За феновете на тениса - тема 4

• 38 185
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
Гледахте ли вчера студиото с Виландер, интересно ми е какво мислите за интервюто с Григор, само аз ли имам усещането, че малко злобничко се отнася към нашто момче Thinking може и да съм си го втълпила вече  ooooh!

Аз предпочитам Азаренка да бие Радванска /и към нея нямам особени пристрастия/ , а стигне ли до финал ще стискам палци за На Ли!

mili4ka88, според мен ако си решила да гледаш, не се лишавай заради такива мисли. Няма как да урочасаш нещата, каквото тр да стане ще си стане. Hug

# 676
·٠•Sisito•٠·, снимката, която си сложила в подписа си, е страхотна! newsm10

# 677
Долнището на нашия е като шортите на Мария, но тишърката му е от друга линия,
общо взето облечен като далтонист  Laughing

Ана никаква изненада- след 2 трудни мача със Стосър и Серена и дойде в повече. Канадката, млада, зелена, няма какво да губи, концентрирано си играе. Ако беше Серена нямаше и сет да вземе, но това е тениса. Особено женския.

Точно затова е страхотен женския има я тръпката и изненадата, нищо че Серена е класа над всички останали, дори и тя не може да бие непрекъснато.
Докато при мъжете всичко опира до топ-а.
ДелПо уж трябва да е напред, а се дъни все на ГШ.
Фед е назад в ранкинга, но това което видях вчера стопли сърцето ми, комбинацията Фед+Едберг е вълшебство  Heart Eyes

Дори и Викито да бие Радванска (много вероятно), въобще не съм толкова сигурна, че ще се оправи лесно на полуфинала.
Цибулкова преди две години почти я би в Доха, а след това я прегази на РГ.
Халеп Imo може да бие абсолютно всяка, нищо, че е без треньор.

# 678
invierno, благодаря  Hug

Фед е назад в ранкинга, но това което видях вчера стопли сърцето ми, комбинацията Фед+Едберг е вълшебство  Heart Eyes

Бумър, абсолютно!! Heart Eyes  newsm10 И аз го гледах с удоволствие!!
Дано си права за женската схема, гледа ми се по-различен финал! /и без присъствието на Азаренка по-възможност Mr. Green/

# 679
 spam2 Офф, как можаха пак този облик да бутнат  ooooh! ooooh! ooooh! и защо в единия ъгъл завряно, даже и аз съм се завъртяла настрани към екрана Joy ... ако е за постоянно не зн как ще се свиква Sick

# 680
Вавринка е на път да изхвърли Джокович. Party След първия сет очаквах безпроблемна победа за сърбина, а гледай как се развиха нещата.  Laughing

# 681
И аз след първия сет си мислях, че Вавринка хич го няма днес и мача ще свърши бързо. Пък тя каква стана  Laughing. Нека, нека, интрига да има. Силно се надявах днешния мач да е подобен на миналогодишния  Peace
Ужасна, ужасна визия на форума  Sick

# 682
Как върви мача?

# 683
2 на 1 сета за Вавринка. Сега играят четвъртия и Джокович води с 1-0.

# 684
2:1 сета за Вавринка и в четвъртия засега са 1:1

# 685
Не забравяйте, че Стан редовно играе петсетови мачове. Понякога си мисля, че нарочно го прави Mr. Green
Нито съм го отписвала след първия сет, нито сега отписвам Ноле.

# 686
Не питая симпатия към никой от двамата, но им свалям шапка - правят невероятни разигравания, страхотен мач до момента, браво!  smile3501

# 687
Искам Вавринка да бие Новак/и заради Магнус Heart Eyes/, Гришо да бие Надал, Федерер да бие Анди...иии ще гледам финалните мачове с голямо удоволствие, иначе е просто досадно. Ех, мечтиии..
Страхотен мач на Роджър вчера, като изключа съчувствието, което изпитах към Цонга, всичко останало беше наслада - като да ядеш изискана храна в скъп ресторант Grinning

П.П. Пуснах един глас за Гришо в анкетата - просто пожелателно Praynig

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 13:50 от Mesmunda

# 688
  • UK
заваля  Mr. Green

# 689
Wear Umbrella
Жалко за Вавринка Sad

Общи условия

Активация на акаунт