За феновете на тениса - тема 4

• 38 199
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
Моята аларма ме буди по 2 пъти на нощ и не знам, дали ще имам сили Tired

# 601
Не мога да ставам да го гледам на живо, после ще съм парцал цял ден. А и май ще ми е по- добре да не хабя емоции.  Laughing Сутринта като стана ще видя резултата. Освен ако не играят повече от 3 часа Mr. Green

А вие се оправяйте бързо момичета, гриповете и настинките бързо да минават !!  bouquet

# 602
А вие се оправяйте бързо момичета, гриповете и настинките бързо да минават !!  bouquet
Благодаря, Ibsena_!   bouquet Ние ще хабим емоции и за теб!  Mr. Green

# 603
Надявам се, че приемате и нови попълнения   bouquet
Аз в събота се успах за мача на Гришо, ама тая нощ хич няма да лягам  Laughing
Днес ми беше много крив ден, но Ана успя да ми пооправи настроението  Flutter

# 604
Ехо, има ли будни? Хайде да пожелаем успех на Гришо и да ни зарадва и днес с една победа! Praynig Българската агитка пак се представя на ниво.  sohappy
Айде снахата изхвърча от турнира! Жалко, Цибулкова винаги ми е била антипатична.

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 04:30 от invierno

# 605
Мда дотук съм със смесени усещания от Свен като тренер, ще видим как ще е в Париж.
Подозирам, че Мария ще го остави до IW и Маями преди да реши дали да го задържи или уволни.

Доми ми е на моменти, днес игра много добре, но Мария за пореден път показа пълната липса на план Б в играта, тоя инат с който продължаваше да играе безумния си обратен ФХ и правеше грешка след грешка, винаги ме е изумявал.

# 606
Още в първия кръг показа, че е в слаба форма, надявах се все пак да се възползва от отпадането на Серина, но Цибулкова засужено я отстрани.
Гришо започна доста добре.

# 607
И аз тук...давай Гришо......

# 608
Мария не беше играла преди Австралийското лято, повече от 6 месеца, като изключим оня смешен мач преди ЮС оупън с Конърс за треньор.
Нормално е да има отражение.

Мда Гришо е стабилен, дотук съм доволна от развитието
да видим Халеп ще се справи ли с Янкович и щастливото овчарче Слоун срещу ВикитУ.
Вчера някой отбеляза, че Виктория може да спечели 3 АО, без да е играла нито веднъж със Серена, това ако не е късмет, не знам какво е  Mr. Green

6-3 Григор

# 609
Честит ни първи сет!

# 610
Приемате ли още една луда ранобудна?  Mr. Green   От началото на турнира един мач на Гришо не можах да гледам, сега обаче в делничния ден реших, че ще се коригирам!  Crazy  Закъснях за началото, но гледам и без мен се е справил в 1-ия сет  Ама сега резултата не ми харесва..    дано Гришо догони! Трябва да е победил преди да тръгна за работа  Mr. Green  Praynig

# 611
Добре дошли на новите попълнения! Чак ме засрамихте, аз преди няколко дни нахлух в темата и направо започнах да пиша, дори не ми мина през ум да се представя по някакъв начин. Blush
А сега да попитам по-знаещите - видях, че Карлос Моя е в публиката, да не би да е треньор на Агут?

# 612
Кофти втори сет, нашия избързва и греши, дано намери повече търпение за нататък.

Карлос Моя в бокса на Баутиста Агут,
не знам да му е треньор, по-скоро съветник, както е Кончита Мартинез за Мугуруза.

Привет и на двете ви  Laughing Hug

# 613
Агут си подобри значително играта, направи доста добри разигравания, разписа се с няколко уинъра. Съответно Гришо стана по-припрян и натрупа непредизвикани грешки. Дано бързо да си върне самообладанието!

# 614
Ама наистина жилав тоя  Crossing Arms  Дано тръгне и продължи добре в сета Гришо, трябва пробив!

Оф ей сега на една от преднтие точки така и се зарадвах, че чак изпищях подскачайки, въобще изключих за спящите съседи  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт