За феновете на тениса - тема 4

• 38 187
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
Рашийд говори за себе си, за Григор и за Л. Хюит.
http://www.ausopen.com/en_AU/video/index.html#ooid=ppMmI3azqUA7AwS2nkpifUYPjoXi0DND[/video]

# 661
От три мача само един е на клей, другите два са на твърди кортове, от които единия в зала.

Благодаря ти   bouquet

Да се надяваме, че 4 среща ще е в полза на Гришо.

# 662
Ако някой е страдал от илюзии олигофрени-журналисти има не само в България  Crazy

Интервюто на Гришан с мацките

Федерер беше убедителен срещу Цонга!!! 6-3 7-5 6-4

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 13:00 от Бумър

# 663
Много ми хареса интервюто с Григор. Даже като каза, че е горд, че е българин, се разчувствах и пуснах една сълза. Blush
А тоя журналист, интервюирал Халеп е пълен кретен.  ooooh!

# 664
Един интересен и любопитен въпрос от сайта на ЕС България -

Дали в историята на турнира се знае за успехи в него на бремена тенесиска?
Питам, защото причетох в един сайт че Доминика Цибулкова е бременна?...

Отговорът - Иван Чешанков: Маргарет Корт губи финала на Уимбълдън през 1971-а, бременна с първото си дете, което се ражда март 1972-а. За Австралия - не знам.

(аз естествено гледам към Бум дали знае нещо повече по въпроса.....втората част.....)

# 665
И на мен ми се видя коремче, но Доми си има странна структура на тялото, ниска, мускулеста - много много набита.

Ще проверя клюките довечера, но не ми се вярва много, по-рано споменах за хапчетата, които пият всички момичета постоянно през сезона.
Единствения начин да е станало и да е забременяла наистина, е в периода от края на октомври - началото на декември, между двата сезона, тогава най-много да е в третия, но тогава не би трябвало да и личи.

Снимки

Скрит текст:
От нощес

РГ2012 когато би Азаренко

2007

пп
Точната реплика на Мария от пресконференцията
"Q. Are you going to stick around Melbourne as long as Grigor is in?
MARIA SHARAPOVA: You know what? I hope he stays as long as possible. I'm not sure what my traveling schedule is at the moment."
 ooooh!

Но се надявам се да не реши да цъфне да гледа мача с Надал от бокса

и последно мазола на Рафи
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 16:53 от Бумър

# 666
  • Варна и...духом на Босфора
 Heart Eyes Hug Браво на Гришооооо! Ще стане хубав мач с Рафа!

# 667
  • Юпитер- Сатурн

Спомням си един мач на Хингис на Ролан Гарос. Първи кръг игра с англичанка, която беше бременна и и личеше. Абсолютна фаворитка беше Хингис, е тръгна си след първи кръг, но не си спомням името на другата тенисистка.

Коремчето на Цибулкова и друг път ми е правило впечатление, може да е и от структурата и. Не знам? Бум ще каже.

# 668

Спомням си един мач на Хингис на Ролан Гарос. Първи кръг игра с англичанка, която беше бременна и и личеше. Абсолютна фаворитка беше Хингис, е тръгна си след първи кръг, но не си спомням името на другата тенисистка.

Коремчето на Цибулкова и друг път ми е правило впечатление, може да е и от структурата и. Не знам? Бум ще каже.
Аз не мисля, че Цибулкова е бременна, структурата й е такава. То по тази логика Квитова от две години все е бременна с близнаци. Simple Smile

# 669
И аз не мисля, че Цибулкова е бременна. И аз съм с подобна структура, предимно на корем качвам. Като нищо някой да си помисли, че съм бременна.

И аз се надявам Мария да не глада мача от трибуните  Tired

# 670
22.01. Rod Laver Arena (започват от 02:00 ч.):
1. Симона Халеп - Доминика Цибулкова
2. Виктория Азаренка - Агнешка Радванска
3. Григор Димитров - Рафаел Надал (не преди 05:00 ч.)
4. Роджър Федерер - Анди Мъри (не преди 10:30 ч.)

Утре в 5ч всички пред екраните

Жалко за Ана...
Моята фаворика На Ли обаче продължава. Дано утре и Симона бие.

Днес стискам палци за Вавринка, а сега се надявам Бердих да отпадне Sick

# 671
Аз се чудя дали утре като стана да си пусна мача, или само да му хвърля едно око, или изобщо да не го гледам. До сега нито един от мачовете на Гришо не съм следяла или гледала и да не урочасам нещата.

# 672
На Ли като машина, дано не изпуши точно за финала като миналата година, не искам ВикитУ да направи хет-трик, разчитам и на Халеп (или Цибулкова) за полуфинала.

Ана я оставих да се оправя сама и тя оплескала нещата, балканска му работа.  Crossing Arms
Поне вече знае, че след като може да падне от всяка противничка, може и да бие всяка.
Джийни - всички си знаеха, че ще е звезда, но от 6 месеца насам върви само нагоре, браво на момичето  Peace

# 673
Гледам мача между Ферер и Бердих и му се чудя не чеха как може да се облече така.  ooooh! Тенис ли ще играе, футбол ли? Rolling Eyes  Тези от H&M трябва да си уволнят дизайнерите. Close Да си призная и на Григор облеклото не ми харесва, нещо комбинацията между тениската и шортите не ми се нрави. Whistling
Изненадах се от загубата на Иванович. Утре ще се надявам на победи за Халеп и Радванска.

# 674
Аз се чудя дали утре като стана да си пусна мача, или само да му хвърля едно око, или изобщо да не го гледам. До сега нито един от мачовете на Гришо не съм следяла или гледала и да не урочасам нещата.

И аз това си мислех, но реалистично погледнато шансовете са малки, а възможността да го гледаме на четвъртфинал на АО с Надал не е всеки ден.
Ще стана, когато успея, дано 1 сет да хвана.  Party

Ана никаква изненада- след 2 трудни мача със Стосър и Серена и дойде в повече. Канадката, млада, зелена, няма какво да губи, концентрирано си играе. Ако беше Серена нямаше и сет да вземе, но това е тениса. Особено женския.

Бердих би Ферер- добре че го има сервиса. Ферер днес не си разгърна играта, жалко. Но се бори по последната точка.

Ли ми е фаворитка, стискам палци.
Надявам се, че Азаренка ще се оправи с Радванска бързо. Цибулкова според мен има сериозни шансове да стигне до полуфинал.

Джокович и Вавринка май въобще няма да мога да ги гледам  Tired

Общи условия

Активация на акаунт