервяли от деца.
Не ги съдете подобни хора. Те не са виновни.
Поне е имала смелостта (наглостта) да уведоми човека, че може да стане беля с децата.  Crossing Arms

# 629
  • София
А защо нещо, което уж лекува нас, трябва да се изпробва върху животни? Лекарства за гризачи пробват ли се върху нас? Някакви лицемерни и грозни двойни стандарти има.
И защо аз или някой друг, имам повече право от едно куче да седя на поляната?
Противно ми е какви същества се разхождат и какви изчадия ще създадат.

Общи условия

Активация на акаунт