Добър кожен за преглед на бемки моля за съдействие

• 765
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте,случайно попаднах на тази статия и реших да пиша.На  22 съм и съм много уплашена или по скоро параноята ме е хванала,че мога да се разболея от рак....какъвто и да е най вече кожен..на 22 съм ...а имам страшно много бемки това  нормално ли е за моята възраст? повечето бемки са подкожни,но има и доста повърхностни,които мн ме притесняват....и въпросът ми е следният...
Къде в София мога да отида на преглед при добър специалист кожен-дерматолог лекр с опит в диагностиката и лечението на бенки и кожен рак.който може хубаво да ми огледа всички бемки и да обърне по специално внимание на тези които са по застрашени,защото тази зима я искарах киснейки в солариума и са ми излезнали мн бемки и пегментация...а сега бях и на морето и там много слънце видях...и се притеснявам имам две три които ме притесняват много..и наистина искам да отида при някой добър който ще ми обърне внимание и ще ме огледа цялата.
моля пишете

# 1
Преди няколко години се наложи да си махна една бенка, и тогава проучих почти всички дерматолози в София, като при голяма част от тях и ходих, защото и аз като теб си бях втълпила какви ли не страхотии. В крайна сметка единствения лекар, който ми обясни всичко човешки, вдъхна ми доверие и изобщо препоръчвам като много добър специалист в тази област, е д-р Люси Попова от Токуда. Успокой се и не си втълпявай глупости, а отиди да те види, за да се успокоиш.

# 2
Много се радвам,че ми отговорихте,защото този сайт напоследък.....никой не ми отговаря на темите.....и дааа точно това искам преглед при който ще обърне внимание на всички бемки които ме притесняват,а не да ми каже....нищо ми няма.
може ли малко повече инфо....
колко пари взима за преглед?
някакви контакти,като телефон и точен адрес?
и много благоадаря предварително...
не знам преди нямах бемки,а година по късно като шарка са ми наизлезнали  Sad

# 3
Нямам информация за цени и т.н., можеш да се обадиш в Токуда и ще ти кажат всичко, което те интересува.

Общи условия

Активация на акаунт