За феновете на тениса - тема 4

• 37 199
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Вавринка заслужаваше финал.

Както заслужаваше победата и на Аустрелиън Оупън......

# 91
Вавринка заслужаваше финал.

Имаше следната реплика в един тъп филм . " Това което заслужаваш и това което получаваш са две различни неща ".
 Въпреки загубата , отличен мач , турнир и сезон за Вавринка .
 Иначе никакви изненади сред финалистите . Като се има предвид че Мъри , след Уимбъдън явно се е размазал от празненства и не прилича на нищо а Федерер явно не е във форма ,  интригата съвсем избледня .
 На финала съм за Азаренка и Надал , който след контузията изглежда нереално добър .

# 92
Контузията на Надал, явно е добре оползотворена за добиване на нечовешки сили със забранени вещества.  Crazy Не мисля, че ще има проблеми днес с Ноле. Той също не блести. Изненадах се, че двамата с Вавринка направиха съвсем малко асове за този 5 сетов мач.
Серена абсолютно заслужено спечели, можеше да си го спести 3 сет.
Заради програмата на Евроспорт този път ми се наложи да гледам доста мачове на Азаренка. Страхотен хъс има, и достатъчно спокойствие. По игра не превъзхождаше толкова съперничките си, но ги надви със спортна злоба и търпение. При все това още не ми е симпатична  Sunglasses
Днеска финала ще е по нощите, съмнявам че ще го гледам на живо ooooh!

# 93
  • Варна и...духом на Босфора
 Heart Eyes : :lo  Flutter:flutter:ve:love:
Вамооооооооооооос!
Каня се да гледам на живо
но вече съм 25дни без почивка
и дали ще издържа....Дано!
Чубак Heart Eyesа Кой е филма?

# 94
redemi, губиш се  Hug Ама точно за най - важния мач се появяваш Simple Smile

# 95
Страхотен мач направиха тези двамата. Но кралят на Ню Йорк си е само един - Рафа Надал!!!! Честита да ни е титлата  Grinning Grinning Grinning

# 96
Страхотен мач направиха тези двамата. Но кралят на Ню Йорк си е само един - Рафа Надал!!!! Честита да ни е титлата  Grinning Grinning Grinning

Дано не съм гледал някой друг мач, че за мен този финал беше доста посредствен, а сърбинът беше учудващо зле в 4-тия сет, но явно рухна психически, след като не успя да реализира пробив в 9-тия гейм на третия сет ( при резултат 0:40) и в крайна сметка испанецът взе сета с 6:4.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 09:04 от Шепoт

# 97
 Този път никакви изненади , които се очакваше те и спечелиха .
Азаренка изглежда в момента е единствената която може да се бори със Серина . Интересно колко още ще издържи Серина на това ниво , все пак е на години , би трябвало и разни биологически часовници да и дрънчат .
 При мъжете стана добър финал , но не голям . Джоко не беше на нужното ниво , предаде прекалено лесно първия и последния сет . Останаха само два истинска борба . На Рафа в момента няма кой да му се опре .
Чубак Heart Eyesа Кой е филма?
Не си спомням точно .  Peace
Гледал съм го отдавна , беше екшън ,тази реплика  е единственото което запомних и че участваше William Forsythe .
Явно не е бил шедьовър.

# 98
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug :love  Вамоооооооос! 13 та Шлемова и още ще имааааааааа!
Един е Краля Бъгси,един е ! Честита да ни е! Оххххх радвам се многоооооооо! Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 99
Контузията на Надал, явно е добре оползотворена за добиване на нечовешки сили със забранени вещества. Crazy

Трудно ми е да не се съглася,   Peace

Аналозите с пропуснатата 2011 година от Серена и доминирането и сега, се налагат сами.

Също и приказките за коленете вече нещо ги позабравиха, само около Уимби изскачат... Което е смешно, при положение че тревата е най-щадящата настилка в тази насока, за разлика от бетона.

Азаренка изглежда в момента е единствената която може да се бори със Серина . Интересно колко още ще издържи Серина на това ниво , все пак е на години , би трябвало и разни биологически часовници да и дрънчат .
Факт,
има някои спорадични прояви на други момичета, но те са плод на стечение на обстоятелствата...

Мартина беше конкурентноспособна до 37, срещу 10-15 години по-млади момичета, но не и доминираща.
Серена използва максимално предимствата на физиката си и на съвременната химия.

Очаква ни (без)интересен сезон в Азия.

# 100
Доколкото разбрах, Гришо и Маша ще участват в някакъв турнир в Китай?

# 101
# 102
# 103
# 104
  • Юпитер- Сатурн
 Laughing Laughing Joy

Общи условия

Активация на акаунт